-
November 4th, 2013, 13:52
پرشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-بازگشت ه
با نام و یاد خدا فروش سرور های مجازی با منابع اختصاصی به تعداد محدود رو شروع میکنیم.
سرور تست ارائه نمیشود.اما به دلیل اطیمانی که به کیفیت سرور ها داریم 24 ساعت ضمانت بازگشت هزینه با دلیل موجه در نظر گرفته شده-برای اطمینان از کیفیت سرویس ها و ... هم میتونید نظرات و پست های مشتریان رو در اهمین تاپیک فروش مطالعه کنید
کد تخفیف 30% ماه اول
برنزی ویژه
سی پی یو 2 هسته
رم: 1 گیگابایت
هارد: 35 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود
لوکیشن: انگلستان
فقط 16 هزار تومان
|
|
نقره ای ویژه (2 موجود است)
سی پی یو:2هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 55 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
20 هزار تومان
طلایی (2 موجود است)
سی پی یو:4هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 110 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
28 هزار تومان
سرورهای نیمه اختصاصی:
برنزی نیمه اختصاصی (3 موجود است)
رم:2گیگابایت
هارد:500 گیگابایت
پورت:1گیگابایت نامحدود
65 هزار تومان
نقره ای نیمه اختصاصی (2 موجود است)
سی پی یو:8هسته
رم:4گیگابایت
هارد:1000گیگابایت
پورت:1گیگابیت نامحدود
110 هزار تومان
ارادتمند - افشار
persianvds.com
پرشین وی دی اس در یک نگاه :
#بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور با میزبانی بیش از 550 وی پی اس فعال
#اپتایم 100درصدی 16 سرور اختصاصی در حداقل 7 ماه گذشته به دلیل تجربه و تخصص بسیار بالای کادر فنی
#تحویل 2 ساعته در ساعات کاری
#نصب تمامی سیستم عامل ها با تمامی کانفیگ ها مربوطه
# یک روز ضمانت بازگشته هزینه بدون هیچگونه سوال (ضمانت و گارانتی کیفیت سرویس ها)
# پشتیبانی فول تایم در ساعات اداری توسط 3 پشتیبان فنی
#منابع کاملا اختصاصی و قابل مشاهده در پنل کاربری
#سرورهای مجازی از دیتاسنتر با کیفیت و گران رداستیشن انگلستان
#رضایتمندی 99% مشتریان(24 ساعت بازگشت وجه برای تمامی سرویسها از روز اول ارائه شده هست)
سوالی بود در خدمت هستیم
پدرام افشار-مدیریت پرشین وی دی اس

.
ویرایش توسط persianmagic : April 19th, 2014 در ساعت 21:40
-
تعداد تشکر ها ازpersianmagic به دلیل پست مفید
4bnava, amin6969, ashkan90, bossm, glxx, ho3yn_sha2, hossein_n, hotler, iamjj, LiGA, m.ahmadi, mhossein, mohammad8711, morteza1200, pudge, Raid_10, sajjad65, sepehr_gm, varzeshbank, yaghi
-
November 4th, 2013 13:52
# ADS
-
March 11th, 2014, 23:00
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز

نوشته اصلی توسط
yaghi
برای سرورهای حرفه ای تخفیف بزارید در ضمن مقدار رمُ به همون 2 گیگ برگردونید !!!
درود
متاسفانه امکان ارائه تخفیف خاصی روی سرورهای حرفه ای نیست تا کیفیت عالی این سرویس ها حفظ بشه (البته بزودی برای مشتریانی که بیشتر از 3 سرویس فعال دارند تخفیفات ثابتی اعمال خواهد شد)
متاسفانه متوجه قسمت دوم جملتون هم نشدم
ارادتمند
-
-
March 12th, 2014, 02:31
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز

نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود
متاسفانه امکان ارائه تخفیف خاصی روی سرورهای حرفه ای نیست تا کیفیت عالی این سرویس ها حفظ بشه (البته بزودی برای مشتریانی که بیشتر از 3 سرویس فعال دارند تخفیفات ثابتی اعمال خواهد شد)
متاسفانه متوجه قسمت دوم جملتون هم نشدم
ارادتمند
قسمت دوم مشخصه دیگه تا همین چند روز پیش رم سرورهای حرفه ای 2 گیگ بود که متاسفانه الان شده 1 گیگ !
-
-
March 12th, 2014, 19:19

نوشته اصلی توسط
yaghi
قسمت دوم مشخصه دیگه تا همین چند روز پیش رم سرورهای حرفه ای 2 گیگ بود که متاسفانه الان شده 1 گیگ !
برای سرویس ها حرفه ای هم رم 1 گیگ و هم رم 2 گیگ موجود هست
هیچ تغییری از روز اول داده نشده
ارادتمند
-
-
March 15th, 2014, 21:48

نوشته اصلی توسط
Aqua141
سلام چرا این تیکت ما رو جواب نمیدید
مشاهده درخواست #874703
رسیدگی شد
افرهای ویژه نوروزی
نقره ای ویژه 2
سی پی یو:2هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 100 گیگابایت ساتا 3
پورت: 10گیگابیت نامحدود
ماهیانه25 هزار تومان
طلایی
رم: 4 گیگابایت
هارد: 110 گیگابایت ساتا 3
پورت: 10گیگابیت نامحدود
ماهیانه 35 هزار تومان
-
-
March 16th, 2014, 18:32
ویرایش توسط persianmagic : March 16th, 2014 در ساعت 18:38
-
-
March 18th, 2014, 03:41
با سلام دوست عزیز
می خوستم بدونم هر 100 گیگ فضای اضافی هزینش چقدر میشه.
من واسه هاست دانلود می خوام کاربرها هم روزی حدود 70-90 گیگ دانلود دارن. به نظرتون من از چه سیستم هامل و وب سروری استفاده کنم برای من مناسبه؟
-
تعداد تشکر ها از orbital2 به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2014, 10:45

نوشته اصلی توسط
orbital2
با سلام دوست عزیز
می خوستم بدونم هر 100 گیگ فضای اضافی هزینش چقدر میشه.
من واسه هاست دانلود می خوام کاربرها هم روزی حدود 70-90 گیگ دانلود دارن. به نظرتون من از چه سیستم هامل و وب سروری استفاده کنم برای من مناسبه؟
با سلام
هزینه 100 گیگ هارد اضافه با تخفیف 9 هزار تومان خواهد ود
برای تعداد کاربر گفته شده با توجه به کیفیت سرویس ها وب سرور ای ای اس ویندوز کاملا جوابگو خواهد بود و مشکلی نیست
ارادتمند
-
-
March 18th, 2014, 11:32

نوشته اصلی توسط
persianmagic
با سلام
هزینه 100 گیگ هارد اضافه با تخفیف 9 هزار تومان خواهد ود
برای تعداد کاربر گفته شده با توجه به کیفیت سرویس ها وب سرور ای ای اس ویندوز کاملا جوابگو خواهد بود و مشکلی نیست
ارادتمند
ممنون دوست عزیز ولی من که الان از iis 6 دارم استففاده می کنم بعضی اوقات افت شدید سرعت بویژه بعضی شب ها رو داریم که کاربرا نمی تونن بیشتر از 50-60 کیلوبایت دانلود کنن. پورت متصل به سرور مجازی هم 1 گیگ هستش اما تا 20 مگابایت تضمین شده.
به نظرتون بهتر نیست از لینوکس استفاده کنیم؟؟
-
تعداد تشکر ها از orbital2 به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2014, 11:36

نوشته اصلی توسط
orbital2
ممنون دوست عزیز ولی من که الان از iis 6 دارم استففاده می کنم بعضی اوقات افت شدید سرعت بویژه بعضی شب ها رو داریم که کاربرا نمی تونن بیشتر از 50-60 کیلوبایت دانلود کنن. پورت متصل به سرور مجازی هم 1 گیگ هستش اما تا 20 مگابایت تضمین شده.
به نظرتون بهتر نیست از لینوکس استفاده کنیم؟؟
در اینکه سرویس لینوکس و وب سرورهای مربوطه قدرت و کیفیت بالاتری نسبت به ویندوز دارند شکی نیست
اما با توجه به اینکه دانلود روزانه 70-90 گیگ میباشد من ویندوز رو پیشنهاد میکنم چون ساده تر هست و تا 500-700 گیگ و 100 یوزر مشکلی نخواهید داشت
اگر با لینوکس مشکلی ندارید و اشنا هستید بهتر هست از لینوکس استفاده کنید تا در اینده هم به مشکل بر نخورید و نگرانی نداشته باشید
در نهایت لطفا برای ادامه از طریق سایت در تماس باشید تا تاپیک شلوغ نشود
با سپاس
-
-
March 19th, 2014, 17:18
با سلام دوست عزیز هر گیگ رم اضافی چند در میاد ؟؟
با تشکر
-