نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 70

موضوع: افتتاح ویزا کارت مجازی+حساب بانکی با iban اختصاصی 2 ساله و قابل شارژ از هر نقطه جهان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

پیش فرض پاسخ : افتتاح ویزا کارت مجازی+حساب بانکی با iban اختصاصی 2 ساله و قابل شارژ از هر نقطه جهان

نقل قول نوشته اصلی توسط mirjalal نمایش پست ها
    خب حالا من تا اینجای کار متقاعد شدم که از ویزاکارتها تنها برای وریفای کردن پیپال استفاده کنم و بهتره از همون پیپال استفاده کنم.(علیرغم قریب الوقوع بودن لیمیت شدنش در هر لحظه).خدمت شما که عرض کنم من الان اگر بخوام با ویزاکارتهای شما یه حساب پیپال باز کنم و verification های مربوط به پیپال را انجام بدم , (که یکیشون دادن حساب بانکی هستش) آیا ویزاکارتهای شما قابلیت ارائه ی اطلاعات حساب بانکی (که یکی از مراحل وریفای کردن در پیپال هست و مجزا از دادن 16 رقم کارت هستش) به پیپال را دارن یا خیر ؟و دوم اینکه بعد از دادن اون حساب بانکی دوباره ممکنه (مثل قدیما که من حساب پیپال داشتم) ,مثلا تصویر پاسپورت از آدم بخواد برای مرحله ی بعدی لیمیت شدن حساب ؟
    بله پس از خرید این ها به شما اطلاعات ویزا (شماره کارت و تاریخ انقضا و cvv) و همچنین اطلاعات حساب بانکی (نام بانک / iban به شما داده میشود) موارد گفته شده برای وری فای کافی است پس از وارد کردن تیکتی به بخش خدمات ارزی میدهید و اطلاع میدهید که اقدام به وری ای پیپالی کرده اید تا پس از 3-4 روز برایتان حساب برسی شده و کد دیجیتالی(در وری فای توسط ویزا) و یا میزان واریزی به حسابتان (وری فای توسط حساب بانکی) خدمتتان داده بشود
    خیر از شما این موارد در هنگام وری فای نخواهند خواست اما اگر بخواهید محدودیت های موجود را بر دارید نیاز به ارائه پاسپورت و قبض الکترونیکی برای وری فای آدرس خواهید داشت که معمولا کسی این محدودیت ها رو بر نمیداره

با سپاس
    عیسی لو
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : افتتاح ویزا کارت مجازی+حساب بانکی با iban اختصاصی 2 ساله و قابل شارژ از هر نقطه جهان

این دو تا سوالم از شما بپرسم و ایشالا دیگه آماده بشم برای واریز وجه به شما برای خرید کارت ویزا.سوالها از این قرار هستن :
    1. آیا کنترل پنل اون ویزا کارتهای مجازیتون را در اختیار خریدار قرار میدین یا اجازه ی این دسترسی را نمیدین ؟

2.در صورتیکه من bank verified کنم پیپالم را , اونوقت اگر دوباره اکانتم لیمیت بشه ( و اینبار با تنها ارائه ی پاسپورت لیمیت رفع بخواد بشه) , آیا "Send money" هم در این حالت لیمیت شدن دوم , محدود میشه. یا محدودیتهایی دیگری بوجود میاد و میشه مثلا پول Send کرد ؟
    ویرایش توسط mirjalal : April 9th, 2014 در ساعت 14:10

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)