داداش اتفاقا منم یکی سایتمو هم کرده دقیقا از بابل و isp شاتل بوده! زدم زدم شاتل بابل گفت بله این ای پی مربوط به ماس و میتونیم بگیم برای کیه ولی حتما باید برید دادسرا شکایت منم چون سایتم تقریبا غیر مجاز بود نتوستم برم دنبالش !![]()
داداش اتفاقا منم یکی سایتمو هم کرده دقیقا از بابل و isp شاتل بوده! زدم زدم شاتل بابل گفت بله این ای پی مربوط به ماس و میتونیم بگیم برای کیه ولی حتما باید برید دادسرا شکایت منم چون سایتم تقریبا غیر مجاز بود نتوستم برم دنبالش !![]()
جالب اینجا بود که طرفم از سایت خرید کرده و خریدشم از سایت حذف کرده و تغییراتی تو سرویش هم داده بود که من بعد یک ماه و 10 روز بفهمیدم!
آی پی شاتل نیست مال پارسیان هست .
با کمک دوستان شماره تلفن ثابت منزلش رو هم به دست آوردیم .
انشااله تا فردا همه چی مشخص میشه .
عزیز اولاً چه ربطی به امنیت داره خوب ویندوز ساختارش این طوریه بلکه شما با یه نرم افزار میتونی کنترل داشته باشی
ثانیاً whois بگیرم ببخشید مگه میخوام بدونم این IP برای ایرانه عزیز من منظور من این بود که ممکنه از خارج از کشور با IP ایران باشه
یا اصلاً داخل ایرانه ولی با یک IP دیگه در جای دیگه
متاسفانه ساختار خوبی نیست .عزیز اولاً چه ربطی به امنیت داره خوب ویندوز ساختارش این طوریه بلکه شما با یه نرم افزار میتونی کنترل داشته باشی
ثانیاً whois بگیرم ببخشید مگه میخوام بدونم این IP برای ایرانه عزیز من منظور من این بود که ممکنه از خارج از کشور با IP ایران باشه
یا اصلاً داخل ایرانه ولی با یک IP دیگه در جای دیگه
در مورد آی پی هم ، خب ما آی پی رو داریم ، بقیه اش رو باید ISP استعلام بگیره از هرکجا وصل شده .
در ضمن بررسی انجام شد این آی پی مال adsl هست .
تایپیک به درخواست استارتر تا اطلاع ثانوی بسته شد!
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)