نظر شما در مورد Dedicated Hosting | Dedicated Web Hosting | Dedicated Servers
نظر شما در مورد Dedicated Hosting | Dedicated Web Hosting | Dedicated Servers
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
به نظر من از دیتا سنتر های معتبر تر استفاده کنید بهتره
مثلlhost.com , iweb.com . caro.net , theplanet.com
خدمات حرفه ای میزبانی وب | شماره ثبت :22864
ظاهرا با ایران خیلی مشکل داره، چون اسم ایران اصلا در لیست کشورهاش نیست !
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
سلام
خیلی معذرت میخوام اینجا رو من از همه دیتاسنترهایی که لیست کردین بیشتر قبول دارم حتی planet!
دیتاسنتر بسیار خوبی هست.
ساپورت و سخت افزارش حرف نداره. جز بهترین هاست.
راجع به مشکلش با ایران خیلی نیست. معلومه شما به عنوان یک ایرانی نمیتونین از دیتاسنتر آمریکایی خرید کنین.
سلام.
من 3 بار ایمیل زدم و هیچ جوابی از اونا نگرفتم.در کل خیلی با کیفیت نیستند ولی مزیت های خاصی هم دارند.
این همون شرکتی هست که teamvps باهاشون کار می کنه
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
قیمت هاشون در حد متوسط هست نه زیاد ارزون که مورد خوشایند ایرانی ها باشد نه گرون که ایرانی ها پسند نمیکنند . ولی باید ببنید ساپورت و پشتیبانی چگونه هست معمولا این شرکت ها سرور کولو دارند در دیتا سنتر ها و کابینت های اختصاصی اجاره میکنند و دیتا سنتر فقط پهنای باند و برق سرور ها را تامین میکند
در ضمن با توجه به شرایط کنونی خرید از دیتا سنتر های امریکایی ریک بالایی محسوب میشود .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
سلام
من خودم به دلایلی تماس میگیرم از طریق ایمیل و لایو چت و .....
ولی چنین مشکلی نداشتم. حتی با آیپی ایران هستم و اسمم هم ایرانی !
احتمالا ایمیلتون بهشون نرسیده. ضمن اینکه تقریبا 24 ساعته لایو چت دارند
حدود 2 سال پیش از روی یکی از سرور های این دیتاسنتر وی پی اس داشتم که کلا به صاحب سرور چون فهمیدن ایرانی هشدار دادن و گفتن یه سرور از جای دیگه تهیه کنید و ما اطلاعات رو براتون رو سرور جدید منقل میکنیم که در پایان سر رسید سرور همون کارم کردن.
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
بازم خدا خیرش بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)