نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: ساخت سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    64
    تشکر تشکر شده 
    228
    تشکر شده در
    145 پست

پیش فرض پاسخ : ساخت سرور

سلام برادر

برای راه اندازی سرور هاستینگ با کامپیوتر شخصی خانگی صرفه اقتصادی ندارد.

اما اگر برای هدف دیگری مایل به راه اندازی هستید طریقه ی راه اندازی اینگونه است که

ای پی 4 تایی از شرکت ارائه دهنده ی اینترنت تهیه کنید

ای پی ها به این صورت در اختیار شما قرار می گیرد : x.x.x.x/c که شما 2 عدد از ای پی های وسطی را می توانید استفاده کنید.

به طور مثال : 46.225.125.72-75 را به شما اختصاص داده اند و شما می توانید فقط 46.225.125.73 و 46.225.125.74 را استفاده کنید که 46.225.125.73 را برروی لن مودم ست می کنید تا به عنوان گیت وی استفاده کنید و 46.225.125.74 را به برروی سرور ست می کنید.( البته با تغییر ساب نت ماسک امکان استفاده از 3 ای پی نیز وجود دارد ولی قانونی نیست)

برروی کامپیوتر خود سیستم عامل centos نصب کنید ( سیستم عامل های debian , ubuntu ,... هم می توانید نصب کنید اما فعلا بهترین گزینه centos است)

به هنگام نصب ای پی هایی که از طرف شرکت تهیه کرده اید را ست کنید.

پس از اتمام نصب سیستم عامل باید با استفاده از آموزش های موجود در وب یکی از کنترل پنل های موجود مثل دایرکت ادمین ، کلوکسو و... را نصب کنید.(سی پنل به علت تحریم به صورت قانونی قابل استفاده نیست)

و از این به بعد اعمال نرم افزاری مربوطه را انجام دهید .

توصیه می کنم از شرکت ماکس نت برای سروری که می خواهید راه اندازی کنید استفاده نکنید چون ایتایم لازم برای سرور را فراهم نمی کند.( البته در استان و شهرستانی که بنده استفاده می کنم)

درحال حاضر تنها شرکتی که آپتایم کافی را دارد از بین شرکت هایی که بنده استفاده کردم ، شرکت پیشگامان کویر یزد است.( تنها ضعفی که این شرکت دارد پشتیبانی ضعیف در مرکز استان است - تحویل 4 ای پی 1ماه طول کشید!)

تقریبا در 5 ماه 2بار قطعی چند دقیقه ای داشته است .

هر سوال دیگری هم داشته باشید در خدمتتان هستم .

YID: VPServers

یا علی
    حضرت مهدی (عج) می فرمایند :

« فرصت ها تمام شده آنقدر که مردم برای استقبال در هر بهار آماده هستند برای ورود ما آماده نیستند ،من می آیم تا آنان را در حیرتی عظیم نگهدارم و آن روز دیر نیست »

2. تعداد تشکر ها ازvpservers به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)