برای بنده بعد از اعلام رنج ای پی سرورها روی 5 رنج مختلف دیگه مشکلی نداشتم.
البته روی رنج 192.210.0.0 از اول مشکلی نداشتیم.
برای بنده بعد از اعلام رنج ای پی سرورها روی 5 رنج مختلف دیگه مشکلی نداشتم.
البته روی رنج 192.210.0.0 از اول مشکلی نداشتیم.
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
سلام
سری اول که همه با هم شکایت کردیم رنج آی پی دادیم البته ای پی های بلاک شده
هر 11 تا آی پی باز شد
الان هم 5 تا بسته شده و شکایت کردیم تماس هم گرفتند اما باز نشده از شکایت ما تقریبا بیشتر از یک هفته هست که میگذره
در پستهای قبلی تاریخ دقیق هست
با اینکه ای پی اعلام کردیم هنوز بسته هست
با تشکر
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
دوستان، لطفا شکاییتتون رو از زیرساخت به سامانه رسیدگی به درخواست ها و شکایات ببرید
موضوع رو هم سایر انتخاب کنید،
اونجا که دوستان گفتن مال خود زیرساخت هست، اما اینجا شکایت بعمل میاد ازشون.
سلام
از روی ناچاری اینجا هم الان شکایت کردم و شماره پیگیری داد
ببینیم اینجا چه گلی به سر ما میزنه
با تشکر
متن جواب شکایت:
جناب آقای/ سرکار خانم جواد عزتی
با سلام
احتراما به اطلاع می رساند، درخواست شما با موفقیت در سامانه ثبت شد.
جهت پیگیری پاسخ می توانید با استفاده از کد رهگیری از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
کد رهگیری:
------------------------------------------
آدرس:
http://bazresi.telecom.ir/ticketingview/
با احترام
دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات شرکت مخابرات ایران
ویرایش توسط javadezati : April 12th, 2014 در ساعت 19:40
جدیدا اصلا پاسخ نمیدن!
کسی از دوستان دلیلش رو میدونه؟
سلام
دلیل که نمیدونم اما 6 تا آی پی آمریکا مادر این 3 هفته و همینطور 1 آی پی از انگلستان امروز بلاک شد
با تشکر
دوستان من از صبح امروز به شدت پیگیر این مشکل بودم
جدیدا زیرساختیا هم مشکل از سمت خودشون رو انکار می کنن
من با بچه های سازمان تنظیم مقررات که صحبت کردم مشکل رو 100% از زیرساخت می دونستند و گفتند برای اینکه کارتون جدی تر پیگیری بشه، علیه زیرساخت شکابت ثبت کنید و رنج آی پیتون هم تو شکایت عنوان کنید
برای ثبت شکایت هم با شماره 096366 و یا 195 تماس بگیرید
بنده تعجب میکنم دوستان میگن مشکلمون حل شد!!!!!!
امروز با بنده از زیرساخت تماس گرفتن، دقیقا گفتن ما داریم ایپی را از اینترنت بدون ***** (منظور ***** شکن نیست، منظور قبل از سیستم *****ینگ هست،یعنی اینترنت ایران بدون *****) و با ***** تست میکنیم اصلا نمیتونیم باز کنیم ایپی را،
دقیقا بعد از 1 ساعت بحث و گفتگو، متاسفانه زیرساخت گفتند مشکل از ما نیست (در صورت صحت داشتن گفته های بالا، میشه حق داد)، و در نهایت گفتن ممکنه 3 دلیل برای این مشکل بمونه:
1- دیتاسنتر: دیتاسنتر هم با ارائه دلیل اعلام میکنند که مشکل از طرف اونها نیست یا اینکه محدودیتی برای ایران اعمال نکردند.
2- کشوری که به ایران اینترنت میده (منظور این که ممکنه توی راه drop کنند پکیج ها را، مثل زمانی که روسیه سایت هایی رو که ***** میکرد، برای ایرانیان هم پیام *****ینگ روسیه میومد.)
3- ISP: بنده خدا ISP ها که میگن ما اصلا مدیریتی روی این قضیه نداریم و هر موردی (محدودیت/نامحدودیت) که هست از طرف زیرساخت انجام میشه.
4- ممکن هم است این قضیه ربطی به تحریم ها داشته باشه که بنده اصلا نظری ندارم در این مورد (فقط در حد همین جمله هست صحت این مورد)
متاسفانه از دست بنده خارج بود که زیرساخت را قانع کنم، چون هر سوالی طبق گفته های بالا پاسخی داشت. البته احتمالا مشکل از طرف زیرساخت هم نیست.
امیدوارم اساتید محترم اگر اطلاعاتی دارند، دریغ نفرمایند برای رفع این مشکل، در کل باید (بایــــــــد) دلیل این مشکل (حال هرکس باعث و بانی میخواهد باشد) مشخص شود و مردم مطلع شوند.
******ده دقیقه بعد از پارس انلاین با ما تماس گرفتند و گفتند از طرف ما هیچ محدودیتی نیست، اما ما با زیرساخت نامه نگاری میکنیم و جویای مشکل میشیم.*****
ارادت.
ویرایش توسط 3245 : April 20th, 2014 در ساعت 15:09
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)