نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: VPS Ram 3G Cpu 3500MHz

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

پیش فرض پاسخ : VPS Ram 3G Cpu 3500MHz

نقل قول نوشته اصلی توسط Shah-masooD نمایش پست ها
    از تو قسمت task manager میشه یه چیز هایی فهمید چون مصرف ram و cpu تو نشون میده!!! من از یکی vps گرفتم، گفت 3.5 هست cpu بالای 80 90% بود که همش vps کند بود در حالی که مصرف من با همون cpu از جای دیگه به زور به 30 40% میرسه چون از جای مطمئنی گرفتم با قیمت خیلی مناسب، نه از ... به کوری چشم بعضیا....!!!! )))))))))))))) دیگه نه مشکل هاست دارم (چون خودم سرور برای هاست خریدم؛ هم خودم استفاده میکنم، هم به مشتری هام سرویس میدم...) هم دیگه مشکل vps ندارم ایشا... به زودی هم که سرور برای vps فروختن گرفتم خدمت میرسم
    خلاصه همه قراره اینجا یه کاره ای بشن ... ! بچه تازه به دنیا می آد می خواد سرور بزنه vps بفروشه کار ما و دوستان با این همه سال سابقه در زمینه هاستینگ به کجا رسیده که باید از یک تازه کار حرف بخورید ... برادر من شما مشکل vps نداری پس برای چی اینجا تایپیک زدی درخواست vps میکنی ؟ برای من بعضی اوقات جای تعجب داشت که مشتری هام چرا اینقدر از بعضی هاستینگ ها شکایت دارند و میان پیش ما برای جا به جایی .... ! هاستینگ هایی که حتی اسمش به گوش هیچ کس نرسیده امثال شما هستین که کلا محیط فروش ما رو خراب کردین و یکی که با سابقه و کلی مجوز و سند داره کار میکنه برای مشتری قابل اعتماد نیست . آخه برادر من شما سرور داری ؟ الان اگه من 2 تا سوال کنم در زمینه مدیریت سرور که هنگ میکنی آخه ... من نمیدونم شما اومدی اینجا تایپیک زدی درخواست سرور داری یا اومدی به بقیه دری وری بگی ؟
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

2. تعداد تشکر ها ازfarmanrava به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)