میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
agha site ham ke dige bala nemiyad :| pul ro khordan ye ab ham roush!
1/5 ارزش پیگیری داره ؟؟؟ چون من شهرستان هستم اگر دوستان چند نفر بشید که با هم بریم ما هم هستیم
با سلام دوست عزیز از درگاه های پارسپال و جهان پای استفاده کن بهتره من از 2 تاش استفاده میکنم هیچ مشکلی هم ندارم
موفق باشید آسیاهاستینگ
والا من دیگه به سایت هایی که بهشون دسترسی نداشته باشم کار نمی کنم
یکی از آشناهمون رو فرستادم bazpardakht.com آدرسش درست بود
حالا دیگه به جهان پی و پارسپال دسترسی ندارم که برم دنبالشون
ولی الان روزانه 1 تومن با بازپرداخت پرداخت دارم هر شب هم درخواست می دم و کمتر از 3 دقیقه پولو واریز می کنم
حالا نمی دونم قضیه این طوری ریختنشون چیه؟
راستی من تاپیک رو خوب نخوندم ولی من از Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی استفاده میکنم مشکلی تاحالا دیده نشده،حالا نمیدونم در این مورد صحبت کردین یا نه![]()
مردم نون ندارن بخورن،بعد بیان از شما ها هاست بخرن؟
خیلی کم پیدا میشه که اینجا که کامپیوتر فول باشه
سرور ورک هم شرکت خیالیه،انقدر نترس
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
دوستان تمامی درگاه های جی پال دیروز قطع شده و دیگه کار نمیکنه ولی من اینو میدونم که ایشون رفیق شتاب دات بیز بودشه و یکی از اشناهاشون بودش
شتاب دات بیز و جی پال به ظاهر با هم دشمن بودن ولی در اصلا با هم رفیق شیش بودن
شتاب دات بیز هم کلاهبرداری کردش
ایشون هم همینطور کلاه برداری کردش
من هم حدود 500 هزارم دستش هستش هیچ خبری هم ازشون نیستش
بعد یک مدت هم غیب میشن چند ماه دیگه یک سایت جدید میارن بالا و باز فعالیت میکنن کی به کی هستش
بهترین موقعه سال اسفند هستش چون تراکنش ها میره بالا فکر کنم راحت چند صد ملیونی به جیب زده باشن
به هر حال نباید این هم مثل شتاب دات بیز کوتاه بیایم باید بریم پدرشو در بیاریم فتا الان خیلی قوی شده 2 سوت از حلقومش در میاره به حق این شب های عزیز چرک بشه خرج دوا و دکتر بشه برای ما پول کار بودش پول پیلتر شکن نبودش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)