-
عضو انجمن
راهنمایی برای استفاده همزمان از یک خط adsl؟
سلام
یکی از رفیقام یه سروس ADSL فوری می خواست ولی فعلا مخابرات با تمام شرکت های Pap لج کرده و تا آخر هفته هیچ دایری و جمع آوری و... قبول نمی کنه، قبول هم کنه این قدر دایری تو این یک هفته از ISP ها داره که حالا حالاها به ما نمی رسه
سرویس های وایمکس هم که فقط تبلیغات، هیچی نداره هیچ شرکتی هم منطقه مارو هم پوشش نمی ده
وایرلس هم که دیگه .... هیچی نگم بهتره
حالا این رفیقم چه کار کنه؟
فکری که به ذهنم رسیده این بود که ایشون خونش 100 متر اون ورتر از خونه ماست خواستم از اشتراک خودم بهش سرویس بدم
نظر شما چیه؟
حداقل سرعت من چقدر باید باشه (الان 256 هستش) ؟
بهترین راه برای Share کردن اینترنت منظورم وایرلس یا کابل کشی یا... ؟
ممنون می شم نظر و پیشنهادتون رو بدونم
-
تعداد تشکر ها از nezar به دلیل پست مفید
-
May 3rd, 2010 14:42
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی برای استفاده همزمان از یک خط adsl؟

نوشته اصلی توسط
nezar
سلام
یکی از رفیقام یه سروس ADSL فوری می خواست ولی فعلا مخابرات با تمام شرکت های Pap لج کرده و تا آخر هفته هیچ دایری و جمع آوری و... قبول نمی کنه، قبول هم کنه این قدر دایری تو این یک هفته از ISP ها داره که حالا حالاها به ما نمی رسه
سرویس های وایمکس هم که فقط تبلیغات، هیچی نداره هیچ شرکتی هم منطقه مارو هم پوشش نمی ده
وایرلس هم که دیگه .... هیچی نگم بهتره
حالا این رفیقم چه کار کنه؟
فکری که به ذهنم رسیده این بود که ایشون خونش 100 متر اون ورتر از خونه ماست خواستم از اشتراک خودم بهش سرویس بدم
نظر شما چیه؟
حداقل سرعت من چقدر باید باشه (الان 256 هستش) ؟
بهترین راه برای Share کردن اینترنت منظورم وایرلس یا کابل کشی یا... ؟
ممنون می شم نظر و پیشنهادتون رو بدونم
نیاز به یک اکسس پوینت یا مودم وایرلس دارید البته اگر در دید مستقیم باشند اگر دید مستقیم ندارید هیچ راهی برای اتصال ندارید به جر کابل شبکه .
شما مودم وایرلس یا اکسس پوینت را در محلی که اینرتنت وجود دارد قرار میدهید و در محل دوم نیاز به یک کارت شبکه وایرلس دارید البته usb تهیه نکنید چون دی بی پایینی دارند . در حال عادی امکان اتصال شما 50 درصد یا کمتر هست چون قدرت خروجی مودم ها و اکسس پوینت ها پایین هست و indoor استفاده میشوند . در مرحله دوم اضافه کردن یک انتن 7 دبی اومنی به مودم هست که قدرت شما را تا مقدار زیادی افزایش میدهد و یا انتن پارابولیک که نوع ایرانی هم وجود دارد . اگر جواب نگرفتید باید انتن کارت شبکه را هم عوض کنید و انتن 7 دی بی ببندید . که همه اینها هزینه بر هست
راه حل اصلی استفاده از یک نانو استیشن 2 هست که مدل سنوا را با قیمت مناسب میتونید تهیه کنید و نانو را حتما در بیرون از خانه نصب کنید در دید مستقیم زاویه این نانو ها بین 60 تا 90 درجه هست و قرت خروجی بین 10 تا 14 دی سی بل اگر هم باز جواب نگرفتید در محل دئم هم باید نانو وصل کنید دید مستقیم که در این حالت اتصال شما 100 درصد هست
رو بحث وایرلس هیچ چیزی را از روی نوشته نمیشه محاسبه کرد و تنها راه این هست که تمام این موارد تست بشود
در صورتی که در تهران هستید میتوانید برای مشاوره با ما تماس بگیرید تا راهنمایی بیشتری انجام بدیم
موفق و پیروز باشید
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
تعداد تشکر ها ازAfraWeb.net به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
افرا وب از راهنماییت ممنونم

نوشته اصلی توسط
AfraWeb.net
نیاز به یک اکسس پوینت یا مودم وایرلس دارید البته اگر در دید مستقیم باشند اگر دید مستقیم ندارید هیچ راهی برای اتصال ندارید به جر کابل شبکه .
محلی که ما هستیم یک کوچه است و 8تا خونه اون ورتر ما خونه سرویس گیرنده است یعنی توی یک راستا هستیم الان رفتم قدم کردم دقیقا از دم در سرویس گیرنده تا سرویس دهنده 70 قدم یا متر هست
البته بین این دو محل 2تا آپارتمان 4 طبقه هست که کارو دشوار کرده
نمی دونم وایرلس جواب میده یا نه

نوشته اصلی توسط
AfraWeb.net
شما مودم وایرلس یا اکسس پوینت را در محلی که اینرتنت وجود دارد قرار میدهید و در محل دوم نیاز به یک کارت شبکه وایرلس دارید البته usb تهیه نکنید چون دی بی پایینی دارند . در حال عادی امکان اتصال شما 50 درصد یا کمتر هست چون قدرت خروجی مودم ها و اکسس پوینت ها پایین هست و indoor استفاده میشوند . در مرحله دوم اضافه کردن یک انتن 7 دبی اومنی به مودم هست که قدرت شما را تا مقدار زیادی افزایش میدهد و یا انتن پارابولیک که نوع ایرانی هم وجود دارد . اگر جواب نگرفتید باید انتن کارت شبکه را هم عوض کنید و انتن 7 دی بی ببندید . که همه اینها هزینه بر هست
راه حل اصلی استفاده از یک نانو استیشن 2 هست که مدل سنوا را با قیمت مناسب میتونید تهیه کنید و نانو را حتما در بیرون از خانه نصب کنید در دید مستقیم زاویه این نانو ها بین 60 تا 90 درجه هست و قرت خروجی بین 10 تا 14 دی سی بل اگر هم باز جواب نگرفتید در محل دئم هم باید نانو وصل کنید دید مستقیم که در این حالت اتصال شما 100 درصد هست
رو بحث وایرلس هیچ چیزی را از روی نوشته نمیشه محاسبه کرد و تنها راه این هست که تمام این موارد تست بشود
در صورتی که در تهران هستید میتوانید برای مشاوره با ما تماس بگیرید تا راهنمایی بیشتری انجام بدیم
موفق و پیروز باشید
از راهنمایی کاملتون تشکر میکنم
فکر کنم کابل کشی بهترین گزینه باشه چون هم با صرفه تره هم مطمئن تر
هر چند که هر دومون می خوایم از مودم وایرلس استفاده کنیم
-
-
عضو انجمن
اگر از وایمکسایرانسل نمیونید استفاده کنید بهترین راه اکسس پوینت و راه حل جناب افرا هست. به نظر من دور کابل رو خط بکشید چون بدلیل فاصل سیگنال ضغیف میشه و دیگه کیفیت لازم رو نداره. حالا این دوستتون تا الان که صبر کرده 1 هفته هم روش :دی تا رانژه کنن
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
-
تعداد تشکر ها از iranwebwork به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iranwebwork
اگر از وایمکسایرانسل نمیونید استفاده کنید
وایمکس منطقه ما رو پوشش نمی ده

نوشته اصلی توسط
iranwebwork
بهترین راه اکسس پوینت و راه حل جناب افرا هست. به نظر من دور کابل رو خط بکشید چون بدلیل فاصل سیگنال ضغیف میشه و دیگه کیفیت لازم رو نداره.
حالا این دوستتون تا الان که صبر کرده 1 هفته هم روش :دی تا رانژه کنن
تا هفته دیگه تازه نامه اش می ره مخابرات و در خوشبینانه ترین حالتش هم 1 هفته واسه رانژه خط طول می کشه این شد 2 هفته
همین الانش یه سرویس واسه یکی دیگه قبل از عید سفارش داده بودم تا الان وصل نشده میگن کارت پورت یه همچین چیزی خرابه باید عوض بشه مخابرات هم تو این هفته نمی زاره کارشناس وارد بشه تا عیبش رو برطرف کنند
ولی واقعا اوضاع مخابرات و این شرکت های اینترنتی خرابه نظر شما چیه جناب افرا
؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nezar
افرا وب از راهنماییت ممنونم
محلی که ما هستیم یک کوچه است و 8تا خونه اون ورتر ما خونه سرویس گیرنده است یعنی توی یک راستا هستیم الان رفتم قدم کردم دقیقا از دم در سرویس گیرنده تا سرویس دهنده 70 قدم یا متر هست
البته بین این دو محل 2تا آپارتمان 4 طبقه هست که کارو دشوار کرده
نمی دونم وایرلس جواب میده یا نه
از راهنمایی کاملتون تشکر میکنم
فکر کنم کابل کشی بهترین گزینه باشه چون هم با صرفه تره هم مطمئن تر
هر چند که هر دومون می خوایم از مودم وایرلس استفاده کنیم
دوست عزيز استفاده يك جورايي غير ممكن هست
شما در بهترين حالت از كوچه حساب كرديد 70 متر . حالا شما بايد فاصله از در خانه تا اتاق را هم محاسبه كنيد هم مصرف كننده و هم سرويس دهنده .
در اين حالت حتما 100 متر مي شود .
و اينكه شما نمي توانيد از داخل مسير هموار كوچه اين كابل را منتقل كنيد و مجبور عبور آن از بالاي ساختمان هستيد كه باز مشكلات خود را دارد .
شما با كابل بر اساس استانداردي كه وجود دارد نهايت 150 متر است .اما در واقعيت خيلي كمتر از اين متراژ است و شما حتما با افت سيگنال روبرو خواهيد شد . و اينكه شما به دليل عبور كابل از فضاي آزاد نياز به كابل هايي با كيفيت مناسب داريد كه باز هزينه شما افزوده مي شود .
بهترين راه منتظر ماندن است .
در غير اين صورت راهي كه افراوب عزيز پيشنهاد دادند بهترين راه است .
موفق باشيد .
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
-
تعداد تشکر ها ازpersiansoft به دلیل پست مفید
-
یعنی اینقدر برای دوستتون استفاده از اینترنت توی این یک یا دو هفته حیاتی هست ؟ چون این کار موقتی که میخواید انجام بدید شاید بیش از 100 تومن براتون هزینه برداره
از دیال آپ استفاده کنند مقرون به صرفه تر هست !
-
تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Sajad
یعنی اینقدر برای دوستتون استفاده از اینترنت توی این یک یا دو هفته حیاتی هست ؟ چون این کار موقتی که میخواید انجام بدید شاید بیش از 100 تومن براتون هزینه برداره
از دیال آپ استفاده کنند مقرون به صرفه تر هست !
خوب از طرفی هم share کردن اینترنت بصرفه هست یک هزینه اشتراک و مصرف دو یا چند نفر اگر مصرف زیاد نباشد مطمعنا مشکلی پیش نمیاد . در ضمن خیلی ها از این روش برای شبکه کردن سیستم ها استفاده میکنند بازی انلاین جابجا کردن فایل ها و .... در کل باید هزینه ها را براورد کنید و ببیند که چقدر میتوانید هزینه کنید .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2010, 10:18
یه اینکامینگ کانکشن ایجاد کنید بعد یوزر پس بدین با خط تلفن وصل شه به سیستم شما البته اگه مودم دیال آپ دارین
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
-
تعداد تشکر ها از packsaft به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2010, 13:37
عضو انجمن
اگه میخوایید کابل کشی بکنید پیشنهاد میکنم کامپیوتر هارو بهم شبکه نکنید چون اگه شبکه کنید یکی از کامپیوتر ها باید همیشه روشن بمونه تا کامپیوتر دوم بتونه از اینترنت استفاده کنه به نظر من اگه مودم رو به حالت کانکت شدن اتوماتیک بذارید و هریک از کابل هارو به یکی از کامپیوتر بدین (البته اگه مودم دو پورته دارید) بهتر از شبکه کردن هست (البته شبکه هم مزایای خاص خودش رو داره ولی روشن موندن یکی از کامپیوتر ها زیاد جالب نیست!)
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
-
تعداد تشکر ها از SabaData به دلیل پست مفید