هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
به هر حال بازم خیلی فرقی نداره ، نسخه استانداردش لایف تایم 121000 تومانه. ovh هر ماه 165 تومان براش می گیره.
سلام
2 راه که بیشتر نداره؟!
یا باید کرک کنید
یا باید لایسنس بخرید
لایسنس رو خارج از سایت چند قیمت دارید؟
لایسنس خریدنش حرفی نیستت ولی OVH ویندوز بدون لایسنس و تریال نصب نمیکنه که ما لایسنس بزنیم.! مشکل همینجاست... باید kvm ازش بگیریم که خیلی گرون در میاد.
بیرون من 121000 تومان قیمت دارم 2008 R2
Ovh تخصص ماست،
من می تونم نصب کنم براتون، اما تحت شرایطی!
من یک راه هایی برای نصبش خودمم دیدم اما دنگ و فنگ داره و هیچکدوم از روشهایی که میشناسم زیاد خوب نیست. من یک دونه نمیخوام نصب کنم که شما نصب کنید! ما شرکتیم روزی ده بار میخوایم نصب کنیم!
خوب، وقتی که به شکل شرکتی کار می کنید فکر نمی کنم صحیح باشه کرک کنید
ما هم به دلیل فعالیت شرکتی و قرارداد هایی که با اشخاص حقیقی و حقوقی که داریم و همچنین ضمانت نامه هایی که امضا کردیم، هیچ گاه به خودمون اجازه و جرات ریسک کردن رو نمی دیم
هرکس به ما میرسه یا میگه خاطره خوبی ovjh نداره ، یا کلی بد و بیراه پشت او وی اچ شنیده که حتی حاضر نیست سرور رو به رایگان از ما بگیره!
نظر شخصی من هم اینه که دنبال این کار رو نگیرید، و یوزر رو توجیه کنید که این هزینه رو دیتاسنتر می گیره و ربطی به شما نداره، یا باید پرداخت کنه یا این که از مجازی سازی استفاده کنه
حداقل تو او وی اچ این کار رو نکنید، جای دیگه به ما مربوط نمیشه
مسلما در جریان شرین کاری ایرانی ها هستنید ، این دفعه مشکلی پیش بیاد آی پی های ایران رو به کل بلوک می کنند
با تشکر
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)