ذوستان عزیز این اسکریپ از چه تابعی استفاده میکند ؟؟؟
ذوستان عزیز این اسکریپ از چه تابعی استفاده میکند ؟؟؟
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
سلام یه سوال که من و خیلی ها مشکل داریم باهاش ولی متاسفانه هیچ کس تا آخرش نرفته و نصفه و نیمه ولش میکنن تو انجمن گشتم حتی صفحات همین تاپیک رو هی رفتم عقب ولی نبود
یه سوال ساده
واسه دسته ها نمیشه عکس انتخاب کرد
وقتی عکس رو انتخاب میکنی و ذخیره رو میزنه بالاش مینویسه با موفقیت ویرایش شد ولی تو قسمت عکس مینویسه تصویری انتخاب نشده است
تا حالا شاید 20 بار هم این اسکریپت رو نصب کردم چه الان چه قبلا ولی درست نشده
اسکریپت رو از خود سایت فریر دانلود کردم
تو مای اسکیو ال نگاه کردم دیدم قسمت عکس ها تو دسته بندی به صورت نال هست از نال هم درآوردم باز نشد
ارور لاگ هم نگاه کردم این بود
گشتم دنبال خط 44 و اینا بودکد:[14-Mar-2014 20:54:52 UTC] PHP Warning: move_uploaded_file(/home/joxir/public_html/domain.ir/statics/upload/images/category_1-sk.jpg) [<a href='function.move-uploaded-file'>function.move-uploaded-file</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/joxir/public_html/domain.ir/pay/back/categories.php on line 44
کد:if(move_uploaded_file($files['image']['tmp_name'], $target)) { $image[category_image] = $category_id.'-'.basename($files[image][name]); $sql = $db->queryUpdate('category', $image, 'WHERE `category_id` = "'.$category_id.'" LIMIT 1'); $db->execute($sql); } } header("location:?action=edit&id=$category_id&add=1"); exit;
این سوال خیلی هاس من جمله سوالی که من خیلی وقته باهاش مشکل دارم
خودم یه راه حل پیدا کردم ولی اصولی نیست
اونم اینه که برم از طریق جدول دیتابیس عکس رو قرار بدم
ولی اساتید اگه مشکل رو اصولی و از پایه حل کنن عالی میشه
ممنون
ویرایش توسط jox.ir : March 15th, 2014 در ساعت 03:22
سلام دوستان من یک ماژولی خریدم پرداخت هم انجام دادم از درگاه بانک پاسارگاد پول از حساب هم کم شد ولی هیچ اتفاقعی نیوفتاد شماره های تراکنش هم دارم حالا باید چی کار کنم؟ به کی باید پیام خصو.صی بدم؟
با سلام خدمت دوستان
ببخشید بنده مشکل دارم با این ماژول در ارتباط با » درگاه بانک ملت
www.pic98.ir/images/1dy15jgsixfeloxdzewk.jpg
میخواستم این درگاه رو کلا بردارم و حذف کنم چون کار نمیکنه.ولی هر کاری میکنم نمیشه.میشه راهنمایی کنید درگاه بانک ملت رو چجوری حذف کنم؟در هاستینگ فایلی بر این مبنا نیست فکر کنم.
Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access plugins/mellat.php in /home3/freedo/public_html/help/gateway.php on line 29
Warning: require_once(plugins/mellat.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/freedo/public_html/help/gateway.php on line 29
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'plugins/mellat.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/freedo/public_html/help/gateway.php on line 29
ویرایش توسط behi0021 : March 15th, 2014 در ساعت 14:24
با سلام خوب بود مرسی![]()
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
یک ماژول خریدم از اینجا
مازول لینک مستقیم 25 تومان
فروشگاه خدمات و ماژولهای فریر
باید به کی پیغام خصوصی بدم؟ پول از حسابم کسر شده تراکنش نا موفق شماره واریزی هم دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)