-
March 9th, 2014, 06:57
پاسخ : درخواست طراحی - لیچر یوتوب - اختصاصی - فوری

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
اگه منابع سرورتون خوب باشه میشه بیشتر از این اطلاعات دریافت کرد.رم و هارد سرورتون رو بفرمایید لطفا.
یه کاری هم که میتونید بکنید اینه که هر ۴-۳ ساعت یکبار پـروکـــسی عوض کنید.اینجوری با آی پی خودتون کاری نداره.
سرور آلمان هست ..
CPU i7 3770 شش هسته ای
16 گیگ رم
6 ترابایت هارد
پورت 1 گیگ
سرعت دانلد و آپلود عالی
-
تعداد تشکر ها از choughour به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2014 06:57
# ADS
-
March 9th, 2014, 15:37
عضو انجمن
خب من با سرور مجازی آلمان،با ۵۱۲ مگابایت رم و ۸۰۰مگاهرتز سی پی یو و از همه مهمتر،پورت مشترک ۱ گیگابیتی،در حال حاضر به صورت میانگین ۱۵مگابایت بر ثانیه (چیزی حدود ۲۰۰ گیگابایت در ۴ ساعت) دانلود میکنم!در صورتی که پورتتون خوب باشه و دسترسی روت به سرور داشته باشید که سرویس دهنده وب و پی اچ پی درست کانفیگ بشه،میشه با سروری که شما دارین تا ۱۰۰مگابایت بر ثانیه هم دانلود کرد!
-
تعداد تشکر ها از hamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2014, 16:51

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
خب من با سرور مجازی آلمان،با ۵۱۲ مگابایت رم و ۸۰۰مگاهرتز سی پی یو و از همه مهمتر،پورت مشترک ۱ گیگابیتی،در حال حاضر به صورت میانگین ۱۵مگابایت بر ثانیه (چیزی حدود ۲۰۰ گیگابایت در ۴ ساعت) دانلود میکنم!در صورتی که پورتتون خوب باشه و دسترسی روت به سرور داشته باشید که سرویس دهنده وب و پی اچ پی درست کانفیگ بشه،میشه با سروری که شما دارین تا ۱۰۰مگابایت بر ثانیه هم دانلود کرد!
بله عزیزم .. بیشتر از 100 هم میشه .. من تا 108 گرفتم
هاردا هم همه ساتا 3 هستند .. سرعت ها 6 گیگابیت برثانیه هست
-
-
March 9th, 2014, 16:52
عزیز اگر یتونید طراحی کنید .. با بنده توی پیغام خصوصی اوکی کنید .. یا باهام تماس تلفنی بگیرید ..
تا سریعتر استارت بزنید ..
خوبه گفنم فوری میخوام ..
09133009837 نعیم تشکر
با سپاس
-