سلام دوست عزیز
راه که بسیار زیباد که به سه بخش کلی تقسیم میشه :
1: ارسال از طریق گروپ 2: ارسال از طریق شرکت های معتبر ایمیل مارکتینگ 3: ارسال از طریق اسکریپت
مورد 1: گروپ یاهو کلا هزینه بردار بکشید بیرون ازش ، مگر این که به کسی که یاهو گروپ داره پول بدید براتون ارسال کن که خیلی هم عالی
گروپ جیمیل هم بدک نیست روزی 100 تا میتونید اد کنید که زمان بر و طاقت فرساست ! >
مورد2: این یکی از بهترین روش هاست که معمولا یک پنل رایگان دارند که برای تست و مابقی پنل ها پولی که باید به دلار پرداخته بشه که اگر
میخواهید اسپم ارسال کنید این روش مناسب شما نیست چون ادمین بنتون میکنه به فنا میرید دی: .
مورد سه: این روش مورد علاقه من که حدود یک سالی در سایت ستاره سازان وب بر روش به صورت حرفه ای مانوور میدادم و پنل ارسال اجاره میدادم
و چون خیلی دردسر برای من داشت کلا بوسیدمش گذاشتم کنار ولی باز میگم این روش خیلی عالی چون همه چیز دست شماست ! همه چیز
البته بگم ها این در صورت که بخواهید ایمیل ناخواسته ارسال کنید ، اگر ایمیل مفید باشه و بانکتون مال خدتون باشند و از ایمیل های شما استقبال کنند
دو روش قبلی بسیار بهتر و مفید تر است .
نکته نهایی : هر کدام از روش های بالا هزار تا نکته و ترفند داره که در این چند خط نمیشه توضیح دادشون !
پیشنهاد میکنم اول روش مناسبتون انتخاب کنید بعد به صورت تخصصی در موردش تحقیق کنید منم در حد توان کمکتون میکنم .
موفق باشید