-
March 12th, 2014, 11:26
عضو انجمن
پاسخ : جی پل

نوشته اصلی توسط
Mohamad26
ممنون
میگم که مگه موقع گرفتن درگاه از بانک سفته و تضمین اینا نمیگیرن ؟
اینا هم هنوز با حسابشون داره فعالیت میشه
این همه آدم دارن میگن شکایت کردن چرا از اون طریق اقدام نکردن حتی درگاه هاشو هم نبستن هنوز ؟
من زنگ زدم به پرداخت گفت فتا شکایت کن نامه میدن به ما و ما اجرا میکنیم. ولی هرکی رفته شکایت میگه گفتن برو تا ببینیم چی میشه. هیچ خبریم نشده.
جریان چیه دقیقا. یعنی هیچکس شکایت نکرده و الکی میگن شکایت کردیم یا کلا شکایت بی نتیجست ؟
بعیده کسی بره رسماً شکایت کنه دلیلشم واضحه درآمد های اینچنینی اکثراً از راه فروش فندق شکن و قند شکن و موارد مشابه حاصل میشه واقعاً از وقتی این تاپیکهارو دیدم ناراحت شدم طرف همینطوریش هزار تا مشکل داره از فیل شدن سایتش تا بسته شدن سرور و هاست گرفته تا ترس از ... واقعاً از این افراد پول کندن بی انصافیه یادمه یه زمانی یه بنده خدایی تو همین انجمن با یه درگاه مشکل داشت طرف مقیم شمال ایران بود و درگاه ظاهراً تهران و مانده حساب حدوداً 350 تومن که پرداخت نمیکرد اون بنده خدا اینجا تاپیک زد و جالب اینجا بود درگاه با لحن طلبکارانه در همین انجمن پاسخ داد قند شکن میفروشی پولم میخوای باور کنید مشکل اصلی ما همیشه داستان کاسه داغتر از آش شدن درگاههاست اگه بانکها بیان و درگاه مستقیم بدن جونشون در نمیاد که راه این تیپ افراد سودجو هم بسته میشه درد بزرگ همینه که قوانین باعث میشه افراد سودجو و فرصت طلب در کمین باشن و دقیقاً موردی مشابه همین مورد بوجود بیاد خدا میدونه مجموع مبالغ میلیون بوده یا میلیارد یا ... اما اینو خوب میدونم با این اتفاقات همگی روز به روز به تجارت اینترنتی بدبین تر میشیم و بازار این نوع کسب کار در ایران رو به نابودی میره
-
تعداد تشکر ها ازali0000 به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2014 11:26
# ADS
-
March 12th, 2014, 11:36
معمولا آدم های تازه به دوران رسیده این جوری هستن، همین آقای سپهر ممیز عادل متولد 71 هست و بچه ای بیش نیست،از قیافشم معلوم هست چه آدمی هست، اینجور آدما که تازه به دوران رسیده هستن با یکم پول در آوردن فکر می کنن خیلی زرنگن، اگر خونشونو می رفتید میدید در آدرس زمین های انصاری میدید در چه منطقه ای زندگی می کردن، معمولا وقتی اینجوری کلاه برداری می کنن بعدا به شکل فجیعی باید به یک شکل دیگه پس بدن
-
-
March 12th, 2014, 12:01
آخه نکته ای که هست
اون که نمیتونه به کسی گیر بده بگه این غیر مجاز میفروخت
اونطوری پای خودش بیشتر گیره که به فروشگاه غیر مجاز درگاه داده. اون کارو اصلا نمیتونه بکنه.
والله همه میگن شکایت کردیم. ولی گویا هیچکس کاری نکرده.
-
-
March 13th, 2014, 02:23
عضو جدید
الان داره با پول ما چه کار میکنه!!!!!!!
-
تعداد تشکر ها از online.ir به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2014, 11:38
من 3 تا درخواست واریز نشده دارم
اما یه سوال واسم پیش اومده !
ایشون تا الان 3 میلیارد تومان گردش حساب داشته که 2% به عنوان کارمزد واسه خودش هست
چطور با این همه سودی که داشته ، این همه اعتبار پیش بانک پاسارگاد به خاطر این میزان گردش حساب و 3 هزار کاربر ، 60 میلیون رو برداشته و رفته ؟؟
چون درخواست های واریز نشده شتاب 40 و شبا 20 میلیون تومان هست
ایشون این همه واسه سایت زحمت کشیدن توی این مدت و واقعا برنامه نویس حرفه ای بودن . این مدت توی انجمن و جاهای دیگه خیلی معروف شده بودن
اصلا با عقل جور در نمیاد..
-
-
March 13th, 2014, 17:24

نوشته اصلی توسط
shirazdownload
من 3 تا درخواست واریز نشده دارم
اما یه سوال واسم پیش اومده !
ایشون تا الان 3 میلیارد تومان گردش حساب داشته که 2% به عنوان کارمزد واسه خودش هست
چطور با این همه سودی که داشته ، این همه اعتبار پیش بانک پاسارگاد به خاطر این میزان گردش حساب و 3 هزار کاربر ، 60 میلیون رو برداشته و رفته ؟؟
چون درخواست های واریز نشده شتاب 40 و شبا 20 میلیون تومان هست
ایشون این همه واسه سایت زحمت کشیدن توی این مدت و واقعا برنامه نویس حرفه ای بودن . این مدت توی انجمن و جاهای دیگه خیلی معروف شده بودن
اصلا با عقل جور در نمیاد..
ما هم تو همین فکریم
-
-
March 13th, 2014, 21:20
من موندم هنوز چه اسبی داری با این کار میکنه روزی تقریبا 1 تومن تراکنش دارن
یعنی انقدر کوته فکرن هنوز شک نکردن
-
-
March 13th, 2014, 21:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ir2seda
من موندم هنوز چه اسبی داری با این کار میکنه روزی تقریبا 1 تومن تراکنش دارن
یعنی انقدر کوته فکرن هنوز شک نکردن
به احتمال زیاد امارها ساختگی و بر اساس الگوریتم و کدهای خاصی تغییر میکنن الان دیگه سبزی فروش محل ما میدونه ماجرا چیه چه برسه به خود کاربراش
-
-
March 13th, 2014, 22:05
مطمئن باشید هیچکی به سادگی از پولش نمیگذره ...من آمار کل خانوادش و کسایی که تو جی پال کار میکردن رو از طریق فیسبوک در آوردم ...
نمونش همین جناب کامران ممیز عادل که تو فیسبوک فعال هست و تو جی پال کار میکنه و همین چند روز پیش هم پست گذاشته :
https://www.facebook.com/Kamran.M.Adel
به دوستانی که میگن شکایت به جایی نمیرسه و ... اصلا توجه نکنید و بهشون شک کنید ...مخصوصا اونایی که تازه اکانت ساختن تو انجمن ...حتما پیگیر باشید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید به پولتون میرسید ...هرچی هم میفروختید مهم نیست ....سایتتون اگر مشکل داره تبدیلش کنید به فروش آنتی ویروس یا فروش شارژ ایرانسل ...مطمئن باشید مشکلی واستون پیش نمیاد ...اگر شمارو به جرم فروش ***جریمه کنن مطمئن باشید 1000 برابر برای صاحب جی پال مشکل پیش میاد جدای از بحث کلاهبرداری ...
من بهشون فرصت دادم پولم رو بریزن یا حداقل جوابم رو بدن ولی متاسفانه هیچ پاسخی ندادن مخصوصا این جناب کامران ممیز عادل که همیشه آنلاین هم هست برای همین هفته پیش پیگیری کردم و هروقت به نتیجه ای رسیدم تو همین تاپیک اعلام میکنم تا درس عبرتی بشه برای بقیه دوستان
-
تعداد تشکر ها ازlvlehrad به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2014, 22:10
عضو دائم
اخه حرف حسابشون چیه ...
آدم نمی تونه راحت کلاهبرداری کنه ... اصلا هیچ جوابی ندادن ؟
-