نوشته اصلی توسط
hulk1
سلام خدمت شما جناب کریمی عزیز از بابت پاسخ ها شما تشکر میکنم جناب کریمی چند سوال دیگر اگر ممکن هستش با اجازه دوستان مطرح میکنم
-سوال اول: شماره ثبت شرکت که اعلام فرمودید لطفا مرحمت بفرمائید نام شرکت - محل ثبت شرکت رو دقیقا اعلام بفرمائید که راحت تر بشود در اینترنت به شماره ثبت شرکت شما رسید.
-سوال دوم: معمولا ای پی ها رایپ اجازه استفاده در تمامی نقاطی که تحت پوشش رایپ خواهد بود قابل استفاده هستند؟ امکان هست بفرمائید دلیل این که روت به کشور ثالث مخالفت میکنند در چی هستش؟
-سوال سوم:همچنین در اخر زده شده فقط داخل ایران قابل روت بوده و دارای هزینه خاصی نمی باشد یعنی هزینه 100 دلار روت کنسل میشود درسته؟
-سوال چهارم: در رابطه با ای اس نامبر پس در اصل شما رابط مالی ما با شخصی که دارنده ای پی می باشد هستید چند نکته ظریف حائز اهمیت هستش اول این است که در مواردی که شخص ثالث با پیش می گذارد مثل شما که رابط مالی ما می شود ممکن هست بفرمائید مثلا تاریخ خرید شما 2 ماه قبل از فروش به ما خواهد بود یعنی در اصل ما ای پی رو از شما برای مدت 1 سال اجاره کرده ولی شما 10 ماه زمان دارید برای تمدید
در این جور موارد خیلی دقیق باید بررسی بشود دلیل اصلی این هست الان ما حتی ای اس نامبر صاحب ای پی رو هم داشته باشم به شخص مراجعه کنیم مالک اصلی ای پی شما خواهید بود و خوب به طبع پاسخگو ما نخواهند بود و برای ما ممکن هست دارای مشکل و یا عدم تمدبد . از این طور قبیل موارد می شود چه راه کاری برای این موضوع تعبیه کردید؟
در اخر هم دوستانی که ای پی با موفقیت انتقال انجام شد و در حال استفاده هستند ممنون میشم ببه بنده پیام خصوصی بدهند تا از روال کار و بقیه موارد از جمله شرایط قرارداد و غیره... مطلع شویم
در نهایت تشکر میکنم از جناب کریمی عزیز دوست خوبم ممنون از پاسخ دقیق شما انشاالله بتوانیم با حل شدن مشکلات همکاری مداوم با شما داشته باشم