نقل قول نوشته اصلی توسط mirjalal نمایش پست ها
خب حالا من تا اینجای کار متقاعد شدم که از ویزاکارتها تنها برای وریفای کردن پیپال استفاده کنم و بهتره از همون پیپال استفاده کنم.(علیرغم قریب الوقوع بودن لیمیت شدنش در هر لحظه).خدمت شما که عرض کنم من الان اگر بخوام با ویزاکارتهای شما یه حساب پیپال باز کنم و verification های مربوط به پیپال را انجام بدم , (که یکیشون دادن حساب بانکی هستش) آیا ویزاکارتهای شما قابلیت ارائه ی اطلاعات حساب بانکی (که یکی از مراحل وریفای کردن در پیپال هست و مجزا از دادن 16 رقم کارت هستش) به پیپال را دارن یا خیر ؟و دوم اینکه بعد از دادن اون حساب بانکی دوباره ممکنه (مثل قدیما که من حساب پیپال داشتم) ,مثلا تصویر پاسپورت از آدم بخواد برای مرحله ی بعدی لیمیت شدن حساب ؟
بله پس از خرید این ها به شما اطلاعات ویزا (شماره کارت و تاریخ انقضا و cvv) و همچنین اطلاعات حساب بانکی (نام بانک / iban به شما داده میشود) موارد گفته شده برای وری فای کافی است پس از وارد کردن تیکتی به بخش خدمات ارزی میدهید و اطلاع میدهید که اقدام به وری ای پیپالی کرده اید تا پس از 3-4 روز برایتان حساب برسی شده و کد دیجیتالی(در وری فای توسط ویزا) و یا میزان واریزی به حسابتان (وری فای توسط حساب بانکی) خدمتتان داده بشود
خیر از شما این موارد در هنگام وری فای نخواهند خواست اما اگر بخواهید محدودیت های موجود را بر دارید نیاز به ارائه پاسپورت و قبض الکترونیکی برای وری فای آدرس خواهید داشت که معمولا کسی این محدودیت ها رو بر نمیداره

با سپاس
عیسی لو