نقل قول نوشته اصلی توسط AfraWeb.net نمایش پست ها
جالبه چرا شما با ای دی اصلی خودتون پست نمیدید تو فروم . اینکه امروز رجیستر کردید و مستقیم اومدید تو این تاپیک و دارید از یک سازمان که نماینده ای در اینجا ندارد انتقاد و شکایت میکنید . مسلما روزانه اینقدر دامین ثبت نمیکنیم و این اماری بود که بهتون دادم یعنی برخی روزها تا 30 دامین هم پرداخت داشتیم و خیلی اعضای همین فروم هم پرداخت هاشون رو انجام دادیم این تاپیک برای خیلی وقت پیش هست و نیازی هم نمیبینیم به شما چیزی رو توضیح دهیم چون طبق قوانین فروم برای انتقاد باید 100 پست داشته باشید پس بهتره با ای دی اصلیتون بیاید و انتقاد کنید . و این رو هم میدونید که انتقاد شما نتیجه ای ندارد چون باید بگردید و مشکلی که باهاش دستو پنجه نرم میکنید را پیدا کنید و سعی در حل مشکل داشته خود داشته باشید در هر صورت این روال این فروم هست و عادی شده است
http://www.webhostingtalk.ir/f22/%D8...A7%D9%86-4701/

در هر صورت موفق و پیروز باشید
بنده از طریق سرچ با این انجمن آمدم. اگر شما 2 سال است که به این حرفه مشغولید بنده 8 سال کارم این هستش و ادعای ندارم . تمایلی هم به معرفییم به شما ندارم اگر مدیر انجمن درخواست دهند حتما به ایشان معرفی خواهم کرد.
در خصوص دامنه های ثبتی شما بنده بخیل نیستم فقط خواستم نقش بزرگی که در ثبت دامنه های ir ایفا کردید رو عرض کنم به امید روزی که شما روزی 400 دامنه ir ثبت کنید. انشالله
به هر حال باز هم بنده مشتاق هستم که 100 دامنه آخری که ثبت کردید را معرفی بفرمایید فکر می کنم با فرمایشات شما حداقل در 4 روز شما 100 دامنه ir ثبت می کنید.
احتمالا دوستان دیگه هم مایلند که 100 دامنه آخر رو معرفی کنید.

مورد بعدی که فرمودید خواهش می کنم به موضوع تایپیک توجه بفرمایید "شکایت علیه سازمان فیزیک نظری"....اگر قصد تمجید و تشکر بود تایپیکی دیگری ایجاد میشد لذا اگر مسر به این امر هستید می توانید تایپیک دیگر با موضوع مرتبت ایجاد کرده و به تمجدید و تشکر از ایشان بپردازید که خود بند نیز 100% از زحماتشان تشکر خواهم کرد.
نکته بعدی که خواهش دارم توجه بفرمایید فرق بین شکایت و انتقاد و ارائه راهکار است قصد بنده شکایت نبود فقط به عنوان انتقاد پست دادم ولو اینکه موضوع تایپیک شکایت است.