سلام
سرور دایرکت ادمین با مشخصات زیر داریم:
E3-1230 v2 16gig ram 2TB Hdd
لطفا یک پیشنهاد مطلوب بدید برای my.cnf
Mysqltuner تست کردم لود سرور رفت بالا توی مراحل وسطی گیر کرد و جلو تر نرفت مجبور شدم قطعش کنم..
ممنون
سلام
سرور دایرکت ادمین با مشخصات زیر داریم:
E3-1230 v2 16gig ram 2TB Hdd
لطفا یک پیشنهاد مطلوب بدید برای my.cnf
Mysqltuner تست کردم لود سرور رفت بالا توی مراحل وسطی گیر کرد و جلو تر نرفت مجبور شدم قطعش کنم..
ممنون
بیا بالا
کانفیگ my.cnf رو فقط بر پایه منابع نمیشه انجام داد.... سایتت چیه؟ تعداد درخواست های میانگین چقدره؟با چه سیستمی پیاده شده؟
هاستینگ هست دوست عزیز و همه چی روش نصبه
دسترسی به ssh بدید براتون بررسی کنم
سلام
با توجه به اینکه گفتین اکثر موارد یه سرویس هاستینگ روش فعال هستش
تنظیم زیر میتونه مطلوب باشه
[mysqld]
datadir="/var/lib/mysql"
user=mysql
socket="/var/lib/mysql/mysql.sock"
default-storage-engine=MyISAM
innodb_file_per_table=1
open_files_limit=27888
[mysqld_safe]
pid-file="/var/run/mysqld/mysqld.pid"
log-error="/var/log/mysqld.log"
!Vesta Control Panel Friends
چیزی شده؟
بله ، تنظیماتی که فرستادید بجز این دو خط
باقی تنظیمات محلی آدرس دهی mysql هستند که برای هر سروری مختص به خودش هست به عبارت ساده تر محل نصب و اجرا دیتابیس و فایل ها هستند و هیچ تاثیری در بهینه سازی یا عملکرد سرور شخص دیگری ندارند و اگر ادرس ها روی سرور شخص دیگری فرق بکند باعث از کار افتادن mysql می شود.innodb_file_per_table=1
open_files_limit=27888
از طرف دیگر چون تعداد زیادی پارامتر داخل این تنظیمات ذکر نشده پس mysql از مقادیر default استفاده خواهد کرد که باز مشکل ساز خواهند بود.
خوب اول که محل نصب مشخصه و به صورت دیفالت معلومه کجا نصب میشه. مگر اینکه طرف خودش بخواد محل نصب رو عوض بکنه.که به نظر من با عوض شدن محل نصب بعدا مشکلاتی به وجود میاره.
دوم سرور برا هاستینگه یعنی اشتراکیه پس عموما باید دیفالت ها رو رعایت کرد دیگه اگه بخواد زیاد سفت و سخت گرفته بشه هرنوع اسکریپتی رو که نمیشه روش بارگزاری کرد. بعدم رو سرور ایشون هنوز چیزی وجود نداره پس برای راه اندازی به نظرم تنظیمی که گفتم میتونه مطلوب باشه. قرار نیست که این تنظیم همیشگی باشه.ب بسم الله هستش. باز شما اوستاین. ما شاگردتون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)