-
July 13th, 2013, 02:45
عضو جدید
من و گرافیک | طراحی بنر gif , هدر و اسلایدر - مسلم میان آبی / قیمتی ایده آل
من و گرافیک ، ارائه دهنده خدمات طراحي با ترکيبي از قيمت مناسب و کيفيـت بالا و حرفه اي و خدمات سريع به صورت گارانتي و پشتيباني به مشتريان مي باشد. ما در طراحي خود سعي مي کنيم با طراحي منحصر به فرد به موفقيت شــما کمک کنيم. همچنين ما مــوفقيت خود را در رضـايت مشتريان مي بينيم. به هــمين خـاطر نگرش شما باعث مي شود که ما به انجام کار مطلوب و حرفه اي بيانديشيم
سامانه طراحي حرفه اي من و گرافیک با بيش از 6 سال تجربه در طراحي بنرهاي تبليغاتي آمادگي ارائه مشاوره بصورت رايگان را داراست
با بهره گيري از كادر بسيار مجرب و آموزش ديده و متخصص در خصوص طراحي
سامانه طراحی حرفه ای بنر متحرک | گیف و فلش ، لوگو و آرم ، کارت ویزیت و طراحی وب سایت که با بهترین کیفیت و ایده آل ترین قیمت خدمات ارائه می کند
مسلم میان آبی
manographic@yahoo.com
یزدان غلامی
yazdandl@yahoo.com
سامان الداغی
wolfsaman@yahoo.com
میثم خان بابایی
taktos@ymail.com
علیرضا ( متخصص طراحی بنر فلش )
لیست قیمت ها
پشتیبانی من و گرافیک : 09366918839
به زودی نمونه کارهای تمامی اعضا گروه / با قالب جدید روی سایت درج میشود
شاد باشید
ویرایش توسط offlive : September 12th, 2014 در ساعت 21:52
-
تعداد تشکر ها ازofflive به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2013 02:45
# ADS
-
March 19th, 2014, 22:38
عضو جدید
پاسخ : من و گرافیک | طراحی بنر gif , هدر و اسلایدر - مسلم میان آبی / قیمتی ایده آل
سایت به روز شد من و گرافیک
-
-
March 19th, 2014, 23:19
پاسخ : من و گرافیک | طراحی بنر gif , هدر و اسلایدر - مسلم میان آبی / قیمتی ایده آل
مرسی از کارها
مشتاق همکاری به صورت عمده
-
تعداد تشکر ها ازtechnoserver به دلیل پست مفید
-
March 21st, 2014, 16:45
عضو انجمن
خدمات طراحی و گرافیک منحصر به فردی دارند و همیشه از مطالب سایتشون هم استفاده کردم ....
-
تعداد تشکر ها ازpersianws به دلیل پست مفید
-
March 21st, 2014, 22:08
عضو جدید
-
-
March 23rd, 2014, 12:50
ایشان خیلی کارش درسته .برخلاف افراد دیگه که کار انجام نمیدن خوش قول و کیفیت کارهاش بالا هست
-
تعداد تشکر ها ازdr.host به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2014, 19:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dr.host
ایشان خیلی کارش درسته .برخلاف افراد دیگه که کار انجام نمیدن خوش قول و کیفیت کارهاش بالا هست
-
September 11th, 2014, 00:18
عضو جدید
آقا نمونه کارهای شما در صفحه اول لود نمیشه . می تونید چند نمونه کارتان را برام بفرستید . من بنر تبلیغاتی می خواهم برایم بزنید .
شبکه ولکان - ارایه خدمات دیتاسنتری و فروش سرور در ایران
تلفن : 91304059 (021)
-
تعداد تشکر ها از adnan به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2014, 21:49
عضو جدید
-
-
September 12th, 2014, 21:59
عضو دائم
تاپیک بنا به ماده 3-17 از قوانین بخش فروش بسته شد.
در صورت نیاز میتوانید تاپیک جدیدی ایجاد فرمایید.
مدت زمان اعتبار تاپیک های ایجاد شده در این بخش از زمان آغاز ، مدت 90 روز می باشد.در صورت استمرار سرویس فوق و نیاز ، تاپیک جدید ایجاد شود.
-
تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید