خدا را شکر میکنیم که فرصت استثنایی نوروز و مشاهده بهاری دیگر نصیبمان شد. بنده نیز فرا رسیدن عید باستانی را به همه ی کاربران گرامی انجمن تبریک عرض نموده و امید دارم از این دگرگونی و گردش روزگار بتوانیم هر چه بیشتر درس بگیریم
خدا را شکر میکنیم که فرصت استثنایی نوروز و مشاهده بهاری دیگر نصیبمان شد. بنده نیز فرا رسیدن عید باستانی را به همه ی کاربران گرامی انجمن تبریک عرض نموده و امید دارم از این دگرگونی و گردش روزگار بتوانیم هر چه بیشتر درس بگیریم
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
چقدر زود گزشت پارسال همچین موقعی بود
انشالله که سال خوب و خوش و با برکتی باشه برای همه دوستان و همکاران گرامی در کنار خانواده محترم
++++++++++++
---------------------------------
***هفت سین انجمن وب هاست تالک***
http://www.webhostingtalk.ir/f118/75059/
ویرایش توسط MagicVps.Com : March 20th, 2014 در ساعت 02:13
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
منم به نوبه خودم عید رو پیشاپیش تبریک می گم
امیدوارم سال خوب و پر از موفقیتی باشه
تجربه ثابت کرده ظاهر سازی حرام خوری رو راحت میکنه...این اینماد ها کشکه ؟
باسلام خدمت همه ي دوستان عزيز ...
بنده هم به نوبه خودم سال جديد رو به همه ي دوستان تبريك مي گم و اميدوارم هميشه در كنار خانواده سلامت باشيد ..
همچنين ارزو مي كنم وضعيت هاستينگ بهتر بشه و اين كينه هايي كه بين برخي از دوستان هست ازبين بره ...
با قدرتی بیشتر باز می گردیم ...!
کانفیگ سرور | طراحی و کد نویسی سایت | مشاوره جهت ساخت سایت و انتخاب هاستینگ | انجام Seo سایت شما | معرفی نویسنده و انجام کار وبمسترینگ
درود
نوروز بزرگ و باستانی بر تمامی شما عزیزان و سرافرازان پایبنده وشادباش باد.
سال جدید رو به دوستان عزیز تبریک میگم از طرف خودم و شرکت نور وب و طرح آذین
انشالله همیشه موفق و پیروز باشید
انشالله در سال جدید شاهد موفقیت ها و تحولات عظیم تو دنیای اینترنت و هاستینگ و تکنولوژی ایران مشاهده کنیم...
و در آخر هر کسی هر آرزویی داره انشالله بهش برسه....
عید واقعی از آن کسی است که پایان سالش را جشن بگیرد نه آغاز سالی که از آن بی خبر است
آخر سالتان مبارک . امیدوارم سالی خوب را گذارنیده باشید و سال بهتری را در پیش داشته باشید
یا حق
بچها شرمنده که اینو میگم و این تاپیکو خراب میکنم اگر اسپمه پ.خ بدین تا بگم مدیرا حذفش کنن
ولی...
ای کاش وحید و تیم مدیریت سایتش هم توی این تاپیک حضور پیدا میکردن و این عید رو تبریک میگفتن.کسی نیستم که بخوام حرف چرتی بزنم ولی خداییش خودم خیلی خوشم میومد اگر مدیر انجمنی که توش فعالم میومد و عید رو تبریک میگفت به من و دیگر همکارانم
باز هم شرمنده
پایدار باشید
ویرایش توسط eskelet-sokhte : March 20th, 2014 در ساعت 15:16
سلام و درود،
عید باستانی نوروز رو بنده هم به تمامی عزیزان
انجمن وب هاستینگ تاک تبریک عرض می کنم،
ان شا ال... سال خوبی رو طی کرده باشید
و در سال آتی بهترین ها در انتظار شما عزیزان باشد.
سود رو هم قرار می دادین بد نبود :دی
یا حق
بهترین نیستیم، اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
〈فروش سرور با کیفیت از دیتاسنتر ovh〉
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
w w w . i - p o w e r . i r
ﺩﺭ ﺳﺮ ﺳﻔﺮﻩ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺍﮔﺮ ﺟﺎﯾﯽ ﻫﺴﺖ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺳﺎﺩﻩ ﯼ ﻣﺮﺍ ﺟﺎﯼ ﺩﻫﯿﺪ
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)