-
November 2nd, 2008, 10:40
مدیر کل
شفاف سازی آپتایم هاستینگ ها
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازVahid به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2008 10:40
# ADS
-
November 2nd, 2008, 10:47
مدیر کل
تعداد کمی بود هنوز بقیه 3 ماه نشدند ایشالا وقتی به 3 ماه رسید من میزارم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
-
-
November 2nd, 2008, 11:06
باید توجه داشته باشیم uptime سایت شرکت هاستینگ به منزله ی uptime هاستهای ارايه شده توسط اونها نیست!
-
-
November 2nd, 2008, 11:54
سلام دوستان ما هم مانیتوریم؟
ما که این Vrt servers تحریم و کلاهبرداری 5 روزی داون بودیم هرچی آپ داشتیم خراب شد
HostTracker [Website Uptime Monitoring Service] | http://ithost.ir
:gnorsi:
ویرایش توسط ssh : November 2nd, 2008 در ساعت 11:56
-
-
November 2nd, 2008, 15:15
عضو جدید
کاره جالبی بود
ولی اینم باید مورد نظر داشته باشیم آپتایم همه سرویس یه هاستینگ نیست
باید توجه داشته باشیم uptime سایت شرکت هاستینگ به منزله ی uptime هاستهای ارايه شده توسط اونها نیست!
میشه بیشتر توضیح بدید؟
مثلا خوب سایت خودشون رو سرور خودشونه دیگه و سایتشون دان بشه سرور دان شده پس کل سرور دانی داده یا من بد متوجه شدم؟؟
پادینا رکورد زده
-
-
November 2nd, 2008, 16:00
جواب
منظور اینه که سیستم عامل داغونه ، هیج سایتی بالا نیست ولی کارت شبکه بالاست ! !
آپ تایم ربطی به هاست نداره مربوط به دیتا سنتر هست ! ! اشتباه نگیرید
شاید پادینا چند بار سرورش رو ریست کرده باشه یا خیلی چیز های دیگه ولی کیفیتش بیشتر باشه
-
-
November 2nd, 2008, 19:05
سلام
بله بالا نبودن سایت میتونه نشانه ی بالا نبودن سرور باشه!اما شرکتهای بزرگ دارای بیش از یک سرور میباشند و بالا نبودن و مشکل در یک سرور نشانه ی کم بودن uptime کل هاستهای اون شرکت نیست.
شرکتهایی که سیستم فروش و مدیریت مشتری انلاین رو دارن (باید) برای امنیت بیشتر سایت و تراکنش های مالی و اطلاعات افراد سایتشون رو بر روی سرویس اختصاصی نگهداری کنن و خوب down لودن سایتشون هیچ ارتباطی به هاستهای مشتری ها پیدا نمیکنه

نوشته اصلی توسط
DedicatedBOX
کاره جالبی بود
ولی اینم باید مورد نظر داشته باشیم آپتایم همه سرویس یه هاستینگ نیست
میشه بیشتر توضیح بدید؟
مثلا خوب سایت خودشون رو سرور خودشونه دیگه و سایتشون دان بشه سرور دان شده پس کل سرور دانی داده یا من بد متوجه شدم؟؟
پادینا رکورد زده

-
-
November 2nd, 2008, 21:06
عضو جدید
اقا وحید پس یه فکر کن d:
یا همه سرور ها رو مانیتور کن یا اصلا مانیتور نکن .....
چون مثلا العان برا این لیست بد تموم میشه
-
-
November 2nd, 2008, 21:18
مدیر کل
اقا وحید پس یه فکر کن d:
یا همه سرور ها رو مانیتور کن یا اصلا مانیتور نکن .....
چون مثلا العان برا این لیست بد تموم میشه
فکر کنم ادامه ندم بهتر باشه نطر بقیه چیه؟؟؟
چون نمیشه /میشه؟
ارتباط مستقیم با من :
-
-
November 2nd, 2008, 21:53
ایده ی خوبی هست.اگر به تفکیک لینک تمام هاست دهنده ها اینجا باشه و حتی خود افراد هم لینکی در مورد هاستشون(با یک قانون خاص)داشته باشن و اینجا قرار بدن ،حتما مفید خواهد بود.
اگر تمام لینکها بر روی ۱ساعت تنظیم بشن منصفانه تر میشه به نظر من.
-