به اميد موفقييت تك تك ايرانيان عزيز و رسيدن به همه ارزوهاتون
به اميد موفقييت تك تك ايرانيان عزيز و رسيدن به همه ارزوهاتون
هاستـــ دات ای ار (شرکت پارسیان ثبت 269 )
فروش سرور مجازی از ایران و انگلستان ( با منابع اختصاصی) ، هاست لینوکس ، فایل هاستینگ ، رادیو هاستینگ و ثبت دامنه
تماس بگیرید : 5163 200 0913
درود
سپاس از همه دوستان که ما رو همیشه یاری کرده اند و به همه دوستان و کاربران عزیز سال جدید رو پیشاپیش تبریک میگم انشالله سالی سرشار از شادی و سلامتی باشه براتون
منم به نوبه خودم پیشاپیش سال جدید رو به تمام ایرانیان تبریک می گم .
امید وارم سال جدید سالی پر از خیر و برکت برا همه دوستان باشه .
این پنجمین سال متوالی هست که دارم سال جدید رو داخل webhostingtALK جشن می گیریم .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
پیشاپیش سال نو مبارک!
درود بر شما و تمامی کاربران .
سال 93 خورشیدی با یاری خداوند انشاالله یکی از بهترین سال ها از لحاظ معنوی و اقتصادی برای همه ی عزیزان باشد .
با احترام .
این همه متنی که نوشتی ی طرف امضات ی طرف
من هم سال نو رو به نوبه خودم به همه دوستان و هموطنان عزیزم در سراسر جهان تبریک میگم
تحویل امسال ساعت 20:20:20 هست امیدوارم سال بیستی برای هممون باشه و هیچکس هیچ مشکلی نداشته باشه
امیدوارم در سال جدید هرکی به هرچی که میخواد برسه و همه کنار هم شاد و خوشحال باشند
یا حق
با سلام خدمت دوستان عزیز
سال 1393 رو به همتون تبریک میگم امیدوارم لحظات خوشی رو در در سال جدید در کنار خانواده هاتون سپری کنید.
یا علی
=============================
با تو از خاطره ها سرشارم. جشن نوروز تو را کم دارم. سال تحویل دلم می گیرد با تو تا اخر خط بیدارم.
به امید افزایش درامد و رونق کسب و کار همکاران در سال جدید.
سال نو مبارک
با احترام.
بنده هم به نوبه خودم نوروز و سال جدید رو به کاربران سایت و همکاران گرامی و مدیران زحمتکش انجمن تبریک عرض میکنم امیدوارم سال جدید سالی پر خیر و برکت برای همه دوستان باشه
فروش ویزه سرور مجازی ازانگلیس | پشتیبانی به موقع و آپتایم بالا | پنل ریبوت رایگان
سایت : مــــاد وی پـــی اس | یاهو آی دی : vpsmad
....:::: www. madvps .ir ::::....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)