-
March 29th, 2014, 16:36
مشکل با بانک درگاه پاسارگاد در سرور جدید
سلام دوستان من از بانک ملت و پاسارگاد درگاه دارم بعد از انتقال بر روی سرور ویندوز درگاه بانک پاسارگاد دیگه کار نمیکنه ( ایپی جدید هم دادم به بانک ست شده) من روی سرور از whmcs استفاده میکنم که روی xampp نصب کردم الان بانک ملت به خوبی کار میکنه ولی متاسفانه بانک پاسارگاد موقع ورود به درگاه پرداخت ارور میده (خطای نامشخصی روی داد) تماس گرفتم با بانک گفتند از ماژول شماست ولی من روی سرور قبلی که با همون ماژول و کلید خصوصی امتحان میکنم هیچ مشکلی نداره (سرور قبلی لینوکس بوده و whmcs هم روی سی پنل نصب بوده) من الان حدود 2 ماه هست قید درگاه پاسارگاد رو زدم ولی به دلایلی خیلی مایلم با پاسارگاد کار کنم ملت متاسفانه جدیدا خیلی مشکل داشتم باهاش
الان باید چیکار کنم با بانک هم تماس میگیرم میگه به ما ربطی نداره میگم
دوستان لطفا کمک کنید تا مشکلم حل بشه
-
-
March 29th, 2014 16:36
# ADS
-
March 29th, 2014, 23:19
پاسخ : مشکل با بانک درگاه پاسارگاد در سرور جدید
-
-
March 30th, 2014, 00:04
روی سرور ویندوز در ماژول شما از تابعی برای امضا دیجیتال استفاده میشه که روی ویندوز نصب نیست و باید فعالش کنید.
-
-
March 30th, 2014, 00:16

نوشته اصلی توسط
ali2k
روی سرور ویندوز در ماژول شما از تابعی برای امضا دیجیتال استفاده میشه که روی ویندوز نصب نیست و باید فعالش کنید.
خوب میشه راه نمایی کنید چطور ما این تابع رو نصب کنیم
-
-
March 30th, 2014, 14:27
بنده نیز این مشکل را دارم متاسفانه هنوز راه حلی پیدا نکردم
نیاز به پورت خاصی داره این بانک؟
-
-
March 30th, 2014, 15:21
عضو دائم
توی اون دایکیومنت هایی که بانک پاسارگاد داده
چندین تابع php هست که چک کنید توی فانکش ها نباشه و فکر کنم چندین چیز هست که باید روی سرور نصب بشه
اون رو چک کنید و اگر درست نشد به مجدد همه رو rebuld بدید
-
-
March 30th, 2014, 16:36
عضو انجمن
display_errors رو On کن ببین چه خطایی میده و در استفاده از چه تابعی دچار مشکل شده ؟
-
-
March 30th, 2014, 16:48

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
display_errors رو On کن ببین چه خطایی میده و در استفاده از چه تابعی دچار مشکل شده ؟
هیچ خطای رخ نمیدهد
-
-
March 30th, 2014, 18:01
الان مشکل ما حل نشده ولی به نظرم نمیتونه امضای دیجیتال رو بخونه باید فانکشنی رو php فعال باشه یا چیزی روی سرور نصب کنم ؟
-
-
March 30th, 2014, 23:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Milad-H
هیچ خطای رخ نمیدهد
اگر هیچ خطایی نمیده پس یا کلید ها رو اشتباه وارد کردید یا کدهای پذیرنده و ...
الان مشکل ما حل نشده ولی به نظرم نمیتونه امضای دیجیتال رو بخونه باید فانکشنی رو php فعال باشه یا چیزی روی سرور نصب کنم ؟
-