سلام و عرض ادب
دوستان کسی میدونه برا شکایت کردن به فتا چه مراحلی رو باید بگذرونیم
اصلاً پی گیر هستند و ارزش داره؟
مبلغ کلاه برداری شده هم ناچیزه ولی بیشتر دوست دارم حال طرفو بگیرم
سلام و عرض ادب
دوستان کسی میدونه برا شکایت کردن به فتا چه مراحلی رو باید بگذرونیم
اصلاً پی گیر هستند و ارزش داره؟
مبلغ کلاه برداری شده هم ناچیزه ولی بیشتر دوست دارم حال طرفو بگیرم
سلام
اول باید یه شکایت از دادسرا درست کنید و بعد آگاهی یا مستقیم به فتا بفرستن.
ارزش نداره وقتتو تلف کنی و پول شکایت و.... بدی .
بهار هاست : بهاری نو در خدمات هاستینگ
مقدار هزینه به باد رفته چقدر هست ؟
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
هزینه ندارد فقط 5000 تومان تمبر باطل باید بکنید .
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
مرسی دوستان
گفتم که مقدار هزینه ناچیزه 40.000 تومن، ولی میخوام حال طرفو سرجاش بیارم اطلاعات کاملی هم ازش دارم و میدونم کجاست
شک نکنید شکایت کنید.
به دادگستری مراجعه بخش جرائم رایانه ای معمولا دارند سریع میفرسته پیش قاضی دستور میده همون موقع بگین ارجاع بدن فتا برای پیگیری طرف.
پیگیر می شوند 100% // علاوه بر مبلغ کلاه برداری شده هر کلاه برداری چه 1 ريال و چه چند میلیارد یک مدتی زندانی دارد و جریمه / جریمه رو هم از طرف میگیرین برای رضایت دادن هم زندان به ایشون میفروشید.
کلا خوبه این روزا کلاه برداری کنند
خیلی وقته دوست دارم یکی بیاد کلاه من رو برداره یا حساب من رو خالی کنه ولی هیچی به تورم نمی خوره![]()
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
اینی که شما گفتید شبیه فیلم سینمایی شد
کلا اگر سرور خارج از ایران باشه هیچ پیگیری نمیکنند - انقدرم هم اینور اونور میکننتون که خودتون پشیمون بشید
نمونش همین شایان عسگر پور چقدر پول بالا کشید همه گفتند شکایت میکنیم ضرر میلیونی ضده اله بله .الان عین افا داره تو شمال واسه خودش میچرخه![]()
بابا تو دیگه کی هستی ابادانی اومدی! ولکشک نکنید شکایت کنید.
به دادگستری مراجعه بخش جرائم رایانه ای معمولا دارند سریع میفرسته پیش قاضی دستور میده همون موقع بگین ارجاع بدن فتا برای پیگیری طرف.
پیگیر می شوند 100% // علاوه بر مبلغ کلاه برداری شده هر کلاه برداری چه 1 ريال و چه چند میلیارد یک مدتی زندانی دارد و جریمه / جریمه رو هم از طرف میگیرین برای رضایت دادن هم زندان به ایشون میفروشید.
کلا خوبه این روزا کلاه برداری کنند
خیلی وقته دوست دارم یکی بیاد کلاه من رو برداره یا حساب من رو خالی کنه ولی هیچی به تورم نمی خوره
پلیس فتا اهواز حصیر اباد بچه ها گل هستن زود کارو راه میندازناین چیزی که شما بهش میگید فیلم قانونه که توان می خواد که قانون عملی کنید.
معلوم نیست کجا رفتید که اینور اونور کردن که پشیمون شدید احتمالا جایی نرفتین.چون بچه های فتا دست کم فتای اهواز خوب میدونم چطور دارن کار می کنن.
شکایت باید درست حسابی باشه. به یه بچه 15 ساله بلند شه بره فتا بگه یه سرور داشتم مجاری 15تومن بود وسطش قطع شد باید 7 تومن به من پس میداد نداد خوب باشه باید پس بده گوششو میگیریم حالا خودت بیا ببینم سرور مجاری واسه چی داشتی ها؟واسه سایت موزیک یا چیز فروش بودی ؟ اعتراف کن خودت
اما بعضی موقع ها هم خیلی قومیتی کار میکنن
ویرایش توسط sasanbes : March 28th, 2014 در ساعت 10:48
این چیزی که شما بهش میگید فیلم قانونه که توان می خواد که قانون عملی کنید.
معلوم نیست کجا رفتید که اینور اونور کردن که پشیمون شدید احتمالا جایی نرفتین.چون بچه های فتا دست کم فتای اهواز خوب میدونم چطور دارن کار می کنن.
شکایت باید درست حسابی باشه. به یه بچه 15 ساله بلند شه بره فتا بگه یه سرور داشتم مجاری 15تومن بود وسطش قطع شد باید 7 تومن به من پس میداد نداد خوب باشه باید پس بده گوششو میگیریم حالا خودت بیا ببینم سرور مجاری واسه چی داشتی ها؟واسه سایت موزیک یا چیز فروش بودی ؟ اعتراف کن خودت![]()
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)