-
April 8th, 2014, 09:38
عضو انجمن
چرا در ovh برای نصب ویندوز هزینه ماهیانه گرفته میشه؟
سلام
متأسفانه در OVH غیر از هزینه اولیه لایسنس و نصب ویندوز که گرون تر از حد نرمال و قیمت واقعی لایسنس هم هست، دوباره هزینه ماهیانه هم به همون اندازه گرفته میشه؟!!
یعنی هر ماه هزینه لایسنس دوباره گرفته میشه!
درضمن میدونم OVH روی سرور colocat شده خودش ویندوز نصب نمیکنه. برای اینها باید KVM هم گرفت. حالا هزینه KVM در OVH فکر کنم سر به فلک میکشه! درسته؟
هیچ راهی نیست که حداقل هزینه ماهیانه برای لایسنس نپردازیم؟
-
-
April 8th, 2014 09:38
# ADS
-
April 8th, 2014, 09:39
عضو انجمن
پاسخ : چرا در ovh برای نصب ویندوز هزینه ماهیانه گرفته میشه؟
مجازیسازی
نصب ویندوز روی ویرچوال ماشین
-----------
از مواردی که راجع به ovh فرمودید اطلاعی ندارم
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها از hostfire به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2014, 09:45
عضو انجمن
سلام.
ممنون از پاسختون اما چیزی که شما میفرمایید در مورد سرویسی هست که مجازی سازی شده ، من در مورد سرور خام سوالم هست که بحثش جداست.
ویرایش توسط nekooee : April 8th, 2014 در ساعت 10:10
-
-
April 8th, 2014, 11:33
عضو دائم
شما می خواهید در قلب اروپا تخلف کنید!؟
-
-
April 8th, 2014, 11:35
عضو انجمن
تخلف؟ منظورتون از تخلف چیه؟ کی میخواد تخلف کنه؟!! یکبار دیگه درست سوال من رو بخونید!
-
-
April 8th, 2014, 11:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nekooee
تخلف؟ منظورتون از تخلف چیه؟ کی میخواد تخلف کنه؟!! یکبار دیگه درست سوال من رو بخونید!
هیچ راهی نیست که حداقل هزینه ماهیانه برای لایسنس نپردازیم؟
ویندوز کرکی دردسر ساز میشه
ما می تونیم بدون لایسنس و به شکل تریال نصب کنیم، اما هیچ وقت این کار رو انجام ندادیم و حتی مشتری های خودمون رو هم از دست دادیم سر این مورد ،اما هیچ وقت این ریسک رو قبول نکردیم.
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2014, 12:18
عضو انجمن
من منظورم نبود کرک کنیم. منظورم این بود راه درست و حسابی غیر از درخواست kvm ، که خودمون ویندوز نصب کنیم هست یا نه و البته مهمتر از اون ، این مسئله برام مهم بود که چرا هر ماه ovh دوباره هزینه میگیره؟ و چه دلیلی برای این کارش داره؟
-
-
April 8th, 2014, 12:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nekooee
من منظورم نبود کرک کنیم. منظورم این بود راه درست و حسابی غیر از درخواست kvm ، که خودمون ویندوز نصب کنیم هست یا نه و البته مهمتر از اون ، این مسئله برام مهم بود که چرا هر ماه ovh دوباره هزینه میگیره؟ و چه دلیلی برای این کارش داره؟
خوب دوست عزیز خودتون نصب کنید همون کرک میکنید دیگه
ولی در مورد هزینه های
به عنوان مقال لیسانس windows server 2012 R2 به این شرح هستش
Datacenter = $6,155
Standard = $882
Essentials = $501
پس واسه اینکه خیلی افراد نمیتونن همچین هزینه ای کنن دیتاسنتر به صورت ماهانه میفروشه لایسنس هارو دوست عزیز
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2014, 12:30

نوشته اصلی توسط
nekooee
لایسنس ویندوز رو فکر میکنم دیتاسنتر ها به روش leasing تهیه میکنند چون تعداد مورد نیازشون بالا هست. یعنی لایسنس رو به صورت لایف تایم خریداری نمی کنند و لایسنس های مورد نیازشون رو بر اساس زمانبندی سرورها از مایکروسافت اجاره میکنند که اصطلاحا leasing گفته میشه. به همین دلیل هزینه ماهیانه دریافت میکنند از مشتری و ماهیانه هم به مایکروسافت پرداخت می کنند.
از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
------------------------------------------------------
WWW.FACENAMA.COM
-
تعداد تشکر ها از facenama به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2014, 12:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
babelirani
خوب دوست عزیز خودتون نصب کنید همون کرک میکنید دیگه
ولی در مورد هزینه های
به عنوان مقال لیسانس windows server 2012 r2 به این شرح هستش
datacenter = $6,155
standard = $882
essentials = $501
پس واسه اینکه خیلی افراد نمیتونن همچین هزینه ای کنن دیتاسنتر به صورت ماهانه میفروشه لایسنس هارو دوست عزیز
تقریبا هزینه لایسنس لایف تایم نسخه اینتر پرایس رو شما خودتون بخرید 121000 تومان در میاد ولی از ovh بگیرید نسخه استاندارد اون رو براتون ماهیانه 160000 تومان حساب میکنند در نتیجه صرف نمیکنه برای کاربر! اما کرک کردنش هم که ما چون میفروشیم کرک نمیکنیم و فقط اورجینال تحویل میدیم و کاربرها هم شاکی میشن چرا گرون حساب میکنید...
-