-
July 14th, 2009, 19:19
عضو انجمن
بررسی ارزش یک دامنه
دوستانی که تمایل دارن دامنه ای از خودشون یا در مالکیت دیگری رو از نظر ارزش مورد بررسی قرار بدن اون رو در این موضوع معرفی کنن تا سایر دوستان بتونن نظر و پیشنهاد خودشون رو برای بررسی بیشتر اون ارائه بدن.
بهتره دامنه های معرفی شده تو این موضوع به صورت شکسته و بدون پیوند برگشتی قرار داده شده باشن , برای این منظور هم می تونین از برچسب code به این شکل استفاده کنین:
متشکرم
-
تعداد تشکر ها ازTruthPraiser به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2009 19:19
# ADS
-
March 30th, 2014, 16:09
پاسخ : بررسی ارزش یک دامنه
expres.ir چند می ارزه؟ :D
-
تعداد تشکر ها از expres به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2014, 16:18

نوشته اصلی توسط
30SecondToMars
این تاپیک رو که دیدم فکر میکردم به صورت حرفه ای آنالیز TLD ها انجام میشه یا بحث میشه. نمیخواهم بگم من حرفه ای هستم (واقعا هم نیستم) ولی من از سال ۲۰۰۶ تا الان دارم توی https://www.namepros.com خرید و فروش میکنم. دامنه داشتم که ۳۰۰۰ دلار تا ۱۵۰۰۰ تا فروختم دامنه atgoogle.com (به همراه یک شریک) را ثبت کردم و گوگل ازم شکایت کرد و آخر سر برنده هم شد... یک عالمه دامنه هم با اسامی باحال ثبت کردم و فکر میکردم چیزی میشه ولی در نهایت چیزی نبود و expire شدن یا متروک موندند...دوست من دامنه devilived.com را داشت و یکی از گروه های موزیک اتفاقی به این اسم معروف شد و خواست دامنه اینها را به هر قیمتی شده بخره (تا ۱۰ هزار دلار هم میداد) ولی دوستم اشتباه کرد و نفروخت و آخر سر هم دامنه متروک افتاد و expire شد.
منظورم از این حرفها این بود که یک برندی یا گروهی یا شرکتی گاهی اوقات حاضر هست به هر قیمتی یک اسم را حتی بی معنی بدست بیاره ... از یک طرف گاهی اوقات یک واژه خاص با پسوند دامین یک اسم ویژه را تشکیل میده (مانند del.icio.u) به هر حال میخواستم بگم که تفصیر شما برای ارزش گزاری دامین ها اصلا حرفه ای و طبق اصول نیست بد نیست یکمی مطالعه در مبحث TLD ها داشته باشید
اگر دارید در رابطه با دامین های خوب با پسوند .ir بحث میکنید در واقع دارید درباره ccTLD یا country code top level domains صحبت میشه هر کدام آنالیز خودشون را دارند مخصوصا الان که پسوند ها زیاد تر و تقریبا بینهایت دارند میشوند و حتی میشه از کاراکتر های Internationalized استفاده کرد (مانند: http://مثال.آزمایشی )
سایتهایی که میتواند به شما کمک بکند یک تصور حرفه از آنالیز domain ها پیدا بکنید یکی همان انجمن https://www.namepros.com/index.php هست و برای اصطلاحات هم ویکی پدیا بهترین مرجع هست
https://en.wikipedia.org/wiki/Top-level_domain
-
تعداد تشکر ها ازfarshidonline به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2014, 01:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
itm7.com
hihyper.com رو برای خدمات هاستینگ در سطح جهانی میخواستم اختصاص بدهم. نظر شما عزیز چیست ؟
آهان ؛ حالا شد.
برای ابن کار خیلی خوبه.
شیک و قشنگ.
چه هاست و سروری میخوای بفروشی؟
اگر و-ار-ز بود یعنی از ecatel یا پیونن سوئد و یا لوکزامبوروگ بود، روی کمک من حساب کن، چون من روزانه بیش از 30 عدد بازدید کننده واقعی دارم برای سایتم که بیشترشون مشتری هستند و دنبال هاست و وی پی اس مذکور میگردند
-
تعداد تشکر ها از30SecondToMars به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2014, 02:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farshidonline
این تاپیک رو که دیدم فکر میکردم به صورت حرفه ای آنالیز TLD ها انجام میشه یا بحث میشه. نمیخواهم بگم من حرفه ای هستم (واقعا هم نیستم) ولی من از سال ۲۰۰۶ تا الان دارم توی
https://www.namepros.com خرید و فروش میکنم. دامنه داشتم که ۳۰۰۰ دلار تا ۱۵۰۰۰ تا فروختم دامنه atgoogle.com (به همراه یک شریک) را ثبت کردم و گوگل ازم شکایت کرد و آخر سر برنده هم شد... یک عالمه دامنه هم با اسامی باحال ثبت کردم و فکر میکردم چیزی میشه ولی در نهایت چیزی نبود و expire شدن یا متروک موندند...دوست من دامنه devilived.com را داشت و یکی از گروه های موزیک اتفاقی به این اسم معروف شد و خواست دامنه اینها را به هر قیمتی شده بخره (تا ۱۰ هزار دلار هم میداد) ولی دوستم اشتباه کرد و نفروخت و آخر سر هم دامنه متروک افتاد و expire شد.
منظورم از این حرفها این بود که یک برندی یا گروهی یا شرکتی گاهی اوقات حاضر هست به هر قیمتی یک اسم را حتی بی معنی بدست بیاره ... از یک طرف گاهی اوقات یک واژه خاص با پسوند دامین یک اسم ویژه را تشکیل میده (مانند del.icio.u) به هر حال میخواستم بگم که تفصیر شما برای ارزش گزاری دامین ها اصلا حرفه ای و طبق اصول نیست بد نیست یکمی مطالعه در مبحث TLD ها داشته باشید
اگر دارید در رابطه با دامین های خوب با پسوند .ir بحث میکنید در واقع دارید درباره
ccTLD یا country code top level domains صحبت میشه هر کدام آنالیز خودشون را دارند مخصوصا الان که پسوند ها زیاد تر و تقریبا بینهایت دارند میشوند و حتی میشه از کاراکتر های Internationalized استفاده کرد (مانند:
http://مثال.آزمایشی )
سایتهایی که میتواند به شما کمک بکند یک تصور حرفه از آنالیز domain ها پیدا بکنید یکی همان انجمن
https://www.namepros.com/index.php هست و برای اصطلاحات هم ویکی پدیا بهترین مرجع هست
https://en.wikipedia.org/wiki/Top-level_domain
اول اینکه دامین های آی آر ما، یعنی همون ccTLD ؛ خیلی محدود هستند و توسط بسیاری از آی اس پی های دنیا مصدود شده اند؛ و به خاطر قوانین خاصی که کشور ایران داره هیچ موزیسین و هنرمند خارجی ای نمیاد روی دامین های آی آر.
هنرمندهای مجاز ایران مثل بنیامین بهادری و محسن یگانه و فرزاد فرزین و ... هم این قدر بودجه ندارند که بخوان پول خرج دامین کنند.
این مساله رو از اینجا میشه پی برد که تقریبا اسم سایت هیچ کدومشون کامل نیست و اغلب یک خط تیره در دامین دارند ؛ همچنین در دات نت، یا دات اورگ ، هستند.
حالا روی TLD
TLD وقتی معنی واقعی پیدا میکنه که اسم انتخاب شده یک کلمه و نام بین المللی باشه.
مثلا :
Email.Com
rayaname.Com
برای دامین ایمیل ممکنه مشتری 1 میلیون دلاری بیاد
اما هرگز برای دامین رایانامه مشتری 10.000 دلاری هم نمیاد، چون اسم و کلمه ی استفاده شده فارسیه، نه بین المللی
دامنه فوق از نظر خارجی ها 10 دلار هم ارزش نداره
حالا اگر مشتری ایرانی باشه؛
فقط کسی در ایران میتونه 10.000 دلار بابت این دامین بده که مستقیما از طرف دولت ایران حمایت مالی بشه
از طرفی دولت ایران هرگز هیچ دامین مهمی رو روی دات کام قرار نمیده ؛ به خاطر اینکه امریکایی ها میتونن مستقیما به سرور نفوذ کنند
بحث دوم
ما وقتی روی دامین ارش می ذاریم که دامین واقعا خاص باشه و نام های مشابه باز نباشند
مثلا وفتی دوستی میاد میگه دامین زیر رو می فروشم
music110.ir
اخه کجای این دامین خاصه ؟ واقعا کی میتونه روی این دامین قیمت بیش از 5000 تومن بذاره ؟
من به عنوان یک وب مستر به جای اینکه برم دامین فوق رو بخرم میگردم روی اسم های قشنگتر و آزاد و با قیمت 4000 تومن ثبت میکنمش
imusic.ir
xmusic.ir
hotmusic.ir
و...
و اینکه دامنه های فوق چون تعدادشون خیلی بالاست و به راحتی میشه نام مشابه اش رو زد، پس هیچ ارزشی ندارند
فقط یکی دو تا دامین میمونن که از همه دامین ها بهترند و کسی نمیتونه نمونه اش رو بزنه
MP3.ir
Music.ir
و هرگز ارزش دامین های .ir فوق بیش از 50.000.000 نمیشه
ارزش دامین های خاص حدود 10.000.000 تومن هست چون بیشتر از اون معمولا برای وب مستر ها سود آوری نمیتونه داشته باشه
و من هم بدم نمیاد همه رو خوشحال کنم و بگم مثلا دامنه ی دوستمون music110.ir بیش از 5 میلیون تومن ارزش داره ؛
ولی باید واقع بین بود، چون هیچ کس دامین های ضعیف رو نمیگیره .... خیلی کم پیش میاد، خیلی کم
و تجربه خودم و دوستان ثابت کرده که اغلب دامین های سطح پایین میمونن و میمونن تا تاریخشون منقضی و نهایتا حذف میشه
یک ده آباد بهتر از 100 شهر خراب.
هر کس یک عدد دامین خوب داشته باشه و روی اون یک سایت مناسب پیاده کنه و اون رو به سوی موفقیت و کسب درامد هدایت کنه ، بهتره تا 100 دامین داشته باشه و منتظر باشه تا شانس و دنیا براش تصمیم بگیره .... شانس گاهی هیج وقت به ادم رو نمیکنه
دیجی کالا با اون اسم زشتش کارش رو عین یک مرد شروع کرد و پیش رفت تا اینکه موفق شد ...
-
-
March 31st, 2014, 02:38
به صورت کلی من روی .ir ها با شما موافق هستم و میشه گفت همه ccTLD ها به فرهنگ اون ناحیه بر میگردند کلا باید بازار هدف برای قیمت گزاری یا ارزش گزاری مشخص بشود. ما TLD هایی داریم که اسمشون خاص هست و گرانقیمت یا TLD هایی هستند که برند شدند یا TLD هایی که developed شدن (مثل همین دیجی کالایی که میگویید) منظور من هم همین بود کار قیمت گزاری به صورت حرفه ای خیلی مفصل تر از این حرفهاست.... فاکتورهایی مثل کوتاهی یا وجود عدد هم بسیار مهم هستنو ولی بطور کلی زیبایی اسم و رند بودن و معنی دادن یکی دیگر از فاکتورهای قیمت گزاری هست برای وب سایت های دولوپ شده هم کلی آنالیز هست که قیمت را مشخص یکنه حالا در ccTLD ها فرهنگ و قوانین کشوری هم دخیل هست همه اینها در کنار هم باید در نظر گرفته بشوند ...
-
تعداد تشکر ها ازfarshidonline به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2014, 15:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
itm7.com
hyperserver.com
hyperhost.com
hypernet.com
hyperweb.com
hyper.com
دامنه های بالا مناسبتر هستند یا hihyper.com
با تشکر از شما عزیز
معلومه که hyper.com از همه بهتر هست؛ یک دامین 5 حرفی.
hyperhost از hyperserver (و از hyperweb ) بهتر هست، چون از نظر سئو قوی تره؛ چون گوگل سرور رو به عنوان هاست نمیشناسه ، اما هاست رو به عنوان سرور میشناسه
hihyper هم قشنگی خاص خودش رو داره، اسمش برند خوبی میشه؛
اگر بخوام بین hyperhost و hihyper انتخاب کنم من hihyper رو ترجیح میدم، چون دامنه ی خدماتش از hyperhost بیشتره
-
-
March 31st, 2014, 16:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
30SecondToMars
معلومه که hyper.com از همه بهتر هست؛ یک دامین 5 حرفی.
hyperhost از hyperserver (و از hyperweb ) بهتر هست، چون از نظر سئو قوی تره؛ چون گوگل سرور رو به عنوان هاست نمیشناسه ، اما هاست رو به عنوان سرور میشناسه
hihyper هم قشنگی خاص خودش رو داره، اسمش برند خوبی میشه؛
اگر بخوام بین hyperhost و hihyper انتخاب کنم من hihyper رو ترجیح میدم، چون دامنه ی خدماتش از hyperhost بیشتره
یک اشکالی که در دامین های زیر هست:
hyperserver.com
hyperhost.com
hypernet.com
hyperweb.com اینه که چند تا دامین مشابه وجود دارند، (سایت قدیمی ای هم هستند؛ ) hyperhosting و hyperhosts ؛
بنابراین توی بسیاری از موارد به مشکل میخورید:
سئو
بلک لیست شدن در گوگل
ممکنه یک نام جعلی بین مردم به حساب بیاد
مثلا اگر الان که webhostingtalk.ir وجود داره من بیام یک سایت بزنم به اسم webhostingtalkS.ir این به مشکلات زیادی میخوره
-
-
March 31st, 2014, 17:54
ارزش این دامنه ها؟
Pars webhosting.ir
Persian secure.ir
Buy server.ir
Buy vps.ir
Sent from my C2105 using Tapatalk
-
تعداد تشکر ها از persianboy به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2014, 19:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
itm7.com
خب ، الان در نهایت باید چیکار کنم
با تشکر - با احترام
HiHyper رو انتخاب و کار رو شروع کن .
در زمینه هاستینگ دوام در کار ؛ قیمت های رقابتی، تبلیغات، حفظ کیفیت سرورها و مشتری مداری رو فراموش نکن.
-
-
April 1st, 2014, 23:17
لطفا قیمت این دامین رو هم بگین
iranmovie.in
-
تعداد تشکر ها از tabrizcity به دلیل پست مفید