صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 22 , از مجموع 22

موضوع: شکایت از *** اینترنتی به فتا

عضو جدید nima73 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    351
    تشکر تشکر شده 
    359
    تشکر شده در
    180 پست

پیش فرض پاسخ : شکایت از *** اینترنتی به فتا

درود
    من شکایت کردم و مراحلش به این ترتیب بود که اول رفتم جلو دادسرا یک چند تومان دادم یک عریضه نویس برام شکایت نوشت و بعد اون را بردم دادگاه و اونجا معاونت دادسرا اون را ارجا دادن به قاضی که گویا پرونده ها و جرائم رایانه ای را ایشان رسیدگی میکنند ( تمبر و بقیه کارها معمول را که همه میدانند ) و بعد چند ساعت معطلی ایشان پرونده را همراه یک سرباز فرستادن فتا و اونجا دوباره مجبور شدم ضمن پر کردن یک فرم کامل از مشخصات خودم دوباره یک شکایت کامل بنویسم و برخورد هم که فوق العاده بد بود . متاسفانه تو شهر ما یکی فرمانده فتا هست که هنوز نمیدانه هاست و دامنه چی هست و کلا ایشان میفرمایند راجع به اینترنت با ایشان صحبتی نکنیم چون یک بز و ایشان هر دو تا به یک اندازه سواد و فهم و دارند
    پرونده بعد یک سال هنوز به نتیجه نرسیده و بهم گفتند تماس میگرند !
    ولی برعکس دوستم چون یک کم حرفش گویا ارزش داشت از یکی که تو همین انجمن شکایت کرد و طرف را از کرج کشاند تبریز و با التماس ازش رضایت گرفتند . جالب تر اونکه مورد ایشان فقط از بین رفتن چند صد گیگ فایل بود و هاست دانلود داشتن ولی من سایتم به فنا رفت و کسی هم به حرفم گوش نمیده
    ویرایش توسط nima73 : March 28th, 2014 در ساعت 23:30

2. تعداد تشکر ها ازnima73 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید loveload آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    24
    تشکر شده در
    17 پست

پیش فرض پاسخ : شکایت از *** اینترنتی به فتا

سلام دوستان ؛

اگه یارو وعده های واهی داده باشه و به هیچ وعهده اش وفا نکرده باشه و مبلغ 178 هزار تومان هم بصورت انلاین دریافت کرده . یک ماه بیشتر از سرویس نمیگذره . کلی هم مستند و مدارک علیه این بابا دارم . ( فحاشی ناموسی هم کرده مدرک هم دارم )

اونوقت شکایت رسیدگی میشه واقعا ؟ من از وبسایت پلیس فتا (cyberypolic.ir ) مشاوره گرفتم . و در خواست انلاین جهت کلاهبرداری این شخص بد دهن دادم . گفتن حتما پیگیری میشه و فقط کافیست برم دادسرا شکایت رسمی کنم .

عزیزان تو مملکتی که قانون داره همه چیز بررسی میشه . قبلا از یه کلاهبردار دیگه شکایت کرده بودم درسته یه مدت زمانی طول کشید ولی کل هزینه رو + خسارت و کسب رضایت ایشون از بنده حل شد . ( کافیست فرهنگ سازی بشه . قرار نیست چون یکبار سرمون کلاه گذاشتند حالا ارزش مالی کم بود یا نه شکایت نکنیم . ممکنه این شخص بد دهن hostst.it از بقیه هم کلاهبرداری و اخازی کنی . )

بنده که در حال پیگیری و شکایت از شخص این اقا هستم . ( پیشنهاد میکنم کسی از این وبسایت چیزی نخره , هر کسی هم مدرک خواست پی ام بده بهش بدم )

5. تعداد تشکر ها از loveload به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)