با سلام خدمت همه دوستان خوبم
می خواستم کمی راهنماییم کنید که سرورهای ovh چه سروهای هستند
و آیا تنظمات شبکه این نوع سرور ها متفاوت!!!
لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر از همه دوستان
با سلام خدمت همه دوستان خوبم
می خواستم کمی راهنماییم کنید که سرورهای ovh چه سروهای هستند
و آیا تنظمات شبکه این نوع سرور ها متفاوت!!!
لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر از همه دوستان
با سلام
سرور ها سوپر میکرو
تنها تنظیمات خاط ساب نت مکس 255.255.255.255 که باید ست بشه .
که زیاد عجیب نیست قابل ست کردن همه جا هست.
سوال دیگری بود به صورت تلفنی می توانم کمک کنم
موفق باشید.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
با تشکربا سلام
سرور ها سوپر میکرو
تنها تنظیمات خاط ساب نت مکس 255.255.255.255 که باید ست بشه .
که زیاد عجیب نیست قابل ست کردن همه جا هست.
سوال دیگری بود به صورت تلفنی می توانم کمک کنم
موفق باشید.
میشه کمی بیشتر توزیع بدهید منظورتان از تنظیمات خاص ساب نت مکس چی هست چه تفاوتی با Subnet mask ها دارد.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
سلام
آموزش فارسی
http://www.webhostingtalk.ir/f10/86029/
موضوع فقط ساب نت و ست کردن مک ادرس دستی در این دیتا سنتر است وگرنه مشکلی خاصی ندارد.
یوزر arc1o0 تخصصی با این دیتا سنتر کار میکنند و تجربشون با این دیتا سنتر زیاده ، پیشنهاد میکنم با ایشون برای خرید مشورت کنید.
ovh یه دیتا سنتر حساس و قوی هست که به نسبت سایر دیتا سنترها شبکه پیچیده تری دارد و از اونطرف کنترل زیادی هم روی شبکشون دارن
همه سرور ها مک دستی برای مجازی سازی فعال می شود
نت ماسک 255
هست
از تجربیاتم بگم من حدود 1 سال حدود 5 سرور از ovh داشتم به نسبت سرعت خوبی دارد ولی یه دوره ای هیچ کاری ندارند ولی وقتی بات کار داشته باشن در عرض 24 ساعت سرور رو ترمینیت و حدف می کنن به خاطر یه ابیوز ساده
پشتیبانی از ایران هم بد تره . اصلا جوابی نمی دن
وقتی دستاسنترهای مطمن و معتبری هست انتخاب ovh منطقی نیست
مگر لوکیشن که اون برای مجازی سازی اکثرا داشتن لوکیشن مهم هست
کیفیت شبکه بالاست ولی شب سرت رو رحت نمی تونی بزاری و بخابی چون صبح به خاطر یه اسپم ساده سرورت ترمینیت شده
مگر جایی که ازلاعات براتون خیلی اهمیت نداره
تا دیتا سنترهایی مثل رد استین و سینگل هاپ هست اشتباه کار کردن با او وی اچ این صرفا تجربم بود
بهتر متوجه منظور شما می شدیم اگر لطف می کردید منظورتون رو از ابیوز ساده می گفتید!شاید اون ابیوز برای شما ساده باشه اما برای دیتاسنتر خیر! اساسا وقتی دیتاسنتری میخاد شبکه تمیز و سالمی داشته به به اسپمرها و اتکر ها میدان نمیده، حساس بودن این دیتاسنتر هم میتونه نشات گرفته از این باشه. هیچ مجرمی از شهر قانونمند خوشش نمیاد!
همینه که وقتی توی دیتاسنتر ایکس وقتی سرور جدید یا آی پی جدید سفارش میدی چک می کنی می بینی کل بلاک آی پی شما حداقل توی ۲ جا لیست شده ولی از او وی اچ یا دیتاسنترهای گیر به قول شما که می گیری همه آی پی سالم و تمیزه!
دیتاشیک هم برای بعضی ها دیتاسنتر خوبیه و کارشون رو به بهترین شکل راه میندازه منتها برای کسایی که استفاده صحیح از سرور رو می دونن یا می تونن خوب مدیریتش کنند و الا ولش کنی از دیتاسنتر درجه دوم چین هم برات ابیوز میاد و ترمینیت میشی برادر.تا دیتا سنترهایی مثل رد استین و سینگل هاپ هست اشتباه کار کردن با او وی اچ این صرفا تجربم بود
از نظر شبکه با توجه به محدودیت های این دیتاسنتر، سابنت همانطور که دوستان فرمودند 255 و در حقیقت شبکه اشتراکی هست. که اتفاقا بر خلاف شرح دوستان از نقاط ضعف دیتاسنتر به حساب میاد / البته این نقطه ضعف در حالت عادی خودش را نشان نخواهد داد. اما کافیست یک اختلال در شبکه رخ بدهد تا اون وقت اشتراکی بودن موجب اختلال کل سرورها شود - سابقه هم داشته است دوستان با تجربه تر به خوبی می دانند.
از نظر کیفیت سرورها، به تازگی تحولاتی رخ داده و به نظر دیتاسنتر در تلاش برای جهش به یک سطح بالاتر هست و میشود گفت به نسبت قبل در خیلی از استانداردها خودش را آپدیت کرده است.
به اعتقاد من نظر به قیمت سرورها در این دیتاسنتر، میشود گفت یک نسبت خوب بین سخت افزار ارائه شده و قیمت تمام شده برای شما وجود دارد.
اما خوب روشن است نباید اون را با دیتاسنتر های سطح اول آمریکا یا مثلا رداستیشن قیاس کرد. البته قطعا از دیتاسنترهایی مثل هتزنر و (با آپدیت های اخیر) لیز وب سرتر است.
ویرایش توسط M.Abooali : May 8th, 2014 در ساعت 04:10
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)