-
March 18th, 2014, 22:50
عضو جدید
چگونه ترافیک سایت را افزایش دهیم؟
اگر بخواهم یکی از عوامل واقعاً مؤثر در افزایش ترافیک وب سایت را نام ببرم، مطمئناً آن عامل،نوشتن مقاله و درج آن در وب سایت است. یکی از راه های ایجاد ترافیک در وب سایت، نوشتن مقاله است. البته سایر روش ها را هم مورد بررسی قرار می دهم، ولی عمده فعالیت من در وب سایت خودم برای افزایش میزان ترافیک،بر این روش متمرکز است. حتماً می پرسید “چرا مقاله؟”. زیرا نوشتن مقاله تأثیر بسیارخوبی در جلب بازدید کننده دارد، اما بسیاری از افراد از نوشتن مقاله می ترسند. تعجب نکنید!بعضی ها واقعاً می ترسند، چون فکر می کنند به اندازه کافی درباره موضوع مورد بحث نمی دانند یا دستور زبانشان چندان خوب نیست، و یا املای کلمات را به درستی بلد نیستند.
afzayesh-bazdid-site.pdf
-
تعداد تشکر ها ازreza.tehrani786 به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2014 22:50
# ADS
-
March 18th, 2014, 23:23
عضو انجمن
پاسخ : چگونه ترافیک سایت را افزایش دهیم؟
-
تعداد تشکر ها ازbmi به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2014, 00:19
عضو جدید
با توجه به این که موتورهای جستجو هم بیشتر به محتوای وب سایت ها اهمیت می دهند. نوشتن مطلبی منحصر به فرد با انتخاب عنوانی مناسب ، مسلما می تونه ترافیک سایت رو افزایش بده.
ویرایش توسط matin_gh : March 19th, 2014 در ساعت 00:23
-
تعداد تشکر ها ازmatin_gh به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2014, 14:51
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها ازjaber166 به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2014, 01:36
به نظر من هم یکی از مهمترین موارد برای افزایش ترافیک نوشتن مقالات منحصر به فرد برای وبلاگ یا وب سایت است . البته با روشهای بسیار دیگری چه به صورت اصولی چه غیر اصولی می شه ترافیک ایجاد کرد اما ماندگارترین روش و بهترین روش برای جذب و افزایش ترافیک هدفمند نوشتن مقالات منحصر به فرد در مورد رشته یا تخصص کاری شما است
-
تعداد تشکر ها از tikatika به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2014, 05:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
jaber166
فقط تبلیغات
.....
تبلیغات : مهم و ضروری
فقط تبلیغات : !!!
-
تعداد تشکر ها از Adline به دلیل پست مفید
-
به نظر من بهترین راه حل تبلیغاته
------------
فرآب ، تصفیه آب ، تصفیه فاضلاب ، سیستم های سپتیک تانک و چربی گیر
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
farab
برای همین اومدی تبلیغ کردی اینجا!
لینکهایی که اینجا میذاری و لینکهای امضا همه nofollow هستش تاثیری نداره!
-
-
عضو انجمن
شما اگر دنبال افزایش بازدید هستی ساعتی 50000 هزار به بالا بازدید واغعی میفرستیم به سایتتون واگر دنبال سئو هستی هزینه بالای داره ولی پایداره و اگر دنبال بازدهی مطلوب هستی ایمیل تبلیغاتی یه جذب بازار یاب هست که بستگی به کار شما داره
-
-
June 1st, 2014, 22:31

نوشته اصلی توسط
reza.tehrani786
اگر بخواهم یکی از عوامل واقعاً مؤثر در افزایش ترافیک وب سایت را نام ببرم، مطمئناً آن عامل،نوشتن مقاله و درج آن در وب سایت است. یکی از راه های ایجاد ترافیک در وب سایت، نوشتن مقاله است. البته سایر روش ها را هم مورد بررسی قرار می دهم، ولی عمده فعالیت من در وب سایت خودم برای افزایش میزان ترافیک،بر این روش متمرکز است. حتماً می پرسید “چرا مقاله؟”. زیرا نوشتن مقاله تأثیر بسیارخوبی در جلب بازدید کننده دارد، اما بسیاری از افراد از نوشتن مقاله می ترسند. تعجب نکنید!بعضی ها واقعاً می ترسند، چون فکر می کنند به اندازه کافی درباره موضوع مورد بحث نمی دانند یا دستور زبانشان چندان خوب نیست، و یا املای کلمات را به درستی بلد نیستند.
afzayesh-bazdid-site.pdf
با سلام دوست عزیز !!
شما به سایت : Check My SEO and Free SEO Tools - Website SEO Tool بروید و آدرس سایت خود را وارد کرده و % سئو قالب خود را مشاهده کنید !!
سپس به مطالب موجود در سایت خود سامان بده , منظور عنوان های مرتبط با موضوع بزار , برچسب ها , محتوای نوشته !
سپس مراجعه کن به سایت میبینید که % بیشتر و بیشتر شده اما اگر رتبه ی الکسا و بازدید سایت هم برای شما مهمه میتونم بازدید زیادی رو مثلا در قالب یک ماه از ما خریداری کنید و بازدید سایت شما با آی پی های گوناگون بالا خواهد رفت !!
با تشکر !
پیروز باشید !
-