صفحه 6 از 11 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 110

موضوع: جی پل

عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض پاسخ : جی پل

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad26 نمایش پست ها
    ممنون
    میگم که مگه موقع گرفتن درگاه از بانک سفته و تضمین اینا نمیگیرن ؟
    اینا هم هنوز با حسابشون داره فعالیت میشه
    این همه آدم دارن میگن شکایت کردن چرا از اون طریق اقدام نکردن حتی درگاه هاشو هم نبستن هنوز ؟

من زنگ زدم به پرداخت گفت فتا شکایت کن نامه میدن به ما و ما اجرا میکنیم. ولی هرکی رفته شکایت میگه گفتن برو تا ببینیم چی میشه. هیچ خبریم نشده.
    جریان چیه دقیقا. یعنی هیچکس شکایت نکرده و الکی میگن شکایت کردیم یا کلا شکایت بی نتیجست ؟
    بعیده کسی بره رسماً شکایت کنه دلیلشم واضحه درآمد های اینچنینی اکثراً از راه فروش فندق شکن و قند شکن و موارد مشابه حاصل میشه واقعاً از وقتی این تاپیکهارو دیدم ناراحت شدم طرف همینطوریش هزار تا مشکل داره از فیل شدن سایتش تا بسته شدن سرور و هاست گرفته تا ترس از ... واقعاً از این افراد پول کندن بی انصافیه یادمه یه زمانی یه بنده خدایی تو همین انجمن با یه درگاه مشکل داشت طرف مقیم شمال ایران بود و درگاه ظاهراً تهران و مانده حساب حدوداً 350 تومن که پرداخت نمیکرد اون بنده خدا اینجا تاپیک زد و جالب اینجا بود درگاه با لحن طلبکارانه در همین انجمن پاسخ داد قند شکن میفروشی پولم میخوای باور کنید مشکل اصلی ما همیشه داستان کاسه داغتر از آش شدن درگاههاست اگه بانکها بیان و درگاه مستقیم بدن جونشون در نمیاد که راه این تیپ افراد سودجو هم بسته میشه درد بزرگ همینه که قوانین باعث میشه افراد سودجو و فرصت طلب در کمین باشن و دقیقاً موردی مشابه همین مورد بوجود بیاد خدا میدونه مجموع مبالغ میلیون بوده یا میلیارد یا ... اما اینو خوب میدونم با این اتفاقات همگی روز به روز به تجارت اینترنتی بدبین تر میشیم و بازار این نوع کسب کار در ایران رو به نابودی میره

2. تعداد تشکر ها ازali0000 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

معمولا آدم های تازه به دوران رسیده این جوری هستن، همین آقای سپهر ممیز عادل متولد 71 هست و بچه ای بیش نیست،از قیافشم معلوم هست چه آدمی هست، اینجور آدما که تازه به دوران رسیده هستن با یکم پول در آوردن فکر می کنن خیلی زرنگن، اگر خونشونو می رفتید میدید در آدرس زمین های انصاری میدید در چه منطقه ای زندگی می کردن، معمولا وقتی اینجوری کلاه برداری می کنن بعدا به شکل فجیعی باید به یک شکل دیگه پس بدن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    62
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    46 پست

آخه نکته ای که هست
    اون که نمیتونه به کسی گیر بده بگه این غیر مجاز میفروخت
    اونطوری پای خودش بیشتر گیره که به فروشگاه غیر مجاز درگاه داده. اون کارو اصلا نمیتونه بکنه.

والله همه میگن شکایت کردیم. ولی گویا هیچکس کاری نکرده.

عضو جدید online.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    111
    تشکر شده در
    75 پست

الان داره با پول ما چه کار میکنه!!!!!!!

7. تعداد تشکر ها از online.ir به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

من 3 تا درخواست واریز نشده دارم
    اما یه سوال واسم پیش اومده !
    ایشون تا الان 3 میلیارد تومان گردش حساب داشته که 2% به عنوان کارمزد واسه خودش هست
    چطور با این همه سودی که داشته ، این همه اعتبار پیش بانک پاسارگاد به خاطر این میزان گردش حساب و 3 هزار کاربر ، 60 میلیون رو برداشته و رفته ؟؟
    چون درخواست های واریز نشده شتاب 40 و شبا 20 میلیون تومان هست

ایشون این همه واسه سایت زحمت کشیدن توی این مدت و واقعا برنامه نویس حرفه ای بودن . این مدت توی انجمن و جاهای دیگه خیلی معروف شده بودن
    اصلا با عقل جور در نمیاد..

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    137
    تشکر شده در
    101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shirazdownload نمایش پست ها
    من 3 تا درخواست واریز نشده دارم
    اما یه سوال واسم پیش اومده !
    ایشون تا الان 3 میلیارد تومان گردش حساب داشته که 2% به عنوان کارمزد واسه خودش هست
    چطور با این همه سودی که داشته ، این همه اعتبار پیش بانک پاسارگاد به خاطر این میزان گردش حساب و 3 هزار کاربر ، 60 میلیون رو برداشته و رفته ؟؟
    چون درخواست های واریز نشده شتاب 40 و شبا 20 میلیون تومان هست

ایشون این همه واسه سایت زحمت کشیدن توی این مدت و واقعا برنامه نویس حرفه ای بودن . این مدت توی انجمن و جاهای دیگه خیلی معروف شده بودن
    اصلا با عقل جور در نمیاد..
    ما هم تو همین فکریم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    137
    تشکر شده در
    101 پست

من موندم هنوز چه اسبی داری با این کار میکنه روزی تقریبا 1 تومن تراکنش دارن
    یعنی انقدر کوته فکرن هنوز شک نکردن

عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ir2seda نمایش پست ها
    من موندم هنوز چه اسبی داری با این کار میکنه روزی تقریبا 1 تومن تراکنش دارن
    یعنی انقدر کوته فکرن هنوز شک نکردن
    به احتمال زیاد امارها ساختگی و بر اساس الگوریتم و کدهای خاصی تغییر میکنن الان دیگه سبزی فروش محل ما میدونه ماجرا چیه چه برسه به خود کاربراش

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    699
    تشکر تشکر شده 
    678
    تشکر شده در
    417 پست

مطمئن باشید هیچکی به سادگی از پولش نمیگذره ...من آمار کل خانوادش و کسایی که تو جی پال کار میکردن رو از طریق فیسبوک در آوردم ...
    نمونش همین جناب کامران ممیز عادل که تو فیسبوک فعال هست و تو جی پال کار میکنه و همین چند روز پیش هم پست گذاشته :
    https://www.facebook.com/Kamran.M.Adel

به دوستانی که میگن شکایت به جایی نمیرسه و ... اصلا توجه نکنید و بهشون شک کنید ...مخصوصا اونایی که تازه اکانت ساختن تو انجمن ...حتما پیگیر باشید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید به پولتون میرسید ...هرچی هم میفروختید مهم نیست ....سایتتون اگر مشکل داره تبدیلش کنید به فروش آنتی ویروس یا فروش شارژ ایرانسل ...مطمئن باشید مشکلی واستون پیش نمیاد ...اگر شمارو به جرم فروش ***جریمه کنن مطمئن باشید 1000 برابر برای صاحب جی پال مشکل پیش میاد جدای از بحث کلاهبرداری ...

من بهشون فرصت دادم پولم رو بریزن یا حداقل جوابم رو بدن ولی متاسفانه هیچ پاسخی ندادن مخصوصا این جناب کامران ممیز عادل که همیشه آنلاین هم هست برای همین هفته پیش پیگیری کردم و هروقت به نتیجه ای رسیدم تو همین تاپیک اعلام میکنم تا درس عبرتی بشه برای بقیه دوستان

13. تعداد تشکر ها ازlvlehrad به دلیل پست مفید

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

اخه حرف حسابشون چیه ...
    آدم نمی تونه راحت کلاهبرداری کنه ... اصلا هیچ جوابی ندادن ؟
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

صفحه 6 از 11 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)