-
March 12th, 2014, 22:48
تاسیس شرکت با سود خوب
سلام دوستان من یه سری راهنمایی و ایده میخواستم
من یه مکان خوب در حدود 100 متر دارم و قصد راه اندازی یک شرکت خوب و با سود و بازدهی بالا هستم (ترجیحا تو حوزه کامپیوتر-اینترنت و نرم افزار و سخت افزار)
سرمایه اولیه خوبی ندارم و قصد دارم با چک و قرض و قسط و وام کار رو کم کم شروع کنم
مهارت های خودم هم تو حوزه کامپیوتر تو اکثر شاخه ها خوب هست و چند مورد هم عالی هست و تجربه دارم
به نظر شما چه شرکتی خوب هست و میتونه سریع به بازدهی خوبی برسه ؟ و چه چیزهایی نیاز هست؟
شرکت های هاستینگ - psp - طراحی وب - تولید و تکثیر نرم افزار چطور هستن؟ چه چیزهایی نیاز دارن و آیا آینده و حال خوبی دارن با این اوضاع کشور؟
ممنون میشم نظراتتونو بگید
-
تعداد تشکر ها ازH.E به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2014 22:48
# ADS
-
March 12th, 2014, 23:19
عضو انجمن
پاسخ : تاسیس شرکت با سود خوب
با ســــــــلام . . .
عزیز دلم ، با قرض و اینا کار اینترنتی به نظر بنده راه نیندازیـــد ، چون بازدهی مناسب = گذشت زمان ، در اینترنت اینگونه اســـت ، . . .
چون ممکنه به مشکل بخوریــد از نظر مالی بعد کارو نصفه کاره ول کنیــــــد . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــکر . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
-
تعداد تشکر ها ازwarpro به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2014, 00:31
درود خسته نباشید
به قول دوستمون هیچ گاه به سمت وام و قرض روی نیارید ! بعدا که ضربش رو بخورید میفهمید چی میگیم
از نظر بنده شما هر چی که علاقه و مهارت کامل رو درش دارید و احساس میکنید که میتونید به نحوه احسن اون کار رو انجام بدید انتخاب کنید !
-
تعداد تشکر ها ازkourosh_it به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2014, 00:34
عضو جدید
تو کار وب و کامپیوتر بهتر است کارتون رو بدون قرض و وارم شروع بفرمایید.
با احترام.
-
تعداد تشکر ها ازHostIranWeb به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2014, 00:36
سلام
یک چیزی بگم ؟
هاستینگ طراحی وب و ... تقریبا شرکت های بزرگی هستند که الان در این زمینه فعالیت می کنند و جایی برای پیشرفت من و شما نیست
نه این که نیست
کمی طول میکشه تا جا بوفته
در کل درامد از شغل هایی مثله هاستینگ تا یک زمانی لذت پول در اورده داره
به مرور زمان عادی و عادی و عادی تر میشه
از من میشنوین بهتره تو کار های کامپیوترو اینترنتو اینا نرید ما که 5 ساله اینجاییم چیزی نشد درامدش هم به اون مرحله که راضی بخش باشه نیست
کمی تحقیق کنید
از 100 متر می توونید استفاده های بهتری کنید و درامد بهتری داشته باشید
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها ازdownloaddl به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2014, 01:24
عضو انجمن
اگر برنامه ریزی شده برید جلو میتونید پیشرفت کنید
اما اگر شریک بگیرید که از نظر فکر بهم نزدیک باشین و مشکل ایجاد نشه بهتره...
اگر بتونید چند نوع خدمات بدین بهتره که بعدا میفهمید کدوم سود آورتره و روی اون زوم میکنید...
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازAliFatehi به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2014, 02:17
ممنون از همه دوستان
کسی نظری در مورد یه موضوع خوب و قابل استفاده نداره؟ حالا اینترنت هم نبود مسئله ای نداره
اگر موضوعی مد نظر دارید بگید ممنون میشم و هزینه ای که برای شروع کار نیازه
-
تعداد تشکر ها ازH.E به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2014, 05:21
میتونی گیم نت راه اندازی کنی و کنارش به مدیریت هاستنیگ و خدمات اینترنتی مشغل باشی منم گیم نت دارم تو تبریز 10 سال موفق هم هستم میتونی کمترین سرمایه بیشتر سود رو داشته باشی هم میتونی قسطی بخری هم دست دومشو - و کنار کارت به برنامه نویسی و غیره ... بپردازی
-
تعداد تشکر ها ازTumrusx به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2014, 10:42

نوشته اصلی توسط
H.E
من یه مکان خوب در حدود 100 متر دارم و قصد راه اندازی یک شرکت خوب و با سود و بازدهی بالا هستم (ترجیحا تو حوزه کامپیوتر-اینترنت و نرم افزار و سخت افزار)
سرمایه اولیه خوبی ندارم و قصد دارم با چک و قرض و قسط و وام کار رو کم کم شروع کنم
مهارت های خودم هم تو حوزه کامپیوتر تو اکثر شاخه ها خوب هست و چند مورد هم عالی هست و تجربه دارم
به نظر شما چه شرکتی خوب هست و میتونه سریع به بازدهی خوبی برسه ؟ و چه چیزهایی نیاز هست؟
شرکت های هاستینگ - psp - طراحی وب - تولید و تکثیر نرم افزار چطور هستن؟ چه چیزهایی نیاز دارن و آیا آینده و حال خوبی دارن با این اوضاع کشور؟
این 100 متر رو نگفتید کجا هستش کنار خیابونه ؟ داخل پاساژه داخل آپارتمانه ؟ چند درصد مشتری گذری میتونه اونجا رو ببینه ؟
با توجه به مکان خیلی کارها میشه کرد
اگه این 100 متر زیر زمین باشه تاریک باشه خوب به راحتی میتونی بری سراغ پرورش قارچ
اگه این 100 متر کنار خیابون باشه و 90 درصد مشتریهات گذری باشه میتونی مغازه فروش بزنی (از موبایل تا لباس و ...)
اگه این 100 متر توی یه کوچه باشه و مشتری گذری هم نداشته باشی میتونی بری توی کار پرورش کفتر (10 جفت که هر دوماه 15 تا 20 تا بچه میدن و هر جفتش رو 800 میشه فروخت و ... )
در کل با توجه به موقعیت مکانی جایی که داری خیلی کارها میشه کرد و قطعا نیاز به سرمایه های آنچنانی هم نیست
-
تعداد تشکر ها از sahar_shamsipor به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2014, 10:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
H.E
اگر نظر منو بخوای میگم سراغ کامپیوتر نرو ! این 100 متر زمینتم بزن تو کار آپارتمان ! اگه جاش خوب باشه با بهترین قیمت به فروش میرسه
سود زیادی هم داره , درسته مصاحل قیمت هاشون تورم داره ولی مطمئن باش ضرر نمی کنی !
-
تعداد تشکر ها ازSoltanHost.Net به دلیل پست مفید