دلیل اینکه نمیتونم درگاه بگیرم چیه .(یه توضیح راجع به این مسئله بدین لطفا).
از طرفی هم بنده به خاطر اینکه تا حالا 3 تا از حسابهای پیپالم لیمیت شده و حتی با ارسال مدارک هم نتونستم از لیمیت شدن اونها را در بیارم ,دیگه واقعا توبه کردم از انجام نقل و انتقال مالی با پیپال.(حتی با وجود اینکه توی اون 3 مورد هم با آی پی امریکا و حتی ریموت دسکتاپ وارد حساب پیپالم میشدم. اونم دقیقا با آی پی همون شهری از امریکا که پیپالمو باهاش وریفای کردم).
حالا فقط میخوام با ویزا کارت کار کنم و لاغیر و از یه طرف هم متاسفانه با وجود تماسهای مکرر و سوالات متعددی که از شرکتهای مختلف ارائه ی ویزا کارت داشتم ,همشون متفق القول گفتن که ویزا کارتهاشون (حتی اونایی که قابل شارژ و reloadable هستن) قابلیت اینو ندارن که "پول" دریافت کنن به طور مستقیم از ویزا کارتهای دیگر. ( و باید الا و لله حتما برای شارژ کردن اون ویزا کارتها ,از طریق فقط شرکت خودشون اقدام بشه ! و فرد دیگری نمیتونه مثلا با ویزا کارتش به حساب ویزا کارت شما پولی واریز کنه و حتما باید حساب iban داشته باشه.).حالا از شمام که میپرسم میگی که درگاه پرداخت ندارن کارتهای ویزای iban دار.
من الان نمیدونم چیکار باید بکنم و اصلا چه نوع ویزا کارتی بگیرم (iban دار و غیر iban دار) که بتونم اولا درگاه خرید درست کنم و دوما یه فرد کانادایی یا امریکایی بتونه بدون هیچ دردسری وقتیکه از سایت بازی اندرویدی من خرید میکنه , پولشو واریز کنه به حسابم (از طریق اون درگاه خرید).
من عاجزانه از شما درخواست دارم تا منو راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم.