نقل قول نوشته اصلی توسط mirjalal نمایش پست ها
دلیل اینکه نمیتونم درگاه بگیرم چیه .(یه توضیح راجع به این مسئله بدین لطفا).

از طرفی هم بنده به خاطر اینکه تا حالا 3 تا از حسابهای پیپالم لیمیت شده و حتی با ارسال مدارک هم نتونستم از لیمیت شدن اونها را در بیارم ,دیگه واقعا توبه کردم از انجام نقل و انتقال مالی با پیپال.(حتی با وجود اینکه توی اون 3 مورد هم با آی پی امریکا و حتی ریموت دسکتاپ وارد حساب پیپالم میشدم. اونم دقیقا با آی پی همون شهری از امریکا که پیپالمو باهاش وریفای کردم).

حالا فقط میخوام با ویزا کارت کار کنم و لاغیر و از یه طرف هم متاسفانه با وجود تماسهای مکرر و سوالات متعددی که از شرکتهای مختلف ارائه ی ویزا کارت داشتم ,همشون متفق القول گفتن که ویزا کارتهاشون (حتی اونایی که قابل شارژ و reloadable هستن) قابلیت اینو ندارن که "پول" دریافت کنن به طور مستقیم از ویزا کارتهای دیگر. ( و باید الا و لله حتما برای شارژ کردن اون ویزا کارتها ,از طریق فقط شرکت خودشون اقدام بشه ! و فرد دیگری نمیتونه مثلا با ویزا کارتش به حساب ویزا کارت شما پولی واریز کنه و حتما باید حساب iban داشته باشه.).حالا از شمام که میپرسم میگی که درگاه پرداخت ندارن کارتهای ویزای iban دار.

من الان نمیدونم چیکار باید بکنم و اصلا چه نوع ویزا کارتی بگیرم (iban دار و غیر iban دار) که بتونم اولا درگاه خرید درست کنم و دوما یه فرد کانادایی یا امریکایی بتونه بدون هیچ دردسری وقتیکه از سایت بازی اندرویدی من خرید میکنه , پولشو واریز کنه به حسابم (از طریق اون درگاه خرید).
من عاجزانه از شما درخواست دارم تا منو راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم.
درگاه ویزا شرایط خاص خودش را دارد فقط یه شرکت ها میدهند و فرد یا وکیل قانونی باید جضوری برود و درخواست بدهد
همچنین بر روی ویزا ها و جساب های مجازی امکان پذیر نیست
ویزا کارت های ما اینطوری نیست که فقط توسط ما بشه شارژ کرد شما میتوانید کسانی که ویزا کارت معتبر دارند با داشتن Iban شما به ویزا کارت شما پول انتقال بدهند اما شما امکان انتقال پول به ویزای دیگر را ندارید و باید پرداخت با کارتتان انجام بدهید
همچنین پیپال بسیار مناسب است اگر سورس شما تمیز باشد و کار قانونی وقابل استناد باشد مشکلی نخواهید داشت اما متاسفانه قانونی که من و شما فکر میکنیم اصلا برای پیپال که کار جهانی میکند ارزش ندارد و قوانین بین الملل بر رویش مدیریت میشود

با سپاس
عیسی لو