ظاهرا اینها یک تیم حرفه ای خارجی هستند که این سیستم رو پیاده سازی کردن در ایران و خیلی فراتر از این سیستم های VOIP معمولی است که همشون فقط PBX هستن.این مطلب روداشتم میخوندم، فقط به خاطر این جمله دوم مجبورم کردید ثبت نام کنم در سایت!اگر غیر از این بود سازمان فقط به اینها اجازه فعالیت در این بخش رو نمی داد
نمیدونم این تاپیک واین فروم در چه سطحی است ولی در کل
این جمله دوم من رو خیلی تحت تاثیر قرارداد!
دوست عزیز شما زیاد درگیر مباحث فنی نباش، معمولا علت صدور مجوز (خصوصا در موارد خاص که به شرکتهای معمولا انگشت شمار مجوز داده میشه ) به نظر شما دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه! البته کلی می پرسم
احتمالا شما واردتر هستین و با توجه به مواردی که گفتین بعید میدونم ندونین!
mtbirir عزیزببخشید رک میگم شاید حرفم ناراحتتون کنه ولی اگه قبل از گوش دادن فایل صوتی، به نوشته ها و نوع درخواستهایی که ازتون میشه بیشتر توجه کنین، باعث میشه هر پیشنهادی رو قبول نکنین, ایشون دارن تحقیق میکن به هر دلیلی که مهم هم نیست, شما نمیپرسین انتشاراتی 100 خط رو برای چی میخواد! واز جمله:فایل تماستون باشرکت رو10 بار گوش دادم
:
ببخشید زیاد سئوال میکنم.چون به این بحث علاقه مندممن به صورت ترانک در یک جای صابت و برای یک شرکت میخوام که کار انتشاراتی انجام میدهدر ضمن من به دنبال خرید سرویس بودم برای یک ارگان