عذر میخوام مورد دوم!
سرور گرفتی با دایرکت ادمین بعد میخوای منابعش رو بفهمی از تسک منیجر اقدام میکنی؟ =p~
عذر میخوام مورد دوم!
سرور گرفتی با دایرکت ادمین بعد میخوای منابعش رو بفهمی از تسک منیجر اقدام میکنی؟ =p~
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
آفر های دوستان واقعا جالب بود .
یعنی اگر این سرویس درخواستی این دوستمون بخواد کسی واقعی بده .
فکر نمیکنم کسی زیر 60 تومن بتونه بهتون بده که من اصلا آفر زیر بالای 60 تومن ندیدم.
تبریک میگم بهتون آیا شما همونایی نیستید که اینجا پست دادین ؟
http://www.webhostingtalk.ir/f118/109941/
ویرایش توسط sheitonakshirazi : April 10th, 2014 در ساعت 19:28
من اصلا یادم نمیاد جز به 3 نفر کسی دیگه ای زنگ زده باشم...
که الان هم از اون 2تا سرویس دارم، یکیش هم بعید میدونم تو باشی...
من توی هاست هیچکی منو میزبانی نکرد، خودم سرور خریدم مشکلمو از هاست حل کردم، مشتری هم داریم خدا رو شکر
پس میمونه vps
توی vps من با 2 3 نفر مشکل داشتم که طبق گفته خودت میمونه یکی از اون 2تا که سرویسمو زود قطع کردن
یکیش مثلا بجای اینکه 11ام شب قطع کنه اومد 9ام که سرویس رو خریدم قطع کرد در حالی که vps رو 2 روز دیرتر تحویل داد
یا اینکه مثلا بجای اینکه 11ام قطع کنی اومدی 10 ام قطع کردی که اومدم گفتم فاکتور من زده 11ام تو چرا 10ام قطع کردی، که گفت سیستم قطع کرد...
گفتم حداقل باز کن اطلاعاتم رو بگیرم که گفت دست من نیست، سیستم اتوماتیک باید روشن کنه، من نمیتونم روشن کنم... دروغ تا این حد؟!
حالا کدومش هستی نمیدونم...
در مورد پست بعدیت هم بگم که اون برای یه vps دیگه هست جناب، نه لینوکس...!!!
دیگه هم حوصله بحث ندارم
هر کی هستی خوش باشی و آدم باش تو زندگیت
پول حروم خوردن نداره....
بای بای
ویرایش توسط Shah-masooD : April 11th, 2014 در ساعت 14:16
سلام و درود
دوست عزیز خوشحال میشیم پذیرای شما در سرور خود باشیم
گروه ما تمام خواسته های شما را با پشتیبانی عالی بر طرف میکند
(Cpu : Xeon 2×L5420 2.5Ghz 16Mb Cache(3 Unlimited Core
Ram : 3 g ECC
Hdd : 40 GB SATA III Or 15 Gb SSD
Port : 1 Gbps
Bond Width : Unlimited
قیمت ماهیانه 34500 تومان
شما میتوانید قیمت ها و پنلهای مختلف را در تاپیک ما ببینید
آغاز فروش استثنائی سرورهای نیمه اختصاصی آمریکا|تخفیف 15% ماه اول| شروع از 8.500 تومان| مهتاآنلاین
خلاصه همه قراره اینجا یه کاره ای بشن ... ! بچه تازه به دنیا می آد می خواد سرور بزنه vps بفروشه کار ما و دوستان با این همه سال سابقه در زمینه هاستینگ به کجا رسیده که باید از یک تازه کار حرف بخورید ... برادر من شما مشکل vps نداری پس برای چی اینجا تایپیک زدی درخواست vps میکنی ؟ برای من بعضی اوقات جای تعجب داشت که مشتری هام چرا اینقدر از بعضی هاستینگ ها شکایت دارند و میان پیش ما برای جا به جایی .... ! هاستینگ هایی که حتی اسمش به گوش هیچ کس نرسیده امثال شما هستین که کلا محیط فروش ما رو خراب کردین و یکی که با سابقه و کلی مجوز و سند داره کار میکنه برای مشتری قابل اعتماد نیست . آخه برادر من شما سرور داری ؟ الان اگه من 2 تا سوال کنم در زمینه مدیریت سرور که هنگ میکنی آخه ... من نمیدونم شما اومدی اینجا تایپیک زدی درخواست سرور داری یا اومدی به بقیه دری وری بگی ؟
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
سلام.
دوست عزیز تو یاهو هم با شما صحبت کردم نباید این فکر رو داشته باشید .
شما برای یه همچین سروری میخوای 35 هزار تومان هزینه کنی !!!!
ببینید فقط برای راهنمایی شما .
سرویس دهنده ی خوب در این انجمن زیاد هست مثلا ایشون i-whost ,novinvps و خیلی از همکاران دیگه که بنده آشنایی ندارم باهاشون .
شما از اون اکثری که میفرمایید تهیه نکنید !!! مجبورید مگه !!! شما نمیخواید هزینه کنید نباید تهمت بزنید که اکثر افراد چه طوری هستند و....... !!
با این 35 هزار تومان شما میشه یک رم 1 با کیفیت تهیه کرد.مگر اینکه همکاران عزیز تخفیف ماه اول داشته باشند !
موفق باشید.
رم : 3 گیگابایت ( DDR3 ECC )
آی پی اختصاصی: 1 عدد
مقدار پردازنده : 2Core 1.8Ghz
هارد : 180 گیگابایت ( SATA-3 )
پهنای باند : نامحدود
پورت : گیگابیت / 1Gbps
مدل پردازنده : Intel Xeon E3-1240v2 Quad Core
سیستم عامل : کلیه سیستم عاملهای موجود
مجازی ساز: Vmware ESXI 5
موقعیت سرور: امریکا ، ColoCrossing
- 59000 تومان ماهانه
- سفارش سرویس
- کد تخفیف 10 هزار تومانی برای این سفارش
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)