سلام شب شما بخیر جناب کریمی عزیز افر بسیار خوبی ارائه دادید قیمت شما با مقایسه با بقیه دوستان بسیار عالی و بصرفه هست
چند سوال داشتم در اینجا مطرح میکنم یقینا برای دوستان دیگر هم سوال باشد.
1)ایا امکان خرید اقساط وجود دارد؟ درصورت وجود شرایط رو بفرمائید؟
2)ای اس نامبر رو در رایپ اعلام کنید تا مالکیت ای پی مشخص شود ؟ همان طور که اطلاع دارید دوستان اکثرا به صورت واسطه خدمات ای پی دارند به همین دلیل این موضوع در بعد ها دچار مشکل می شود که گریبان گیر خریدار می شود اگر شما واسطه هستید که هیچی ولی اگر مالکیت ای پی با شما هستش ممنون میشم یک ای اس نامبر از Ripe به ما معرفی کنید ؟
3)همچنین در تاپیک اعلامی شما زده شده 6 بلاک موجود هست و امکان روت به ایران هزینه روت به ایران چقدر بوده؟ هزینه روت به کشور های دیگر چقدر بوده؟ ایا تفاوت دارد یا خیر؟
4)در مدارک خواسته شده شما زده شده کپی و اسکن کارت ملی - اساسنامه شرکت ترجمه شده ایا ترجمه شده به شما داده شود یا شما زحمت ترجمه را خواهید کشید؟
5)شماره ثبت شرکت رو متقابلا اعلام بفرمائید؟
6)هزینه دریافت ای اس نامبر برای شرکت سالانه چقدر می باشد ؟ همچنین زمان دریافت از ارسال مدارک توسط شما چقدر می باشد؟ مدت زمان روت به دیتاسنتر مورد نظر چقدر می باشد؟
ممنون از شما بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستم که برای خودم و همکاران من رفع ابهام گردد تا بتوانیم در خدمت شما یک همکارب مداوم و مستمری رو داشته باشیم
*ممنون میشم پاسخ من رو دراینجا اعلام کنید پ . خ نفرمائید تا دوستان دیگر که مشتاق خرید ای پی هستند هم کمک شود
باتشکر