من فکر کنم شرکت مادرش اینه
من فکر کنم شرکت مادرش اینه
آشنایی ندارم با این شرکت
در مجموع تو ایران سورس های زیادی وجود ندارد تا اونجا که من میشناسم
سورس فرا پیامک برای آقای طهران هست
صبا پیامک که با صاحبش آشنایی ندارم
ایده پردازان که برای آقای خسروی هست ( البته این سورس رو تازه آوردن بالا از الکامپ امسال )
سامان سیستم کیش که تحت اسم اگر اشتباه نکنم نوین پیامک کار میکنند که برای آقای محمدی هست
سورس سامانه ملی که برای شرکت نت ملی یعنی برای خود ما هست
سورس های دیگری هم هست که بنده با صاحبانشون آشنایی ندارم و نمیشناسم
موفق باشید
سورس این ها دو تا شرکت هستند یا همین صلابت یا ره رایان
نرم افزار هر دو هم توسط آردین دیتا نوشته شده و توسعه داده میشه
این نرم افزار تقریبا از سال 89 داره خدمات پیامک میده .
میتونید متن بالا رو بخونید . نرم افزار و سرویس ارسال پیامک آردین دیتا قبل از این که اون شرکت خاص(!) سیستم فراپیامک رو راه اندازی کنه داشت کار میکرد . صباپیامک هم قبل از شروع به کار فراپیامک داشت خدمات پیامکی میداد .
دیگه مابقی افراد هم که همه ریسلر بودن و به تدریج سرویس مستقل راه اندازی کردن که این واقعا پیشرفت خیلی خوبی محسوب میشه .
به عنوان نمونه هم پیامک فروشگاه رفاه یا به دست مشترکین رسیده یا چند روز آینده خواهد رسید از 20001391 ارسال شده ( تقریبا کلیه شماره های موجود داخل کشور رو ارسال کردن )
ویرایش توسط iMohsen : March 15th, 2014 در ساعت 16:45
پس یعنی آردین دیتا جزو اون 20 شرکت هست و صلابت و ره رایان از اون نمایندگی گرفتند؟
الان میخواستم وارد سایتشون بشم ولی باز نمیشه
سامانه خدمات پیام کوتاه آردین دیتا
این سایت هم از همون آردین دیتا نمایندگی گرفته؟
ولی نمیدونم چرا خط 11 رقمی رو با پنل به صورت رایگان میدهند
طهرانی اینجور نشوته میشه برای ایشون
بله
والا من آردین پیامک رو اسمش رو شنیدم ولی تازگیا و قبلا یا نبودن یا بنده آشنایی نداشتم باهاشون
و اینکه بقیه همه نمایندگی بودن خیر عزیز
مثال آقای خسروی هیچ وقت نماینده کسی نبوده و مستقیم همیشه کار کرده
ما هم همینطور با اپراتورها مستقیم کار کردیم
البته اوایل کار که مقدار ارسال کم بود و در کل استفاده از پیام کوتاه در کشور مرسوم نشده بود بله همه از همه اپراتورها سرویس نداشتیم
البته اون موقع فقط 1000 2000 3000 بود
ولی خب همه از همش سرویس نداشتیم
بنده زیاد باهاشون آشنایی ندارم
نظری هم نمیدم در موردشون
در ضمن شرکت ایران اس ام اس پنل هم جزئ قدیمی ها هستند
و سوریس اختصاصی خودشون رو دارند
بنده اون موقع که مشهد بودن میشناختمشون
الان چند سالی هست که دیگه دفترشون رو آوردن تهران
موفق باشید
عزیزم استارتر محترم خودت خسته نکن عزیز تو ایران شرکت اصلی تو این کار زیاد نیست بین 2 الی 3 شاید موجود باشه ...
شما هم بخواید از اونا تهیه کنید فکر نکنم به همین راحتی به اشخاص حقیقی بدن!
دوستانی در همین انجمن هستن رسیلر بصورت زیر مجموعه میدن حتی بهتر و پشتیبانی خوب میتونید تحقیق کنید.
یک سوال دیگه
الان اگر بخواهیم از فراپیامک نمایندگی بگیریم باید 520 هزار تومان بدهیم
حالا چطور دوستان داخل همین انجمن نمایندگی را مثلا 100 یا 200 هزار تومان میدهند؟
چطور سود میکنن؟
خیلی سادست
وقتی یه نفر خودش از فرا پیامک نمایندگی بگیره 500 اگر بخواد خودش هم همون قیمت نمایندگی بده انوقت کسی نمیاد فرا پیامک رو با این همه اعتبار و سابقه و تبلیغات ول کنه بره از یه نفر که راست کارش معلوم نیست و یا حداقل از لحاظ اعتبار و تبلیغات از فرا پیامک ضعیف تره نمایندگی بخره
جدا از این هم کسی که 500 داده میاد نمایندگی رو 100 میده که با قیمت ارزون بتونه فروش بیشتری داشته باشه و اینکه میتونه نامحدود نماینده بفروشه و ازش درآمد زیادی کسب کنه ؛ یعنی شما یه بار 500 میدی و هر چندتا خواستی نمایندگی زیر مجموعه میفروشی هر عدد 100 هزار و هرچی بیشتر بفروشی سودت بیشتره و باز هم جدا از این میتونی از چیزهای دیگه نماینده هات سود ببری مثل شارژ پیامکی که براشون قیمت تعیین میکنی و اونوقت ارسال اسمس همه کاربرای نماینده هات و خود نمایندت به شارژ پیامکی تو اضافه خواهد کرد و روش های دیگه.......
ویرایش توسط H.E : March 16th, 2014 در ساعت 12:45
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)