-
January 8th, 2014, 16:49
عضو انجمن
VDS- فروش سرور مجازی از هلند | آمریکا | آلمان | Raid 10 | منابع اختصاصی پورت 1 گیگابیت ترافیک کاملا نامحدود + کانفیگ رایگان
ویرایش توسط loginvps.com : November 18th, 2014 در ساعت 21:21
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli
-
تعداد تشکر ها ازloginvps.com به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2014 16:49
# ADS
-
March 18th, 2014, 19:04
عضو انجمن
پاسخ : VDS- فروش سرور مجازی از هلند | آمریکا | آلمان | Raid 10 | منابع اختصاصی پورت 1 گیگابیت ترافیک کاملا نامحدود + کانفیگ رایگان
تمونه سرعت دانلود را دوستان می توانید در عکس زیر ببینید
این در حالی است که ظرفیت سرور تکمیل شده و همین الان در ساعت اووج ترافیک این تست گرفته شده .
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
-
-
November 8th, 2014, 20:43
پاسخ : VDS- فروش سرور مجازی از هلند | آمریکا | آلمان | Raid 10 | منابع اختصاصی پورت 1 گیگابیت ترافیک کاملا نامحدود + کانفیگ رایگان
با سلام میخواستم ببینم که برای هاست هم آفر قرار میدید ؟
هاست دانلود قرار میدید ؟
من فکر میکنم الان نزدیک 4 سال هست با این شرکت دارم کار میکنم 1000000% رضایت از سرور ها ی با کیفیت عالی هستن .
و پشتیبانی نظیر ایشون ندیدم . خواستم هم سوال کنم هم تشکری کرده باشم .
در پناه خدا
-
-
November 16th, 2014, 10:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pooria.tm
با سلام میخواستم ببینم که برای هاست هم آفر قرار میدید ؟
هاست دانلود قرار میدید ؟
من فکر میکنم الان نزدیک 4 سال هست با این شرکت دارم کار میکنم 1000000% رضایت از سرور ها ی با کیفیت عالی هستن .
و پشتیبانی نظیر ایشون ندیدم . خواستم هم سوال کنم هم تشکری کرده باشم .
در پناه خدا
سلام
هاست راه اندازی شده از سایت می توانید اقدام کنید البته هاست میزبانی وب هست فقط در حال حاضر و برای هاست دانلود برنامه هایی داریم که اطلاع رسانی خواهیم کرد .
از سایت اقدام فرمایید
با تشکر
-