-
March 11th, 2014, 20:53
عضو جدید
-
-
March 11th, 2014 20:53
# ADS
-
March 11th, 2014, 21:21
پاسخ : اسکریپت کوتاه کننده لینک اختصاصی
این دقیقا اسکریپت سایت زیپ اولین و برترین سایت کوتاه کننده لینک رایگان با قابلیت کسب درآمد در ایران هستش دوست عزیز.(این اگه فول اختصاصی هم نوشته بشه نهایتا 72 ساعت وقت میهواد و 2 میلیون تومن هم هزینه اش نمیشه) فکر نمیکنید مبلغتون بیشتر از یه مقدار بالا هست؟؟؟؟؟
از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
------------------------------------------------------
WWW.FACENAMA.COM
-
تعداد تشکر ها ازfacenama به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2014, 23:52
عضو انجمن
عجبا واسه یه اسکریپت رایگان این همه هزینه
ئەی خوداوەندی پاك و بێ گەردم وەك گەلای پایز نەخۆش و زەردم گەر دەرمان نەکەی برینو دەردم ئەمرۆ لە هەوام سبەی لەعەردم
-
تعداد تشکر ها از a3aish به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2014, 23:59
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
facenama
با سلام
دوست عزیز نمیشه بصورت یقین گفت که اولین سایت کوتاه کننده لینک چه سایتی هست , در مورد قیمت باید عرض کنم قیمت خریده شده این اسکریپت 2000000 بوده و حال با قیمت 600.00 بفروش میرسه . این هم بخاطر قسط بندی بوده , و اگه پول نقد باشه 400.000 فروخته میشه .
ممنون بابت نظر شما
دوستان عزیز و همیشگی , به دلیل مشکلات و پروژه ها نمیتونم زیاد به انجمن بیام و پاسخگو باشم اما شما میتونید به سایت بنده بیایید و پاسخگو شما انجا هستم.

my-wp.ir | وردپرس من

-
-
March 12th, 2014, 00:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
a3aish
عجبا واسه یه اسکریپت رایگان این همه هزینه
دوست عزیز این اسکریپت هیچ دستکاری نشده و اسکریپت اصلی هست و با بهینه سازی برای... اگه مشکلی هم بود ما هستیم و مشکل رو حل میکنیم
ممنون بابت نظر شما
دوستان عزیز و همیشگی , به دلیل مشکلات و پروژه ها نمیتونم زیاد به انجمن بیام و پاسخگو باشم اما شما میتونید به سایت بنده بیایید و پاسخگو شما انجا هستم.

my-wp.ir | وردپرس من

-
-
March 12th, 2014, 00:02

نوشته اصلی توسط
mohammadtavan
با سلام
دوست عزیز نمیشه بصورت یقین گفت که اولین سایت کوتاه کننده لینک چه سایتی هست , در مورد قیمت باید عرض کنم قیمت خریده شده این اسکریپت 2000000 بوده و حال با قیمت 600.00 بفروش میرسه . این هم بخاطر قسط بندی بوده , و اگه پول نقد باشه 400.000 فروخته میشه .
ممنون بابت نظر شما
دوست عزیز این اسکریپت و نهایتا به صورت کاملا اختصاصی میشه با مبلغ 600 هزار تومان نوشت+50 هزارتومان درگاه بانک. اگه با مبلغ 2.000.000 تومان این اسکریپت رو خریدید و یا براتون برنامه نویسی کردند اشتباه محض کردید. چون ایین اسکریپت رو سایت های دیگه هم دارند استفاده میکنند
از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
------------------------------------------------------
WWW.FACENAMA.COM
-
-
March 12th, 2014, 03:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
facenama
دوست عزیز این اسکریپت و نهایتا به صورت کاملا اختصاصی میشه با مبلغ 600 هزار تومان نوشت+50 هزارتومان درگاه بانک. اگه با مبلغ 2.000.000 تومان این اسکریپت رو خریدید و یا براتون برنامه نویسی کردند اشتباه محض کردید. چون ایین اسکریپت رو سایت های دیگه هم دارند استفاده میکنند
بنظر شما نسخه رایگان فرقی نداره با نسخه اصلی؟اصل و تقلبی بودن اسکریپت و خیلی چیز ها خیلی با ارزش هست . شما درست میفرمایید نسخه رایگان همه نوع هست اما ....
مثل گوشی چینی و اصل میمونه و خیلی چیزا ....
موفق باشید

my-wp.ir | وردپرس من

-