سلام دوستان
ما قیمت های هاست رو بسیار پایین اوردیم اما فروشمون اصلا خوب نیس !
با کلمه ی : "خرید هاست" توی گوگل رتبه ی 2 رو داریم !
ادرس سایت :
test
ممنون میشم نقاط ضعف مارو بگید تا بتونیم فروشمون رو بهتر بکنیم.
باتشکر فراوان
سلام دوستان
ما قیمت های هاست رو بسیار پایین اوردیم اما فروشمون اصلا خوب نیس !
با کلمه ی : "خرید هاست" توی گوگل رتبه ی 2 رو داریم !
ادرس سایت :
test
ممنون میشم نقاط ضعف مارو بگید تا بتونیم فروشمون رو بهتر بکنیم.
باتشکر فراوان
ویرایش توسط fastwebhost : April 3rd, 2014 در ساعت 18:21
بازاریابیتون مشکل داره عزیز
تیم فروش و بازاریابیتون رو تقویت کنید و از افراد با تجربه و کار بلد استفاده کنید
با کمترین تبلیغات بدون رتبه خوب گوگل با بازاریابی و جلب اعتماد مشتری می تونید فروش فوق العاده ای داشته باشید
ساران هاستینگ
09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی
تعداد پلن هاتون خیلی زیاده روی سیاست فروشتون یکم تجدید نظر کنید
توضیحات بخش فروش هاستتون ناقص هستش
اگر سرورتون خارج کشور هست و پهنای باند بالایی دارید همه ی پلن هارو با پهنای باند نامحدود ارائه بدید
اگر ایران هست که همینا خوبه
مشتری های حرفه ای دوست دارن برای سرویسشون هزینه رو ماهانه پرداخت کنند. برلی پلن های 1 گیگ به بالا بهتره فروش ماهانه هم بزارید یا فروش 3 ماهه
ساران هاستینگ
09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی
سرعت سروری که سایت اصلی روش قرار داره هم پایینه
مشتری باید از سایت شما کاملاً اطمینان داشته باشه.
من آنم که دنیایش ترک خورده
خسته ام از آدم های به ظاهر خوب !
.
جسارتا سعی کنید بیشتر از زبان شیرین فارسی استفاده کنید (در لوگو و غیره)
این باعث میشه کاربر راحت تر باشه.
من آنم که دنیایش ترک خورده
خسته ام از آدم های به ظاهر خوب !
.
ممنون داداش بابت کمکت
تعداد پلن ها واسه این زیاده که ممکنه یکی بخواد حجم زیاد بگیره !
پهنای باند هم تاجایی که میتونستیم زیاد زدیم ولی طبق توصیه ی شما اونو نامحدود میکنیم.
درمورد هزینه ی ماهیانه هم اگه بخوایم واسه 1 گیگ بزاریم میشه 3 تومن و سودی نداره ! و همون بهتر که نزاریم
تا چند روز اینده هم پنل های سرور مجازی رو میزاریم.
برای سئو خیلی هزینه کردیم و الان توی گوگل با کلمه ی خرید هاست رتبه ی 2 هستیم اما متاسفانه فروشمون کمه !
فک کنم تبلیغات در امدش بیشتر باشه اما اول کار ما 600 تومن پول تبلیغات دادیم اما سودی نداشت (همین 600 تومن هم در نیومد)
یه شرکت هست که تقریبا با ما شروع کرد اما الان تعداد فاکتور هاش 9000 تا هست ! -- دیشب یه سفارش توی سایتش زدم و شماره فاکتورش این بود : 9850 و امروز ظهر هم یه سفارش دیگه زدم و دیدم که تعداد فاکتور هاش 9876 هست !! - یعنی توی 13 ساعت 25 تا فروش داشتن !!!!!! -- جالب اینجاس که اصلا سئو ندارن !!!!
نمیدونم ما باید چیکار کنیم که فروشمون بهتر بشه
ممنون میشم بازم راهنمایی کنید![]()
در حواب دوست عزیزم : NaghsheQW باید بگم که ما با این فروشمون فقط تونستیم 1 سرور اختصاصی بگیریم و کل مشتریا + سایت خودمون روش هست !-- لایت اسپید 2 هسته ای هم نصبه ! -- کنترل پنل هم سیپنله !!! -- تا جایی که میتونستیم قیمت هارو کم کردیم ! -- ایشالا وقتی فروش بهتر بشه واسه سایت اصلی خودمون یه سرور جدا میگیریم که مشکل سرعت نداشته باشه.
پیشنهاد میکنم رو قالب سایتتون کار کنید
رنگ بنده قالب سایت رو تغییر بدید
در حال حاضر قالب خوبی هست ولی بعد از چند وقت نگاه کردن چشم رو خسته میکنه
تبلیغات هم تاثیر خوبی داره ولی بیشترین تاثیر رو کیفیت و پشتیبانی شما داره که باعث میشه کاربران شما بهترین بازاریاب برای شما بشوند
.:: گروه فناوری اطلاعات میزبان پارس::.
ارائه هاست لینوکس قدرتمند -- ارائه نمایندگی هاست لینوکس با امکانات ویژهemail : mizbanpars.com@gmail.com █ yahoo ID : mizbanpars █ mobile : 09107849309
مشکلی از بابت قالب نیس !
ممنون میشم کمکم کنید تا بتونم پیشرفت کنم.
باتشکر فراوان
لطفا توجه داشته باشید که نتیجه تبلیغات قرار نیست دفعتا مشخص گردد. با این دید کل قضیه برندینگ رو زیر سوال بردید.
""اول کار ما 600 تومن پول تبلیغات دادیم اما سودی نداشت (همین 600 تومن هم در نیومد) ""
طراحی بنر فلش با نازلترین قیمت . قبول کلیه سفارشات طراحی بنر گیف و فلش ، کاتالوگ ، هدر ، کاور ، قالب وبسایت و ...
تبلیغات بنری رایگان! در شبکه تبلیغات کلیکی ادلاین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)