اسکریت شات با کیفیتی که ادرس سایت مورد نظر در عکس باشد. تهیه کنید.
بله قابل استناد هست اگر تا زمانی که شما می خواهید شکایت کنید و پلیس فتا اسکرین شما معتبر بداند یعنی برسی می کنند که آیا صحت دارد این عکس شما با اصل آن اگر داشت خوب میشه سند اگر نداشت که اعلام انجام تغییرات در سایت بعد از مشکل و کمی پیچیده شدن...
ولی انشالله به انجا نمی رسد به نظر نمی آید آماتور باشند.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
دوست خوبم
هدف تاپیک معلومه الان چندین نفر با هتزنر مشکل دارند
این فقط مشکل من نیست من به عنوان اطلاع رسانی اومدم
کار هایی انجام شده دوستان به دلیل مسایلی به صورت پابلیک در جریان نیستند
من موضوع رو باز کردم چون اولین نفری بودم این موضوع واسم پیش اومد و همینطور که میبینید کسان دیگری هم توی این چند روز مشکلاتی با دیتاسنتر دارند
من از طرف دوستانی که به صورت خصوصی صحبت شده باهاشون قراره یک جمع بندی انجام بدم
اما زمانبر هست
ارادت
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
در بسیاری از موارد با تایپیک زدن و بحث و گفت و گو هم ما خیلی به دانشمون اضاف میشه هم مشکل هم حل میشه
توی این تایپیک استاتر در اغاز اصلا نمیدونست مشکل از کجا بوده؛ که با بحث متوجه شدیم از واسطه بوده
در موارد دیگری هم داشتیم مثلا واسه سرور ابیوز اومده و بسته شده و با کمک دوستان به راحتی ای پی باز و ابیوز حل شده...
این جور هم ما رو با سایت های خارجی مقایسه نکنید
موارد آموزشی یا مشکلاتی رو ما داشتیم که تو کله نت نبوده![]()
سرور ما هم صبح 28 اسفند بسته شد که به امید خدا بعدا شب همون روز باز شد که یه سری مشکلاتی هم بود که حل شد و الان رو به راهه
فکر کنم مشکل از دیتاسنتر باشه
چون واقعا کارشون درسته و تا الان همچین موردی نبوده
ایشالا درست میشه
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
خبر جدید :
متاسفانه سرور ها باز نشدند اما با همکاری واسطه تونستیم تا حدی اطلاعات رو برگردونیم و خدارو شکر حداقل 80 درصد اطلاعات داره برگردونده میشه البته دیتاسنتر از این موضوع خبر نداره و با ترفند های خودشون این کار داره انجام میشه
اما در اخر واقعا معلوم نشد مشکل از دیتاسنتر هست یا واسطه
-با توجه به اینکه این مورد برای بعضی از دوستان و همکاران هم پیش اومده نمیتونیم واقعا این مورد رو گردن واسطه هم بندازیم
اول فکر میکردم با توجه به نظر دوستان صد درصد از واسطه هست اما بعد از اینکه دوستان دیگه هم مشکل رو پیدا کردند احتمال میدم واقعا حرفشون راست بوده
پیشنهاد میشه تاپیک بسته بشه چون اگر این روند دیتاسنتر ادامه داشته باشه از فردا شاهد پست های شکایت بیشتری خواهیم بود
بیشتر از این ادامه نمیدم چون واقعا دلیلش رو پیدا نکردم .... و تاپیک به انحراف کشیده میشود
مدیران عزیز لطفا تاپیک بسته شود
متشکرم
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
دوستان امیدوارم مشکل سرور شما به زودی حل شود.
همیشه به یاد داشته باشید از هر جا سرور نگیرید :دی
یا خودتون مستقیم بگیرید ( اگه مستقیم هم مشکل پرداخت پیش بیاد می تونید دوباره پرداخت کنید )
3-4 ماه پیش برای یکی از رفیق مشکل پیش اومد با پرداخت دوباره حل شد البته کلی ضرر داره
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
شما چجوری به واسطهای که ۱ جمله انگلیسی نمیتونه بنویسه و منظورش رو برسونه اعتماد کردید؟ من ۳ صفحه اول از تاپیک رو فقط خوندم و اینجور که توی تیکت نوشته شده دیتاسنتر قبلا اطلاع رسانی کرده بوده ولی واسطه شما ایمیل ها رو به دلایلی یا ندیده یا نمیخواد در اختیارتون بذاره.خبر جدید :
متاسفانه سرور ها باز نشدند اما با همکاری واسطه تونستیم تا حدی اطلاعات رو برگردونیم و خدارو شکر حداقل 80 درصد اطلاعات داره برگردونده میشه البته دیتاسنتر از این موضوع خبر نداره و با ترفند های خودشون این کار داره انجام میشه
اما در اخر واقعا معلوم نشد مشکل از دیتاسنتر هست یا واسطه
-با توجه به اینکه این مورد برای بعضی از دوستان و همکاران هم پیش اومده نمیتونیم واقعا این مورد رو گردن واسطه هم بندازیم
اول فکر میکردم با توجه به نظر دوستان صد درصد از واسطه هست اما بعد از اینکه دوستان دیگه هم مشکل رو پیدا کردند احتمال میدم واقعا حرفشون راست بوده
پیشنهاد میشه تاپیک بسته بشه چون اگر این روند دیتاسنتر ادامه داشته باشه از فردا شاهد پست های شکایت بیشتری خواهیم بود
بیشتر از این ادامه نمیدم چون واقعا دلیلش رو پیدا نکردم .... و تاپیک به انحراف کشیده میشود
مدیران عزیز لطفا تاپیک بسته شود
متشکرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)