-
April 10th, 2014, 01:51
عضو انجمن
phpinfo در cpanel
با سلام خدمت دوستان
بنده یه هاست با کنترل پنل سی پنل دارم که قابلیت انتخاب ورژن پا اچ پی رو داره ...
حالا وقتی در قسمت select version ورژن پی اچ پی رو روی 5.4 قرار میدم تابع phpinfo همچنان ورژن 5.3.28 (ورژن دیفالت سرور) رو نمایش میده ... عملا کد های پی اچ پی من دارن از ورژن 5.3.28 استفاده می کنن
با مدیر سرور هم مطرح کردم ولی ایشون میگن این ورژن دیفالت سرور هست و ورژن cage شما عوض شده ... میخوام ببینم از کجا میتونم مطمین شم که ورژن پی اچ پی من عوض شده به 5.4؟
با تشکر از دوستان ...
طراحی و برنامه نویسی
حرفه ای وب - سی ام اس
اختصاصی - ساخت تجهیزات
الکترونیکی - پرینترهای
سه بعدی
همه و همه در
نگاره
-
-
April 10th, 2014 01:51
# ADS
-
April 10th, 2014, 01:53
عضو انجمن
پاسخ : phpinfo در cpanel

نوشته اصلی توسط
iFire
با سلام خدمت دوستان
بنده یه هاست با کنترل پنل سی پنل دارم که قابلیت انتخاب ورژن پا اچ پی رو داره ...
حالا وقتی در قسمت select version ورژن پی اچ پی رو روی 5.4 قرار میدم تابع phpinfo همچنان ورژن 5.3.28 (ورژن دیفالت سرور) رو نمایش میده ... عملا کد های پی اچ پی من دارن از ورژن 5.3.28 استفاده می کنن
با مدیر سرور هم مطرح کردم ولی ایشون میگن این ورژن دیفالت سرور هست و ورژن cage شما عوض شده ... میخوام ببینم از کجا میتونم مطمین شم که ورژن پی اچ پی من عوض شده به 5.4؟
با تشکر از دوستان ...
با ســــلام و عـــــرض شــــب بخیـــــر . . .
کد phpinfo را در روت قرار دهید ، بارگذاری نماییــد . . .
نمایـــش داده می گــــــردد . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــکر . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
-
تعداد تشکر ها از warpro به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2014, 01:59
عضو انجمن
با تشکر از شما دوست عزیز
فکر نمی کنم تفاوتی داشته باشه
به هر حال در روت گذاشتم
اینم لینک
طراحی و برنامه نویسی
حرفه ای وب - سی ام اس
اختصاصی - ساخت تجهیزات
الکترونیکی - پرینترهای
سه بعدی
همه و همه در
نگاره
-
-
April 10th, 2014, 02:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iFire
با تشکر از شما دوست عزیز
فکر نمی کنم تفاوتی داشته باشه
به هر حال در روت گذاشتم
اینم لینک
خب پس هنوز عوض نشده . . .
Change بشه phpinfo
100% نشون میده . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
-
-
April 10th, 2014, 04:26
درسته. وقتی تغییر کنه حتما ورژن رو نشون میده. با مدیر سرورتون مشورت کنید.
-
تعداد تشکر ها از Mohsen.b به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2014, 04:55
عضو انجمن
با تشکر ...
به مدیر سرور میگم ولی متاسفانه قبول نمی کنن و میگن ورژن تغییر کرده!!!
طراحی و برنامه نویسی
حرفه ای وب - سی ام اس
اختصاصی - ساخت تجهیزات
الکترونیکی - پرینترهای
سه بعدی
همه و همه در
نگاره
-