-
March 9th, 2014, 17:33
عضو انجمن
پاسخ : ساخت سرور

نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
بله اینکاره هستم ولی سوال کردن که عیب نیست ! خواستم از استاتید بزرگ یه راهنمایی اساسی کنم نمی خوام که بچه بازی کنم
سرور میخواهم راه اندازی کنم ! سپاس از نظرت !
خوب آقای به حساب بزرگ شده و بچه بازی در نیار
به نظر شما اولین قدم در فروشندگی هاست این نیست که شما بدونید که سی پنل بر روی لینوکس نصب میشه و نسخه ویندوزی ندارد مانند دایرکت ادمین ؟
به اینکه سوال کردین ایرادی وارد نیست چون سوال کردن عیبی نیست
به این که تحت برندی در حال فروش هاست و تبلیغات در این زمینه هستید انتظار میره حداقل ابتدایی ترین اطلاعات در مورد کنترل پنل ها و سیستم عامل ها رو دارا باشید
-
تعداد تشکر ها از98M!zban به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2014 17:33
# ADS
-
March 9th, 2014, 17:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
98M!zban
خوب آقای به حساب بزرگ شده و بچه بازی در نیار
به نظر شما اولین قدم در فروشندگی هاست این نیست که شما بدونید که سی پنل بر روی لینوکس نصب میشه و نسخه ویندوزی ندارد مانند دایرکت ادمین ؟
به اینکه سوال کردین ایرادی وارد نیست چون سوال کردن عیبی نیست
به این که تحت برندی در حال فروش هاست و تبلیغات در این زمینه هستید انتظار میره حداقل ابتدایی ترین اطلاعات در مورد کنترل پنل ها و سیستم عامل ها رو دارا باشید
آهان یادم رفته بود اول از شما اجازه میگرفتم بعدش هاستینگ راه اندازی میکردم :l نه اینکه شما فرد بسیار بزرگ و سرشناس هستید آدم یه خورده خجالب میکشه !
شما رو مجور به نظر دادن که نکردن ! محبت کن اطلاعاتی در این ضمینه داره ارائه بده استفاده کنیم نداری شما رو به خیر و ما رو به ادامه تاپیک و بحث !
-
-
March 9th, 2014, 17:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
آهان یادم رفته بود اول از شما اجازه میگرفتم بعدش هاستینگ راه اندازی میکردم :l نه اینکه شما فرد بسیار بزرگ و سرشناس هستید آدم یه خورده خجالب میکشه !
شما رو مجور به نظر دادن که نکردن ! محبت کن اطلاعاتی در این ضمینه داره ارائه بده استفاده کنیم نداری شما رو به خیر و ما رو به ادامه تاپیک و بحث !
امیدوارم تجدید نظری در مورد صحبت خودتون بکنید
در مورد سرور هم سراغش نرید بهتره . و اگر میخواید برید ابتدا پلیس فتا شهرستان مراجعه کنید تمامی مجوز های لازمه رو دریافت کنید در غیر این صورت مجرم شناخته میشید طبق قوانین . چون در قوانین مصوبه آذر ماه 1392 بند هایی در مورد دیتاسنتر ها آمده که افراد رو از راه اندازی سرور در منازل و بدون زیر ساخت های لازم منع می کنه
-
تعداد تشکر ها از 98M!zban به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2014, 17:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
98m!zban
امیدوارم تجدید نظری در مورد صحبت خودتون بکنید
در مورد سرور هم سراغش نرید بهتره . و اگر میخواید برید ابتدا پلیس فتا شهرستان مراجعه کنید تمامی مجوز های لازمه رو دریافت کنید در غیر این صورت مجرم شناخته میشید طبق قوانین . چون در قوانین مصوبه آذر ماه 1392 بند هایی در مورد دیتاسنتر ها آمده که افراد رو از راه اندازی سرور در منازل و بدون زیر ساخت های لازم منع می کنه
این فایل pdf یا یه نوشته ای که بتونم کل قوانین جدید رو بخونم از کجا میتونم پیدا کنم ؟ من در منزل راه اندازی نمی کنم در مغازه کامپیوتر فروشی + مجوز هم گرفته میشه
مدارک لازم هم در این ضمینه وجود دارد
-
-
March 9th, 2014, 17:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Edwin
می بخشید استاد .
یه سوال مبتدیانه داشتم
برای stream کردن ویدئو نیاز به کارت گرافیک در سرور نیست ؟
خیر نیاز نیست
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
-
تعداد تشکر ها ازisoroush به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2014, 17:55
جناب ، سی پنل نسخه ویندوز هم داره.
cPanel Enkompass
-
تعداد تشکر ها از| KVM - SERVER | به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2014, 19:21
عضو دائم
دوست عزیز ، اینکار شدنی نیست ...
یعنی نه اینکه اصلا نشه ، چرا میشه ، اما کیفیت کار خیلی پایین خواهد بود ، ضمن اینکه هزینه های شما چند برابر میشه ...
شما یک سرور بخرید ، ببرید تو یکی از دیتاسنتر های داخلی کولو کنید ، هزینه هاتون شاید یک چهارم این طرح تون بشه !!!
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2014, 17:51
عضو انجمن
بله پس از کلی تحقیقات و نتایج و برسی و نظر دوستان و استاتید از فروم های دیگر و اینجا نتیجه یافتیم
سرور اختصاصی خریداری کنیم بهتر است ! البته شاید این در ایران امکان پذیر نبود ولی اگر در کشور دیگری بودیم شاید موفق میشدیم
سپاس از همه دوستان !
مدیران محترم بنده به نتیجه رسیدم لطفا تاپیک رو قفل کنید
-
-
March 12th, 2014, 19:00
با سلام
نیازی به نصب سی پنل نال شده نیست ایمیل بزنید به CPanel و بگید میخواین ازشون لایسنس تهیه کنید به احتمال زیاد اجازه میدن و لینوکس با سی پنل سازگارتر هست
ویرایش توسط سرزمین : March 12th, 2014 در ساعت 19:03
-
-
March 12th, 2014, 19:27
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید