شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
دنیا بدون ریسک بعنی هیچ دوست عزیز
شما اگه نخواید توی این دنیا ریسک کنید محکومید به نابودی
وقت نمیگذاری پاش خوب عزیز میخوایم چیکار کنیم پس بشینیم خودمون رو جلوی تلویزیون دراز کنیم و ماهانه از پولی که از بانک میگیری درامد داشته باشیم ؟
این چیزی که شما میگید برای تمامی مشاغل میتونه اتفاق بیوفته حالا بعضی از مشاغل ریسکش بیشتره و بعضی از مشاغل ریسکش کمتر
یه مثال میزنم
شما 50 - 60میلیون تومن پول داری میخواید یه سوپر مارکت بزنی خوب حداقل 20 میلیون تومن برای اجاره مغازه و خرید یخچالو اینا خرج میشه میمونه 80 میلیون تومن شما در بهترین حالت شما 30-40 میلیون تومن هم پول اجناس میدید خوب بین 50 - 60 میلیون تومن برای خود شما خرج در بر داره در بهترین حالت شما ماهانه 6 - 8 میلیون تومن درامد خواهید داشت در حالی که باید 6 صبح بیدار بشید و 12 شب تشریف ببرید خونه ریسکشم کمتره از هاستیگ و سودش بیشتره ولی کل زندگیتون رو باید صرف رفتن مغازه کنید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
درود
چنین هاستینگی بنده 10 تا 15 میلیون تومان می دم نهایتش
چون بیشتر از این ارزش نداره تو کار مجازی ایران خرج برد بکنید از نظر من
بنده تو این 8 سال یاد گرفتم که تو کار اینترنت سرمایه بیش از حد گذاشتن و افراطی گری شکست خوردن به در پی داره
اون هم برای کارای هاستینگ به خصوص
اینجا ایرانه و هر آن ممکنه قوانینی ایجاد بشه که کار برای هاستینگ ها سخت و سخت تر بشه
پس از نظر من خرید یک برند هاسیتنگ به قیمت های خیلی بالا اصلا کار معقولی نیست
چون اگر بخوام 60 میلیون اینا بخرم هاستینگ رو
میتونم با همون پول یک برند نو و جدید که از اول برای خودم بوده رو بالا بیارم
اصلا بحث بنده با چیزی که شما ها میفرمایید فرق میکنه دیدگاه من به عنوان یک مدیر هاستینگ است که چندین ساله داره این کار را میکنه خوبی ها و بدی هاش را میدونه
من مجید عیسی لو با 6 تا کارمند در شرکت و 3 کارمند دور کار در روز که 24 ساعت است 6 ساعتش را خواب هستم و بقیه اش را مجبورم دسترسی به اینترنت داشته باشم!
شما اگر یک شرکت با در آمد بالا داشته باشید هر چقدر هم متخصص باشند نمیتوانید 0-100 کار را بهش بسپارید
دیدبنده با شما مقداری متفاوت است
من ریسک کردن رو دوست دارم اون را برای مثال گفتم قبلا هم گفتم مثال است بنده هر چیزی دارم و شرکتم ، کاربران همه را از ریسک هایی که کرده ام به دست آورده ام پس من طالب ریسکم اینطور نیست که ریسک نکنم اما این مهمه که در عین ریسک کردن پشتت به چیزی گرم باشد!
به هر حال این هاستینگ 4-8 میلیون با توجه به وضعیتش ارزش دارد
موفق باشید
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)