نوشته اصلی توسط
Yas-Host
سایتی که دادید جوملا باشه فکر کنم.
لودش شدید افتضاح بود و یک اینترنت 128 کیلوبایتی باید حدود 12 ثانیه صبر کنه تا سایت فقط عنوانش دیده بشه....!
اولا موردی رو باید خدمتت عرض کنم که جوملا باید روی سروری نصب بشه که کاملا مخصوص جوملا باشه و کش های سازگار با اون روی سرور نصب شده باشه.
ولی وردپرس اینگونه نیست.
در این سایت چی داریم؟!
1- اسلایدر (به راحتی میتوان با کد نویسی اسلایدری با همین شکل و شمایل یا حتی بهتر بصورت خودکار با پنل در وردپرس طراحی کرد و یا اخرین مطالب یک دسته رو نمایش بده)
2- منوی های وسط سایت رو که راحت میشه با وردپرس بصورت اتوماتیک با پنل زد که به راحتی جا به جا کرد یا دسته نمایشش رو تغییر داد.
3- عکس های وسط سایت که روشون کلیک میکنیم عکس بزرگ باز میشه که این مورد با جاوا اسکریپت اوکی خواهد شد و از وردپرس یا سیستم مدیریت محتوا نیست(میتوان طوری کد نویسی رو انجام داد که بصورت اتوماتیک عکس هارو از یک دسته یا یک پنل داخل وردپرس بارگزاری کنه)
4- پذیرش سفارش : این قسمت خیلی جالب هست !! شما به این سایت میگید حرفه ای؟! این قسمت که فقط یک فرم ساده هست !! با وردپرس و پلاگین تماس 7 راحت میشه این فرم رو ساخت و ایمیل بشه و یا در خود وردپرس ذخیره بشه و برای شما نمایش داده بشه.
5- فرم انتقادات و پیشنهادات که با تماس 7 هم میشه درست کرد.
6- تماس با هم مثل مورد قبلی.
7- سینما هم راحت میشه یک دسته تعریف کرد و قالب اختصاصی با استفاده از کد نویسی وردپرس بنا کرد.
8- مهم تر از همه !! چند زبانه بودن سایت شما با استفاده از پلاگینها براحتی میتوانید یک سایت 10زبانه تعریف کنید.
برای هر پست و هر زبان در داخل وردپرس یک کادر وجود دارد داخل کادر نوشته خود را به زبان مربوطه بنویسید(و یا از translator آن استفاده کنید)
هر نوع سایتی خواستید طراحی کنید با وردپرس بنده راحت میتونم براتون حل کنم و بگم این قسمتش رو چطوری طراحی کنید..!
موفق باشید.