-
January 15th, 2014, 15:58
عضو دائم
فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت
ویرایش توسط Mr.Te0 : April 28th, 2014 در ساعت 13:57
دلیل: عدم همکاری
-
تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید
**reza**, aminexe, boy_evil, branserver, clack, CrisS, dakkeh20, debugger, dland, elshan, eskelet-sokhte, farmanrava, freeacounting, fun3enter, glxx, helfi, heshi, host-net, idinkhabis, kala110manager, kashkulll, loveload, m.ahmadi, m.s.i, MAHDITX, mahmood.0131, masoud21, mohamad1377, namesis R, oj2008pc, paradisco, perince_3000, pudge, Quality, sajjad65, senator_offline, Server Manage, Sir.DarKNesS, Soltan.Aria, ssoheil, systech, مهدی پاتر, varzeshbank, viphyip, x00t, x11416, XDiaries, zio, __ERROR__
-
January 15th, 2014 15:58
# ADS
-
March 7th, 2014, 03:04
عضو دائم
پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت

نوشته اصلی توسط
Shah-masooD
سلام
...
با عرض سلام
بله سرور های امریکا قدرت چندانی ندارند و فقط برای مصارف شخصی (دانشجویی) مناسب هستند.
شما که ویندزو 7 مد نظرتون است به هیچ وجه سرور های امریکا مناسب ابن کار نیست چون واقعا هارد های ضعیفی دارند و فقط سی پی یو در سرعت دخیل نیست.
سرور های انگلستان اصلا قابل مقایسه نیستند با امریکا چون از هر لحاظ برتری کامل دارند.
ویرایش توسط Mr.Te0 : March 7th, 2014 در ساعت 15:46
-
تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2014, 11:35
عضو انجمن
پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت

نوشته اصلی توسط
alavi24
سلام
جهت راه اندازی 3 سایت کدام پلن vps را شما پیش نهاد میدهید؟
1- سایت خبرخوان
2- سایت فروش فایل
3- ایمیل مارکتینگ
باتشکر
سلام. استارتر عزیز یک کم بیشتر توضیح بدبد منم دقیقا همین سوال رو دارم
و همچین جناب @alavi24 هر 3تای این سایت ها رو میخواین روی یک vps راه بندازید؟ مگه مثلا واسه اولی حداقل استفاده از هاست بهتر نیست؟
-
تعداد تشکر ها از behnamy01 به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2014, 15:50
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
behnamy01
سلام. استارتر عزیز یک کم بیشتر توضیح بدبد منم دقیقا همین سوال رو دارم
و همچین جناب @alavi24 هر 3تای این سایت ها رو میخواین روی یک vps راه بندازید؟ مگه مثلا واسه اولی حداقل استفاده از هاست بهتر نیست؟
ببنید عزیز بستگی به کنترل پنلی که میخواید استفاده کنید و وب سرور و بهینه سازی نیز دارد.
وگرنه از بابت سرور مشکلی نیست و مشخصات سرور گویای همه چیز است.
اگر توانایی براورد هزینه لایسنس دارید ینده سی پی پنل و دایرکت ادمین پیشنهاد میکنم اگر که نه kloxo پیشنهاد بنده است.
-
-
March 7th, 2014, 18:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
esmaeil1
سلام کد تخفیف چی هست دوست عزیز ؟
با عرض سلام
در پست اول تاپیک بود.
به هر حال خدمت شما:
whtns1m
-
-
March 8th, 2014, 03:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hamel
ببخشید سئوالم را اینجا می پرسم.من دنبال این هستم که چند تا اپلیکیشن ویندوزی را به کمک نرم افزارهایی مثل citrix xen-app و ترمینال سرور و یا vmware horizon suite و یا نرم افزارهای مشابه روی یک سرور راه اندازی کنم و نیاز به درگاه پرداخت خارجی نیز دارم و به دلیل مسایل تحریم لازم است که آی پی غیر ایران داشته باشم.علی الظاهر برای این کار به لایسنس ECL مایکروسافت نیاز دارم که هزینه بسیار بالایی دارد لطفا بگویید که و یا من اجازه دارم کرک نرم افزارهای مورد نیازم را روی سرور نصب کنم .از راهنمایی شما کما تشکر را دارم
با سلام
مشکلی بابت نصب نرم افزار هاتون روی سرور نیست.
سوالی بود در خدمتم.
-
-
March 8th, 2014, 15:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sasanbes
سلام امکان دسترسی vmهست؟
با عرض سلام
پنل ریبوت در ناحیه کاربری برای شما عزیزان تعبیه شده است.
بنا به مسائل امنیتی دسترسی به صورت مقطعی با دلیل قابل ارائه است.
-
تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2014, 11:15
سلام به دوستان عزیز
میدونم جاش اینجا نیست ولی اعصابم خورد شد انقدر کلنجار رفتم و نشد
روی VPS ای که از ServerGate خریدم و بعدا فرمودند Self Manage هست و پشتیبانی نرم افزاری نداریم!، با توجه به آموزش زیر، روی Cent OS 6 64X آخرین Virtualmin رو نصب کردم
Installation of VirtualMin/WebMin on CentOS 6.3 VPS
همه چیز درسته به جز یک مورد اساسی و اون هم اینکه حساب هایی که درون Virtualmin می سازم نمیتونند به PhpMyAdmin و FTP دسترسی داشته باشم!
تو سایت Virtualmin و .. گشتم و همه میگفتند پاک کن و دوباره بساز درست میشه و یا گفتند آپگرید کن که من هم همه اینکارها رو کردم و نشد
از دوستان با این مشکل برخورد کردید؟
از دوستانی که وقت دارند ممنون میشم که رمز و IP منو بگیرند و تست کنند ببین مشکل از چیه
باتشکر
-
-
March 9th, 2014, 14:26
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
debugger
سلام به دوستان عزیز
....
با سلام و عرض ادب
دوست عزیز تاپیک فروش جای سوالات اموزشی نیست.
اگر سوالی دارید یا اموزشی نیاز دارید در بخش مربوطه مطرح کنید تا همکاران و ما بتونیم راحت تر به سوالتون جواب بدیم.
سوالات و مشکلات
-
March 9th, 2014, 20:32
عضو دائم
با سلام
دوستانی که در پ.خ در مورد مدت زمان تخفیف ها سوال میکنید ، در تاپیک هم عرض شد ...
تخفیف ها فقط تا عید نوروز پابرجا هستند و بعد ان با قیمت مندرج در سایت سرویس دهی خواهیم کرد.
با تشکر از همه شما عزیزان
-
-
March 9th, 2014, 22:15
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
m3b
سلام عزیز
کلکسو رو هم رایگان نصب میکنید؟
مشکلی نیست کلوکسو رایگان نصب میشود براتون.
-