-
March 13th, 2014, 17:20
عضو جدید
مشکل هاست
سلام دوستان خسته نباشید , کسی میدونه چرا بعضی مواقع قسمت مدیریت وردپذس قطع میشه و نمیشه وارد شد ؟
و بعضب مواقع هم وصل میشه
دوستان عزیز و همیشگی , به دلیل مشکلات و پروژه ها نمیتونم زیاد به انجمن بیام و پاسخگو باشم اما شما میتونید به سایت بنده بیایید و پاسخگو شما انجا هستم.

my-wp.ir | وردپرس من

-
-
March 13th, 2014 17:20
# ADS
-
March 13th, 2014, 17:30
عضو انجمن
پاسخ : مشکل هاست

نوشته اصلی توسط
mohammadtavan
سلام دوستان خسته نباشید , کسی میدونه چرا بعضی مواقع قسمت مدیریت وردپذس قطع میشه و نمیشه وارد شد ؟
و بعضب مواقع هم وصل میشه
بله , از دو حالت خارج نیست !
1 - مشکل از هاست و سرور هستش اگر برای عموم این مشکل پیش اید حتما مشکل از سرور هستش
2 - هنگام قطع شدن و لود نشدن وارد سی پنل خود شده و فایل منیجر را باز کنید و فایل .htaccess را پاک کنید 100% مشکلتون حل خواهد شد
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از SoltanHost.Net به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2014, 18:17
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
بله , از دو حالت خارج نیست !
1 - مشکل از هاست و سرور هستش اگر برای عموم این مشکل پیش اید حتما مشکل از سرور هستش
2 - هنگام قطع شدن و لود نشدن وارد سی پنل خود شده و فایل منیجر را باز کنید و فایل .htaccess را پاک کنید 100% مشکلتون حل خواهد شد
موفق باشید
مرسی داداش ممنون,میدونی من نمیتونستم وارد بشم و وارد نمیشد ( انگار که اینترنت قطع ) اما دوستم میتونست وارد مدیریت بشه و صفحه باز میشد.اگه اینو پاک کنم htaccess مشکلی پیش نمیاد ؟
دوستان عزیز و همیشگی , به دلیل مشکلات و پروژه ها نمیتونم زیاد به انجمن بیام و پاسخگو باشم اما شما میتونید به سایت بنده بیایید و پاسخگو شما انجا هستم.

my-wp.ir | وردپرس من

-
-
March 13th, 2014, 18:19
عضو انجمن
ممکنه ای پی شما توسط فایروال سرور بن میشده و شما بعد تغییر ای پی میتونستید وارد بشید
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت
Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
-
تعداد تشکر ها از sarv-it به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2014, 18:28
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sarv-it
ممکنه ای پی شما توسط فایروال سرور بن میشده و شما بعد تغییر ای پی میتونستید وارد بشید
یبار روی مرورگر پیغام اومد که ای پی شما .... من فقط با ***** شکن میتونستم وصل بشم . رفتم تیکت زدم بعد حل شد . باشد چیکار کنم تا ای پی دیکه ....؟
مرسی داداش بابت کمک

my-wp.ir | وردپرس من

-
-
March 13th, 2014, 18:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammadtavan
یبار روی مرورگر پیغام اومد که ای پی شما .... من فقط با ***** شکن میتونستم وصل بشم . رفتم تیکت زدم بعد حل شد . باشد چیکار کنم تا ای پی دیکه ....؟
موقع بن شدن ای پی شما میتونید مودمتونو روشن خاموش کنید تا ای پی شما از بلوک در بیاد . راه دوم هم اینه که با مدیر سرور تماس بگیرید ای پی تونو آزاد کنن .
بهار هاست : بهاری نو در خدمات هاستینگ
-
تعداد تشکر ها از Abolijoon به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2014, 18:50
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Abolijoon
موقع بن شدن ای پی شما میتونید مودمتونو روشن خاموش کنید تا ای پی شما از بلوک در بیاد . راه دوم هم اینه که با مدیر سرور تماس بگیرید ای پی تونو آزاد کنن .
مرسی همین کار رو انجام میدم , از همه دوستان ممنونم

my-wp.ir | وردپرس من

-
تعداد تشکر ها از mohammadtavan به دلیل پست مفید