وا ! من اینو ندیدم که قبلش جواب بدم. شما مطمئنی حالت خوبه؟ خدا وکیلی تا حالا اصلا سورس ، نه نه سورس نه کلا سیستم آدونیس رو رو هیچ سایتی دیدی؟شما هم خیلی باحالی
نصف سایتت فک کنم ادونیس ***یه نصفش whmcs
زشته به خدا!!!
من یه ادیتور کدم که دارم میگم تا حالا هیچ کدی به تنهایی ننوشتم و هیچ ادعایی در برنامه نویسی ندارم. ولی حد اقل چیزی که نمیدونم نظر نمیدم در بارش!
این سیستم که من گذاشتم رو سایتم دو قسمته:
قسمت اصلی و ایندکس سایت که برگرفته از سیستم البرز هاستینگ سال 1386 هست. که این اسکریپت 2 ساله الآن تو نت مثل وردپرس ریخته و خود البرز هاستینگ هم من ندیدم که هیچ جا شکایت کنه ازش که چرا داری از سورس ما استفاده میکنی . چون سیستمش رو کلا 3 ساله عوض کرده! اگه مدیر البرز هاستینگ همین الآن رسما با یک ایمیل از من بخوان بردارم این اسکریپت رو همین الآن بر می دارم.
قسمت کاربریش هم WHMCs هست. فعلا هزینه ی خرید لایسنس اصلیشو نمیتونم بدم و چون از سیستم های دیگه مثل آدونیس و سیگما و ... خوشم نمیاد ( نه که بد باشن ، خوب هر کس یه سلیقه ای داره) از این سیستم استفاده میکنم. که در مورد استفاده از نسخه ی نال شده ی این اسکریپت باید بگم به شما هیچ ربطی نداره!
شما نوشتی؟
در ضمن ! گیرم من از آدونیس استفاده کنم. به شما چه ربطی داره که بهتون ***ی میزنی به آدم؟ خود آقا محسن مثل شیر همیشه همه ی پست ها رو میخونه. من آدونیس رو هم دارم. نال ولی به خودم این اجازه رو نمیدم زحمات یکی رو مفت استفاده کنم!
لطفا چیزی که نمیدونید نظر ندید و طرز بیانتون رو هم عوض کنید!