سلام بهروز جان حالا که دوستان مشکل هزینه دارند می تونید قسطی کنید کلاس ها رو تا برای پراخت دوستان مشکلی نداشته باشند. چطوره؟
سلام بهروز جان حالا که دوستان مشکل هزینه دارند می تونید قسطی کنید کلاس ها رو تا برای پراخت دوستان مشکلی نداشته باشند. چطوره؟
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
زمان شروع کلاس ها دقیقا کی هست؟
اردیبهشت ماه
انشا الله
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
سلام
من قصد شرکت دارم
به چه صورتی باید اقدام کنیم؟
با سلام
جلسات چند ساعتی هست و معمولا در چه ساعتی برگزار خواهد شد؟
با تشکر
اینجا من مدیرم و نمیتونم چیزی بفروشم یا تجارت کنم در صورتی که 100 درصد بشه به نحوی اطلاع رسانی خواهد شد ( از طریق همکارانی که مدیر نیستند ) که قوانین هم زیر پا گذاشته نشه
قیمت زیاد هست در پک ارائه میکردید مناسب تر بود
Nothing!
سلام عزیز
ایده جالبی هست
البته قیمتشم مناسب هست
فقط نگفتید ساعت کلاس ها کی هست ؟ اگه در زمان های آزاد من باشه من نیز شرکت میکنم
بهتر بود تعداد افراد رو از 8 به مثلا 13 میرسوندید و قیمت حدود 120 الی 125 تومن می شد
چون 8 تا 200 تومن میشه 1.600 از اونطرف 13 تا 123 تومن هم میشه 1.600 و فکر کنم بصرفه تر هم هست
البته نظر منه
آقا ی پیشنهاد دیگه هم دارم
اگه هزینه ها براتون زیاد هستند میتونید با دوستانتان نصف کنید !
تعجب نکنید چطور ؟ :دی
آقا پسر خاله ، همسایه ، پسر عمو یا خلاصه اشخاصی پیدا میشن ک علاقه به نت و سئو تو فامیلتون داشته باشند ک
بالاخره تو شهرتون 1-2 نفر ک پیدا میشه :دی
با هم نصف نصف پول میزارید میاید یک عضو کلاس میشید بعد زمان برگذاری کلاس ها 4-5 نفری میشینید پای مونیتور :دی
البته باید صندلی به اندازه کافی داشته باشید که دعوا نشه ها
خلاصه اینم ی راهی واسه کسایی ک میگن زیاده هزینه :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)