-
April 4th, 2014, 15:30
-
تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید
abrand, AbtinServer, aftabit, alborzgostar, alipoor90, aminexe, arc1o0, arisu, armin47, Asena, ashadata, debugger, dizaji_saeed, djamir, Dr.Oxygen, Edwin, ehsansetarehdan, esmaeil1, E_R_B, Farzinn, gorzdaran, hadi_am, hamid.soltani92, host-net, hostfire, Hostine.net, hpnn.wm, HPxf, i-Power, InterServer.ir, iran-developers, javadezati, kandabpars, Lopez, Lordeh, MagicVps.Com, mamadletsgo, mehrshad.ho, merci, mizbanwebhost, MOHAMMAD MOHSEN, mohsen_sh, morteza1200, MrKing, NarvanData, omid3963, omidrezav, oops_man10, OPENFIRE, ourweb, paradis, ParsWebIT, ping, Raid_10, rezadindar2, rezaonline.net, Sa1, SainaServer, sajjad65, SamaN DL, sasan_blue, secure_host, seyyed_ahmad, sharbazi, shayantl, sheitonakshirazi, Sir.DarKNesS, soheilnew, soheyl15, tebyaj, TeenArcher, TN Projects, TukaNet, vahab00, VipSc, w.h.t, wanener, warlock, xaep, yaghi, yashar313
-
April 4th, 2014 15:30
# ADS
-
April 4th, 2014, 15:44
عضو انجمن
پاسخ : اندراحوالات پورت های 10 گیگابیتی انجمن
برای یک سایت پورت 100 بسه برای بیشتر کارهای هم کافیه
پس حتما نیازی به خرید پورت یک گیگ و ده گیگ نیست و برحسب نیاز میشه راحت خرید کرد
موفق باشین و در پناه حق
امید است همه ی کاربران ایرانی متوجه این امر بشن
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها ازhostfire به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2014, 16:05
عضو انجمن
ممنون مطلب خوبی بود،شاید یه تلنگری باشه به بعضی ها... ولی کاش داستان به همینجا ختم میشد!الان وی پی اس با پورت ۱۰ اختصاصی ارائه میشه توسط دوستان!!!
نمیدونم کارت شبکه ترابایتی دارن اینا ما نمیدونیم، یا برای هر وی پی اس یه کارت شبکه ۱۰ روی سرور نصبه!خلاصه اینکه گول زدن و دروغ به شدت توی این حرفه رواج داره و سیر صعودی داره...تب هارد اس اس دی هم بدجوری داغه و توی همین انجمن کسی سراغ دارم که توی پ.خ فرمودن هارد اس اس دی یک ترابایتی میتونن ارائه بدن!(من برای تصدیق خدمتشون عرض کردم که این ۱ ترابایت به ۲ یا ۴ هارد تقسیم میشه دیگه؟فرمودن که نه،یک هارد هست!) و من دیگه پیگیر ماجرا نشدم.یا اینکه عزیزی که همین الان هم چند نفر من جمله خود من توی تاپیک فروششون اطلاع دادیم که سرویسمون و سایت خودشون قطع شده و ما امکان پیگیری نداریم، موقع فروش سرویس اصرار داشتند که من سرویس رو به صورت شش ماهه ازشون خریداری کنم. ..! البته من به هیچ عنوان کسی نیستم که بخوام قضاوت کنم و معتقدم مشکل برای هر کسی ممکنه پیش بیاد ولی در کل تعهد و امانت داری تو جامعه ما داره از بین میره....
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2014, 16:06
عضو دائم
سلام
ممنون از اطلاع رسانی شما دوست عزیز
محدودیت دیگری که میشه اشاره کرد سرعت خواندن و نوشتن هارد دیسک هاست !
حتی برخی از این دوستان اطلاعی ندارند از این که : هارد دیسک ساتا 7k در بهترین شرایط و بدون رید چقدر سرعت خواندن و نوشتن ارائه میده؟!
امیدواریم این دست شفاف سازی ها مستمر باشد.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2014, 16:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
ممنون از اطلاع رسانی شما دوست عزیز
محدودیت دیگری که میشه اشاره کرد سرعت خواندن و نوشتن هارد دیسک هاست !
حتی برخی از این دوستان اطلاعی ندارند از این که : هارد دیسک ساتا 7k در بهترین شرایط و بدون رید چقدر سرعت خواندن و نوشتن ارائه میده؟!
امیدواریم این دست شفاف سازی ها مستمر باشد.
با تشکر
کاملا درسته!یک هارد خیلی خوب ۷۲۰۰ برای نوشتن اطلاعات سرعتی معادل ۹۶ تا ۱۰۰ مگابایت بر ثانیه و برای خواندن اطلاعات سرعتی معادل ۱۲۰ تا ۱۲۸ مگابایت بر ثانیه داره!البته این سرعت به عامل های زیادی از جمله میزان پر بودن هارد،سیستم عامل، اتصالات بین مین بورد و هارد ، زاویه بین هارد و افق و ...... بستگی داره...
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
April 5th, 2014, 13:28
وقتی که یک حرفی نوشته میشه که درست هست و بعنوان یک ایراد شناخته میشه در انجمن چرا بزرگان انجمن
و قدیمی های از حرف مطرح شده حمایت نمیکننن!
منظورم اقایان
tar.gz
persianmagic
mehrshad.ho
kvm-server
tizparvaz
i-whost
avalinhost
و سایز بزرگانی هست که اسمشون آوردده شده که از تاپیک بازدید کرده اند ولی نظر یا حمایت خودشون رو منعکس نکرده اند؟
-
-
April 5th, 2014, 15:06
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
April 5th, 2014, 16:30
عضو دائم
اگر کسی این نوع تبلیغ رو انجام بده عوام فریبی کرده
در کشور هم قانون مربوط به این موارد کاملا شفاف هست
ولی بهترین راه برای برخورد با این افراد آگاه کردن مشتری هست
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
April 5th, 2014, 17:13
دقیقا !
این عوام فریبی ها فقط در مورد پورت نیست. طرف ریسلر یا وی پی اس هم داشته باشه قپی میاد که شرکتِ ما سرور اختصاصی با پردازنده n هسته ای داره..
و البته
توی سنجش سرعت اتصال در شبکه از کیلوبیت و مگابیت و گیگابیت و.. استفاده میشه. بکار بردن مگابایت و گیگابایت کاملا اشتباه هست! که توی پست اول چندبار استفاده شده ( احتمالا سهوی بوده )
-
تعداد تشکر ها ازToooPDL به دلیل پست مفید
-
April 5th, 2014, 17:23

نوشته اصلی توسط
ToooPDL
دقیقا !
این عوام فریبی ها فقط در مورد پورت نیست. طرف ریسلر یا وی پی اس هم داشته باشه قپی میاد که شرکتِ ما سرور اختصاصی با پردازنده n هسته ای داره..
و البته
توی سنجش سرعت اتصال در شبکه از کیلوبیت و مگابیت و گیگابیت و.. استفاده میشه. بکار بردن مگابایت و گیگابایت کاملا اشتباه هست! که توی پست اول چندبار استفاده شده ( احتمالا سهوی بوده )
سهوی نبوده است دقیقا عمدی بوده است زیرا مشتری 99درصد با محاسبه بیت و بایت و سایر موارد مشکل دارد ووووو مگابایت در اخر براش قابل لمس تر و ملموس تر است زیرا
به سرعت دانلود منیجر توجه میکند که برحسب مگابایت خواهد بود ---درضمن به هردوحالت نوشته شده که برای شما که تکنیکال هستی و فرد عادی قابل لمس باشد
موفق باشین و در پناه حق
ویرایش توسط ULTRAWEB : April 5th, 2014 در ساعت 17:26
-