بر اساس انجین و رتبه بندیه خودش کار میکنه و یا به جائی وابستس؟
بر اساس انجین و رتبه بندیه خودش کار میکنه و یا به جائی وابستس؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
موتور جستجوی پیشرفته تر از گوگل که داون شده
برای من بیشتر از یک دقیقه طول کشید لود بشه.
تو ایران این هست : موتور جستجوی گوگلر - Googler.ir
به نظرم از فکر موتور جستجو بیا بیرون...
سلام.
اول اینکه about we غلطه.باید بنویسید about us.
دوم اینکه خب تا زمانی که گوگل هست،کی میاد از سرویس شما استفاده کنه؟!
یه پیشنهاد برات دارم.به جای موتور جستجوی اینترنت،بیا و موتور جستجوی اینترانت بزن!
سرور رو به آی پی های ایران محدود کن.خیلی بهتر نتیجه میگیری.من خودم به شخصه بیشتر از ۳۰ نفر میشناسم که دنبال همچین چیزی هستن!
(البته سایت هایی مثل پارسی جو هستن.ولی همه نتایجشون توی اینترانت نیست.خیلیاشون تو اینترنت هست و وقتی با اینترانت کانکت میشی و روی نتایج جستجو کلیک میکنی،....!)
5دقیقه هست فعلا لود نشده![]()
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
جناب serv-it راست میگن سایت که اصلا باز نمیشه. (حدود 10 دقیقه هست بازه) :|
درود
به نظرم اگر هزینه سرور و ... براتون مهم نیست ادامش بدید ، چون فکر نمیکنم وقت زیادی از شما بگیره
اما به فکر رقابت با گوگل و.. نباشید چون فکر نمیکنم حالا حالاها کسی بتونه با این غول ها رقابت کنه !
این جمله جالب بود : گوگل برای ITM7 کار میکنه
به نظر شما وقتی گوگل هست چرا کاربرا باید بیان از itm7 استفاده کنند که خودش از گوگل تازه میگیره! خب مستقیم میرند از گوگل میگیرن دیگه حاجی.
در کل امیدوارم به اهداف تون برسید ما هم همین طور![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)